Syksyn matkat

Mikä voisi olla parempaa kuin lähteä syksyn odotetulle golfmatkalle lähimmäisten kanssa? Golf Plaisirilla on laaja valikoima syysmatkoja, joissa voit pidentää kesää ja nauttia auringosta, lämmöstä ja erinomaisesta golfista. Paikan päällä olevan henkilökuntamme avulla voit keskittyä golfiin ja nauttia elämästä. Useimmissa kohteissamme sisältyy rajoittamaton green fee ja tietysti taattu tiiaika.

Alk. 1.245

Tunisia, Hammamet

Citrus Golf

Citrus Golf, joka sijaitsee Hammametin ulkopuolella, ei ole pelkästään golfkenttä, vaan se on täydellinen golfkohde, jossa on 45 reikää ja runsaat harjoitusalueet. Kohde saa sydämensä klubitalosta, josta on vain muutaman metrin matka ensimmäiselle tiille, harjoitusalueelle ja ravintolan ulkoterassille.

Alk. 1.425

Kreikka, Kreeta

Hersonissos

Kreikan suurin saari on samalla eteläisin ja suosituin kohde lukemattomille vuosittain saapuville turisteille. Tällä upealla saarella sijaitsee myös täydellinen ja ylellinen golfkohde, Crete Golf Resort, jossa voit nauttia upeasta golfkentästä ja viihtyisästä golfhotellista suoraan kentän vieressä!

Alk. 1.195

Portugali, Lissabon

Praia D'El Rey

Praia D’El Rey on arvioitu yhdeksi Euroopan parhaimmista golfkohteista. Kohde on nostanut yhä tasoaan luotuaan lähelle uuden ja nimeä saaneen kentän West Cliffs. West Cliffs antaa hyvän syyn jo aiemmin kohteessa käyneille vierailemaan siellä uudelleen.

Portugali, Lissabon

Aroeira Golf

Aroeira Golf sijaitsee Lissabonin eteläpuolella kauniilla Costa Caparican rannikolla. Uudistettu viehättävä boutique-hotelli ja klassinen portugalilainen golfkenttä täydentävät toisiaan.

Alk. 1.485

Espanja, Malaga

La Cala

La Cala Golf Resort sijaitsee Costa del Solin sydämessä, Fuengirolan ja Marbellan välissä. Se koostuu kolmesta 18-reikäisestä kentästä ja siellä on erinomainen hotelli, joka sijaitsee aivan golfklubin vieressä. La Cala Golf Resort on täydellinen valinta sinulle, joka toivoo upean golfmatkan, jossa hotellimajoitus ja kolme hienoa kenttää sijaitsevat vierekkäin!

Alk. 1.425

Espanja, Alicante

La Sella

Ryder Cupin kapteeni José-María Olazabal ei ainoastaan lyönyt voittolyöntejään Euroopan tiimissä Chicagossa klassisessa ottelussa vuonna 2012, vaan hän on myös suunnitellut useita golfkenttiä. Yksi näistä on 27-reikäinen La Sella Golf Pohjois-Alicantessa.