Syksyn matkat

Valikoimastamme löydät viikon golfmatkoja suosittuihin kohteisiin esim. Espanjassa, Portugalissa ja Italiassa. Osaan matkakohteista voit tehdä useamman viikon matkan. Valitse suosikkikohteesi ja ilmoittaudu mukaan matkalle.
Lennämme suosituimpiiin kohteisiimme Malagaan ja Alicanteen lauantaisin Helsingistä lähtevillä Norwegianin suorilla lennoilla, Lissaboniin ja Roomaan Helsingistä lähtevillä Finnairin suorilla lennoilla. Mikäli haluat varata matkan ilman lentoja tai lähteä matkaan esim. Oulusta (Finnairin lennoilla mahdollista), niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Alk. 1.405

Espanja, Alicante

Oliva Nova

Oliva Nova Beach & Golf Hotel sijaitsee hieman yli tunnin ajomatkan päässä pohjoiseen Alicantesta, Denian ja Gandian viehättävien rannikkokaupunkien välissä. Alue on tunnettu Michelin-opas -ravintoloistaan ruokaharrastajien keskuudessa, ja ilmasto on golfareille käytännössä täydellinen lähes ympäri vuoden. Kun arvioi Oliva Nova Golfia golfmatkakohteena, plussapuolia on runsaasti, ja haittapuolien löytäminen on haastavaa.

Alk. 1.685

Espanja, Malaga

La Cala

La Cala Golf Resort sijaitsee Costa del Solin sydämessä, Fuengirolan ja Marbellan välissä. Se koostuu kolmesta 18-reikäisestä kentästä ja siellä on erinomainen hotelli, joka sijaitsee aivan golfklubin vieressä. La Cala Golf Resort on täydellinen valinta sinulle, joka toivoo upean golfmatkan, jossa hotellimajoitus ja kolme hienoa kenttää sijaitsevat vierekkäin!

Alk. 1.475

Espanja, Malaga

Fairplay Resort

Hemmottele itseäsi todella mukavalla golflomalla Fairplay Resort Golf & Spassa, erittäin tyylikkäässä golfkohteessa. Vehreän golfkentän ympäröimä liituvalkoinen hotelli tarjoaa upean kontrastin silmälle ja ympäristö on ainutlaatuisen kaunis. Täällä nautit kilometrien pituisista näkymistä Los Alcornocalesin kansallispuistoon.

Alk. 1.363

Espanja, Alicante

Villaitana

Villaitana on yksi Euroopan modernimpia ja parhaimpia golfkohteita. Melia Villaitana hotellin vierestä löytyy kaksi upeaa kenttää, jotka on suunnittelut Jack Nicklaus. Hotellilta on lyhyt etäisyys Benidormin yöelämään.

Alk. 1.305

Portugali, Lissabon

Praia D'El Rey

Praia D’El Rey on arvioitu yhdeksi Euroopan parhaimmista golfkohteista. Kohde on nostanut yhä tasoaan luotuaan lähelle uuden ja nimeä saaneen kentän West Cliffs. West Cliffs antaa hyvän syyn jo aiemmin kohteessa käyneille vierailemaan siellä uudelleen.

Alk. 1.951

Kreikka, Kreeta

Hersonissos

Kreetan saarella sijaitsee laadukas ja viehättävä golfkohde, Crete Golf Resort, joka saa paljon kiitosta vieraanvaraisuudesta, upeasta miljööstä ja golfkentästä, tilavista huoneista ja suussa sulavasta ruoasta. Lähde mukaan!

Alk. 2.255

Kreikka, Kalamata

Costa Navarino

Costa Navarino on tällä hetkellä Golf Plaisirin ehdoton ykköskohde. Golfkenttien laatu, resortin palvelut, hotellien taso ja ainutlaatuinen sijainti tekevät tästä kohteesta todella uniikin ja yhden Euroopan parhaista golfkohteista. Uusi suora lentoyhteys Helsingistä Kalamataan tekee tästä kohteesta unelmien lomakohteen nyt myös suomalaisille golfmatkaajille!

Alk. 1.595

Portugali, Algarve

Vila Sol

Pestana Vila Sol Golf Resort sijaitsee suositussa Vilamourassa Algarven aurinkorannikolla. Pestana Vila Sol Golf Resortissa majoitut suoraan upean 27-reikäisen vehreän kentän vieressä rauhallisessa ja rennossa ympäristössä.