Matkusta turvallisesti Golf Plaisirilla

Huomioitavaa ennen matkaa

Matkustusrajoitteet golfkohdemaissa ja muut muutokset ennen matkaa voivat tapahtua nopeasti ja yllättäen meistä riippumatta. Suosittelemme seuramaan paikallisten viranomaisten, EU:n jäsenvaltioiden matkustustiedotteita sekä Suomen Ulkoministeriön ohjeita.

 • Lentoasemilla sekä lennoilla edellytetään kasvomaskin käyttöä. Sinulla tulee olla mukana oma kasvomaski.
 • Kasvomaskin käyttö on pakollista myös muissa ruuhkaisissa tiloissa ja julkisessa liikenteessä.
 • Mene lentokentälle hyvissä ajoin, sillä check-in, turvatarkastus ja boarding voivat viedä aiempaa enmmän aikaa.
 • Lentokoneissa täytetään ensisijaisesti kaikki istuinpaikat, jolloin vieressä oleva tila on rajallista.
 • Muista matkavakuutus ennen matkaa.
 • Tarkista aina ennen lähtöä mahdolliset muuttuneet matkustusrajoitteet.

Tärkeää tietoa!

Osa maista ja kohteista vaatii matkustuslomaketta. Matkustuslomake tulee täyttää ennen maahan saapumista. Ilman asianmukaisesti täytettyä lomaketta ja matkustusasiakirjoja koneeseennousu tai maahanpääsy voidaan evätä.

Matkustuslomakkeeseen täytetään henkilötiedot, lennon tiedot, hotellin osoite sekä alue, johon matka suuntautuu. Lennon tiedot löytyvät matkalipusta. Hotellin osoitteen löydät hotellin omilta sivuilta. Maahanpääsyn edellytyksenä on, että lomake on täytetty 12-48 tuntia ennen lähtöä.

Espanja / Kanariansaaret

 • Matkustuslomake tulee täyttää ennen maahan saapumista ja aikaisintaan 48 tuntia ennen lähtöä.
 • Lomakkeen täyttämisen jälkeen matkustajat saavat QR-koodin, joka heidän on esitettävä saapuessaan Espanjaan.

Miten täytän matkustuslomakkeen:

Lataa sovellus SpTH (Spain Travel Health) ja täytä lomake tai täytä matkustuslomake täällä

 • Kaikkien matkustajien, mukaan lukien lasten, tulee täyttää henkilökohtainen matkustuslomake.
 • Voit alkaa täyttää lomaketta matkan varattuasi, mutta terveyttäsi koskeviin kysymyksiin voit vastata aikaisintaan 48 tuntia ennen saapumistasi kohteeseen.
 • Lomakkeen täyttämisen jälkeen saat näkyviin QR-koodin, jonka voit ladata matkapuhelimeen tai tulostaa mukaan matkalle. Ilman QR-koodia koneeseennousu lähtökentällä voidaan evätä.
 • Hotellin osoitteen löydät hotellin omilta sivuilta.
 • Ohje matkustuslomakkeen täyttöön täällä:

Huomioithan, että jokaisen matkustajan tiedot tulee olla ilmoitettuna lomakkeeseen ennen saapumistasi kohteeseen. Ilman QR-koodia koneeseennousu voidaan evätä.

Espanjan viranomaiset ovat perustaneet englanninkielisen tuen hakulomaketta koskeviin kysymyksiin , johon voit ottaa yhteyttä ympäri vuorokauden puhelimitse +34910503050 tai sähköpostitse: spth@sanidad.gob.es

 

Edellytyksenä myös:

7.6.2021 alkaen Espanja vaatii matkustajilta, joko

a) Rokotustodistuksen: Kelpaa maahanpääsyyn 14 vuorokautta sen jälkeen, kun matkustaja on saanut koronarokotussarjan viimeisen annoksen, eli matkustajalla on täysi koronarokotussarja.

b) Negatiivisen koronavirustestin: Enintään 48 tuntia vanha todistus negatiivisesta NAAT-tyyppisestä koronavirustestistä (PCR, TMA tai vastaava) tai negatiivisesta antigeenitestistä (RAT).

c) Todistuksen sairastetusta koronavirustaudista, josta matkustaja on täysin parantunut. Max. 180 päivää vanha.

