Matkusta turvallisesti Golf Plaisirilla

Huomioitavaa ennen matkaa

Suurin osa EU-maista on poistanut koronaan liittyvät maahantulovaatimukset, joten matkustaminen on jälleen helpompaa. Tarkistathan kuitenkin matkaasi koskevat vaatimukset.

  • Toukokuun 16. päivästä lähtien Euroopan ilmailuviranomaiset eivät enää vaadi kasvomaskin käyttöä lentokoneissa ja lentokentillä Euroopassa. Huomioithan, että osa kohdemaista saattaa kuitenkin vaatia yhä kasvomaskin käyttöä lentokentällä tai lennon aikana. Tästä syystä suosittelemme kasvomaskin mukaan ottamista lentomatkaa varten.
  • Mene lentokentälle hyvissä ajoin, sillä check-in, turvatarkastus ja boarding voivat viedä aiempaa enmmän aikaa.
  • Muista matkavakuutus ennen matkaa.
  • Suurin osa EU-maista on poistanut koronaan liittyvät maahantulovaatimukset, joten matkustaminen on jälleen helpompaa.Tarkistathan kuitenkin matkaasi koskevat vaatimukset.

Tärkeää tietoa!

Osa maista ja kohteista vaatii matkustuslomaketta. Matkustuslomake tulee täyttää ennen maahan saapumista. Ilman asianmukaisesti täytettyä lomaketta ja matkustusasiakirjoja koneeseennousu tai maahanpääsy voidaan evätä.

Tällä hetkellä vain Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja Marokko, ohjelmaan kuuluvista golfkohteista, vaativat osallistumislomakkeen täyttämistä ja voimassa olevan covid-todistuksen tai PCR-testin rokottamattomilta

Lisätietoja ja linkit täällä: