Golf Algarvessa

Kun lähdet Algarveen golfmatkalle, löytyy sieltä monia kenttiä joista valita. Ilmasto Algarvessa on mitä parhain ja sopii aurinkoa rakastaville Pohjoismaalaisille.

Algarvesta löytyy useita eri golfkenttiä, jopa yli 30, joista valita. Täällä sijaitsevat myös monet Portugalin parhaimmista kentistä. Algarven sydämessä on Vilamoura, josta löytyy todella hienoja kenttiä. Portugalin Openia on pelattu sekä Victoria Golfissa että Old Course Vilamourassa. Näitä kahta kenttää täydentävät myös monet muut kuten Vila Sol Golf ja Millennium Golf. Portugalin parhaiten arvioitu kenttä on Jack Nicklausin mestariteos Monte Rei Golf.

Algarveen saavutaan Faron lentokentän kautta. Golfkenttien ja Algarven rantakaupunkien lisäksi suosittelemme vierailemaan Portimãossa, Lagosissa ja Farossa. Parasta Algarven kentissä on monipuolisuus ja vaihtelevuus aina halvemmasta kalliimpaan greenfeehen. Sama pätee myös majoituspuolen hintoihin. Algarvesta löytyy vaihtoehto jokaiselle.

Golfisäntä Algarvessa

Portugalin matkakohteissamme voit aina nauttia skandinaavisen golfisännän palvelusta. Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta! Tarjoamme myös lisämaksusta Golf Academy -opetuspalvelut useissa kohteissamme. Valitse keskitytkö matkallasi itsenäiseen golfin pelaamiseen vai harjoitteletko yhdessä opettajan kanssa parantaaksesi tasoitustasi. Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Golfmatkakohteemme Algarvessa

Alk. 1.685

Portugali, Algarve

Vila Sol

Pestana Vila Sol Golf Resort sijaitsee suositussa Vilamourassa Algarven aurinkorannikolla. Pestana Vila Sol Golf Resortissa majoitut suoraan upean 27-reikäisen vehreän kentän vieressä rauhallisessa ja rennossa ympäristössä.