 

Madeira

 • Madeiralle matkustuslomake tulee täyttää ennen maahan saapumista aikaisintaan 48 tuntia ja viimeistään 12 tuntia ennen lähtöä. Lomakkeen täyttämisen jälkeen matkustajat saavat QR-koodin, joka heidän on esitettävä saapuessaan Madeiralle.
 • Madeiralle saapumiseen tarvitaan myös todistus koronarokotuksesta.
 • Madeiralle lentävien rokottamattomaksi katsottujen matkustajien on esitettävä negatiivinen testi Covid-19:lle 72 tunnin kuluessa ennen lähtöä tai he voivat suorittaa testin saapuessaan.
 • Koronan kuuden kuukauden sisään sairastaneet voivat vaihtoehtoisesti esittää todistuksen.

Saapuminen Madeiralle

Antigeeni-/pikatesti

Tämän hetkisten koronarajoitusten mukaan matkustajien tulee esittää joko rokotetodistus täydestä rokotesarjasta tai negatiivinen koronatestitulos, jotta voi käydä ravintoloissa ja kaupoissa sekä liikkua julkisilla kulkuvälineillä Madeiralla. Mikäli sinulla ei ole täyttä rokotesarjaa, tulee sinun ottaa antigeeni/pikatesti Madeiralle saapuessasi. Negatiivinen testi on voimassa 7 vuorokautta. Mikäli matkasi kestää pidempään kuin viikon, tulee sinun ottaa uusi testi 7 vuorokauden välein. Kaikilta matkustajilta mitataan ruumiinlämpö Madeiralle saapumisen yhteydessä. Alle 12-vuotiaiden lasten lämpöä ei mitata, mikäli heillä ei ole koronavirusinfektion oireita.

Portugali

 • Portugaliin lentoteitse matkustavien tulee ilmoittaa matkustustietonsa ennakkoon Portugalin terveysviranomaiselle. Tämän voi tehdä sähköisen palvelun kautta täältä:
 • Portugalin muihin kohteisiin riittää todistus koronarokotuksesta.
 • Koronan kuuden kuukauden sisään sairastaneet voivat vaihtoehtoisesti esittää todistuksen.
 • Portugaliin lentävien rokottamattomaksi katsottujen matkustajien on esitettävä negatiivinen testi Covid-19:lle 72 tunnin kuluessa ennen lähtöä tai he voivat suorittaa testin saapuessaan.

Huom. Portugalin ministerineuvosto päätti uusista rajoituksista 25.11.2021, uudet 1.12.2021 voimaan astuvat rajoitukset löytyvät tältä sivustolta https://covid19estamoson.gov.pt/medidas-de-controlo-da-pandemia-1-de-dezembro-de-2021/
Portugali edellyttää kaikilta maahan saapuvilta matkustajilta, myös rokotetuilta, negatiivista koronatestiä. Koskee myös maitse, meritse ja jokireittejä pitkin matkustavia. Katso linkistä, millaiset testit hyväksytään Portugalissa: https://imigrante.sef.pt/en/covid-19/faqs/#1621260535009-137b54b5-ae9a

Ranska

 • Ranskaan saapumiseen riittää todistus koronarokotuksesta.
 • Jos aiot matkustaa Ranskaan, muista tehdä matkustusilmoitus.
 • Ranskaan lentävien rokottamattomiksi katsottujen matkustajien on esitettävä negatiivinen testi Covid-19:lle 72 tunnin kuluessa ennen lähtöä.
 • Koronan kuuden kuukauden sisään sairastaneet voivat vaihtoehtoisesti esittää todistuksen, jossa vahvistetaan parantuminen vähintään yli 11 vuorokautta ennen saapumista Ranskaan.

