Golf Gran Canarialla

Gran Canaria on ensimmäisiä tunnettuja valmismatkakohteita. Se on edelleen Kanariansaarten suosituin kohde. Se on myös paikka, jonne useat suomalaiset golfarit menevät talvisesongin aikaan pelaamaan. Meloneras Golf on kiistämättä kysytyin golfkenttä Gran Canarialla.

Golfaaminen Gran Canarialla sijoittuu pääasiassa saaren eteläosaan. Golfklubeja ovat Salobre Golf, Anfi Tauro Golf ja Maspalomas Golf. Maspalomas Golf sijaitsee Golf Plaisirin toisen golfkohteen Meloneras Golfin vieressä. Melonerasissa voit valita majoituksen Lopesan Baobabin tai Villa del Conden väliltä, joista molemmat ovat viiden tähden hotelleita.

Cran Canarialta löytyy kaikkea mitä hyvään lomaan tarvitaan. Rantaelämää, korkeatasoisia hotelleja, ostosmahdollisuuksia, ihana ilmasto, kaunis luonto, baareja, hyviä ravintoloita ja etenkin mitä parhaimpia golfkenttiä.  Unohda ”nähtävyydet”, kun ajattelet Gran Canariaa. Cran Canarialla sijaitsevat mitä tasokkaimmat ja upeimmat golfkentät. Sää suosii golfaajia vuoden ympäri.

Golfisäntä Cran Canarialla

Espanjan matkakohteissamme voit aina nauttia skandinaavisen golfisännän palvelusta.  Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta! Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Golfmatkakohteemme Gran Canarialla

Alk. 1.715

Espanja, Gran Canaria

Maspalomas

Hotellillamme Kumarasilla Maspalomasin kohteessa on täydellinen sijainti kilometrien pituisen hiekkarannan sekä Maspalomas Golfin vieressä. Maspalomas Golf on suosittu kenttä, joka on ollut golfkartalla jo yli 50 vuotta. Se on skotlantilaistyylinen, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä hiekkadyynien luonnonsuojelualueelta olematta kuitenkaan links-kenttä.

Alk. 1.905

Espanja, Gran Canaria

Meloneras, Villa del Conde

Villa del Conde kuuluu todella 5 tähden hotellien luksusluokkaan. Täällä koet hieman ylellisyyttä golfloman aikana, mutta myös täydellisen sijainnin monilta osin. Kanariansaaret ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat pelata golfia talvella. Gran Canaria on ehdottomasti yksi golfaajien suosituimmista saarista.