Golf Gran Canarialla

Gran Canaria on ensimmäisiä tunnettuja valmismatkakohteita. Se on edelleen Kanariansaarten suosituin kohde. Se on myös paikka, jonne useat suomalaiset golfarit menevät talvisesongin aikaan pelaamaan. Meloneras Golf on kiistämättä kysytyin golfkenttä Gran Canarialla.

Golfaaminen Gran Canarialla sijoittuu pääasiassa saaren eteläosaan. Golfklubeja ovat Salobre Golf, Anfi Tauro Golf ja Maspalomas Golf. Maspalomas Golf sijaitsee Golf Plaisirin toisen golfkohteen Meloneras Golfin vieressä. Melonerasissa voit valita majoituksen Lopesan Baobabin tai Villa del Conden väliltä, joista molemmat ovat viiden tähden hotelleita.

Cran Canarialta löytyy kaikkea mitä hyvään lomaan tarvitaan. Rantaelämää, korkeatasoisia hotelleja, ostosmahdollisuuksia, ihana ilmasto, kaunis luonto, baareja, hyviä ravintoloita ja etenkin mitä parhaimpia golfkenttiä.  Unohda “nähtävyydet”, kun ajattelet Gran Canariaa. Cran Canarialla sijaitsevat mitä tasokkaimmat ja upeimmat golfkentät. Sää suosii golfaajia vuoden ympäri.

Golfisäntä ja Golf Academy Cran Canarialla

Espanjan matkakohteissamme voit aina nauttia skandinaavisen golfisännän palvelusta.  Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta! Tarjoamme myös lisämaksusta Golf Academy -opetuspalvelut Melonerasissa. Valitse keskitytkö matkallasi itsenäiseen golfin pelaamiseen vai harjoitteletko yhdessä opettajan kanssa parantaaksesi tasoitustasi. Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Golfmatkakohteemme Gran Canarialla

Alk. 1.515

Espanja, Gran Canaria

Maspalomas

Hotellillamme Kumarasilla Maspalomasin kohteessa on täydellinen sijainti kilometrien pituisen hiekkarannan sekä Maspalomas Golfin vieressä. Maspalomas Golf on suosittu kenttä, joka on ollut golfkartalla jo yli 50 vuotta. Se on skotlantilaistyylinen, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä hiekkadyynien luonnonsuojelualueelta olematta kuitenkaan links-kenttä.