All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive viimeistelee lomaelämyksen. All Inclusive -hotellin hintaan sisältyy ruokailut ja juomat, eikä sinun tarvitse miettiä ylimääräisiä kustannuksia. Nauti, pelaa golfia ja syö hyvin! All Inclusiven tilalla on myös saatavilla puolihoito. Yleensä puolihoitoon kuuluu 7 aamiaista ja 5 illallista.

Alk. 1.595

Turkki, Belek

Cullinan Links

Viime vuosikymmeninä Belekistä on kehittynyt golfaajien paratiisi. Cullinan Links on alue, jossa on kaksi golfkenttää jokaiseen makuun. Majoittuminen ylellisessä Titanic Deluxessa sisältää myös all-inclusive, kuten sen kuuluu ollakin golfmatkalla Belekiin

Alk. 1.425

Turkki, Belek

Lykia Links

Links golf Brittisaarilla on sekä hauskaa että jännittävää, mutta sää voi todellakin olla epävarma tekijä. Tule sen sijaan kanssamme Lykiaan ja pelaa modernia linksgolfia lämpimässä ja miellyttävässä Välimeren ilmastossa.

Egypti, Hurghada

Soma Bay Golf

Soma Bay Golf Hurghadan eteläpuolella on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat lämpöeristää talvigolfmatkansa. Täältä saat myös ylellistä majoitusta golfin kera ollessasi lähellä Punaisenmeren kristallinkirkasta vettä.