Matkan aikana

Golfkärryt- ja autot

Golfkärryjä on vuokrattavissa kaikissa kohteissa. Sinun tulee ottaa huomioon, jos golfkenttä on märkä ja sinulla on Kinbag, onko se sallittu ottaa mukaan kentälle.  Jos sinulla on sähkökäyttöinen golfkärry, jossa on lithiumakku, tulee lentoyhtiön kanssa selvittää ennen matkaa sen kuljettamisesta.

Golfautot ovat vuokrattavissa melkein kaikissa kohteissa. Hinta voi vaihdella noin 25 EUR ja 18-reiästä ylöspäin. Jos sinulla on vaatimus goflkärryn käyttämiselle esimerkiksi sairauksen vuoksi, varaa golfkärry etukäteen varauksen yhteydessä. Golfklubi määrää golfkärryjen käytöstä märällä säällä. Golf Plaisir ei ota vastuuta mikäli golfpelit estyvät tämän säännön takia. Jos haluat tiedustella tarkkoja golfkärryjen- ja autojen hintoja, ota yhteyttä info@golfplaisir.fi tai soita numeroon 09-6154 7406.

Golfkärryt- ja autot

Yhteystiedot

loading Kiitos tiedustelustasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja vahvistamme matkavarauksesi Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.