Golf Egyptissä

Egyptin historia on täynnä ihmeitä pyramidiensa, sfinksiensä, museoidensa ja suurien moskeijoidensa vuoksi. Näe ja koe nämä kaikki, kun matkustat golfmatkalle Golf Plaisirin kautta. Egyptissä on myös suuri valikoima korkeatasoisia golfkenttiä. Golfpelien jälkeen on mukava nauttia kulttuurista, auringosta ja mitä kauneimmasta vedenalaisesta maailmasta Punaisessa meressä. Egypti on maa, jossa on jokaiselle jotakin.

Egyptissä on noin 20 golfklubia, jotka ovat keskittyneet vain muutamalle alueelle. Pääkaupungissa Kairossa on noin puolet golfkentistä. Loput näistä sijaitsevat Kairon lähialueilla. Kairon golfkentät ja niiden suunnittelijat: Katameya Dunes – Nick Faldo, Hilton Pyramides – Carl Litton ja Allegria – Jack Nicklaus. Sharm El Sheikh on pitkään ollut pohjoismaalaisten golfareiden suosiossa. Useimmilla golfklubeilla hotellit sijaitsevat suoraan golfkenttien läheisyydessä. Tämä tekee Egyptistä erittäin kiinnostavan golfkohteen. Mikäli toivot golflomaasi myös rantaelämää, löytyy kaksi golfklubia rannan läheltä 90 minuutin matkan päästä lentokentältä. Näitä ovat Stella di Mare ja Al Sokhna Golf Club.

Egyptin suosituimmasta matkakohteesta Hurghadasta sekä Golf Plaisirin golfkohteesta löytyvät myös ranta ja golfkenttä lähekkäin. Hurghadassa on täydellinen ilmasto talvisesongin aikana, mutta siellä on vain neljä golfklubia. Kairossa on ehkä kuuluisammat golfkenttien suunnitelijat, kun Hurghadassa. Se ei tarkoita kuitenkaan laadullisesti huonompaa. Hurghadan golfkentät ovat nimittäin erittäin hyviä ja palvelun taso korkea.

Egyptin eroavaisuus muihin maihin on se, että resortit ja golfklubit ovat rakennettu yhdeksi kokonaisuudeksi. Myös korkealaatuinen palvelu ja hotelli sekä Punaisen meren ranta golfin ohella tekevät golfmatkasta ikimuistoisen. Neljä golfkenttää Punaisen meren rannan lähettyvillä ovat Makadi Bay, El Gouna, Steigenberger ja Soma Bay.

Egypti

Hurghada

Hurghada on Egyptin suosituin matkakohde! Kristallinkirkkaat vedet, täydellinen ilmasto ja kauniit rannat ovat vain muutamia mainittuja asioita muiden lisäksi. Täältä löytyvät myös monet korkeatasoiset hotellit ja golfkentät. Täydellinen valinta golfmatkallesi! Egyptissä tulet saamaan rahoillesi vastinetta.