Kypros

Kypros on yksi Välimeren kauneimmista kohteista. Kypros on suosittu matkailukohde, joka tunnetaan upeista rannoistaan, historiallisista nähtävyyksistään ja tietysti golfkentistään.

Kypros on jaettu kahteen osaan: pohjoiseen ja eteläiseen osaan. Etelä-Kyproksella on useampia golfkenttiä, ja pohjoispuolella on yksi golfkenttä, Korineum Golf.
Aphrodite Hills Golf Resort on yksi Kyproksen tunnetuimmista golfkohteista. Kenttä on suunniteltu huolella ja se on haastava kaikentasoisille pelaajille.
Aphrodite Hillsin lisäksi Kyproksella on muitakin upeita golfkenttiä, kuten Minthis Hills Golf Course, Elea Golf Club ja Secret Valley Golf Club.
Kyproksella on myös monia muita aktiviteetteja golfin lisäksi. Voit tutustua saaren historiallisiin kohteisiin, kuten Pafoksen arkeologiseen puistoon, Kykkoksen luostariin tai St. Hilarionin linnaan. Voit myös rentoutua upeilla rannoilla, kokeilla vesiharrastuksia tai käydä viinitilalla maistamassa paikallisia viinejä.
Kyproksella on paljon tarjottavaa, ja golfmatka on loistava tapa yhdistää rentoutumista, urheilua ja upeita maisemia. Tervetuloa nauttimaan Kyproksen upeista golfkohteista ja sen ainutlaatuisesta ilmapiiristä.

Golf Kyproksella