Italia

 • Italiaan saapumiseen tarvitaan todistus koronarokotuksesta(jolloin viimeisen pistoksen jälkeen pitää olla kulunut 14 vuorokautta.)
 • Sekä täyttää matkustuslomake täältä: EU Passenger Locator Form
 • Italiaan lentävien rokottamattomiksi katsottujen matkustajien on esitettävä negatiivinen testi Covid-19:lle 48 tuntia ennen matkustamista.
 • Koronan kuuden kuukauden sisään sairastaneet voivat vaihtoehtoisesti esittää lääkärintodistuksen jo sairastetusta koronavirustaudista.

Arabiemiraatit

Abu Dhabiin tulee täyttää erillinen maahantulolomake sekä matkustuslomake ja matkustajatiedot sovelluksessa ennen lähtöä.

 • Täytä englanniksi, 5 päivää ennen matkan alkua Abu Dhabin maahantulolomake täältä:
 • Lataa  AlHosn -mobiilisovellus. Viimeistään Abu Dhabiin saavuttuasi saat tekstiviestillä koodin, joka tulee syöttää sovellukseen. Vaadittavat tiedot syötettyäsi sovellus antaa matkustajalle joko vihreän, harmaan tai punaisen -statuksen. Vihreä status edellyttää rokotustodistusta ja negatiivista PCR-testitulosta.
 • Lataa sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Pelkästään Dubaihin matkustavilla henkilöillä matkustuslomakkeen täyttö sovelluksella ei ole pakollinen. 

 • Dubain matkustuslomakkeen voi täyttää ennen lähtöä COVID19 – DXB Smart App -sovelluksen kautta.
 • Virallisia ohjeita matkustuslomakkeen täyttöä koskien voit tiedustella DHA helpline -palvelusta soittamalla numeroon: +971-42198888
 • Lataa sovellus Dubai Smart App Google  Dubai Smart App – Apple

 

Dubai/ Ras al Khaimah

Kaikilta 12 vuotta täyttäneiltä matkustajilta vaaditaan enintään 72 tuntia vanha negatiivinen PCR-testitulos maahanpääsyn edellytyksenä. Todistuksen on oltava englanninkielinen. Huomioithan, että testitulos tulee olla paperisena versiona mukana matkalla. Digitaalinen testitulos tai valokuva testituloksesta ei ole sallittu.

Rokotetodistus tai todistus jo sairastetusta koronavirusinfektiosta ei ole hyväksytty lupakirja maahanpääsyn edellytyksenä. Kaikilla matkustajilla on oltava negatiivinen, enintään 72 tuntia vanha PCR-testitulos saapumisen yhteydessä. Matkustuslomake Dubaihin vapaaehtoinen.

Abu Dhabi

Abu Dhabiin saapuvien matkustajien tulee täyttää matkustajatietolomake vähintään 5 vrk ennen matkan alkua täältä tai Federal Authority for Identity and Citizenship (ICA) -sovelluksessa. Suosittelemme täyttämään lomakkeen internetsivujen kautta. Lomake tulee täyttää englanniksi.

Abu Dhabiin matkustavien tulee ladata ennen matkaa matkapuhelimeen AlHosn -mobiilisovellus. Huomioi, että sovellusta tarvitaan kohteessa mm. ostoskeskuksiin, ravintoloihin ja kahviloihin sisäänpääsyyn.

Abu Dhabiin saavuttaessa ja Abu Dhabin lentokentältä lähdettäessä matkailijoiden tulee esittää kirjallinen negatiivinen Covid-19 -testitulos, joka ei saa olla yli 48 tuntia vanha. Maahan saapumisen yhteydessä matkailijoilta edellytetään toista PCR-testiä. Abu Dhabiin saapuvat täyden rokotussuojan saaneet matkustajat ovat vapautettuja karanteenista 5.9.2021 alkaen edellyttäen, että matkustaja noudattaa viranomaisten ohjeistusta koronatestikäytännöistä. Suomesta saapuvat matkustajat ovat vapautettuja karanteenista edellyttäen, että matkustaja noudattaa viranomaisten ohjeistusta koronatestikäytännöistä. Lisätietoa täältä 

Lisätietoja ja linkit täällä: