Golf Thaimaassa

Thaimaan kuningaskunta on todellinen trooppinen paratiisi meille pohjoiseurooppalaisille, ja siellä on lukuisia eksoottisia saaria kaunistamassa kaunista thaimaalaista saaristoa. Golfin osalta Thaimaalla on pitkä historia lajin parissa. Ensimmäinen golfkenttä, Royal Hua Hin, avasi ovensa jo vuonna 1924, mutta vasta viime vuosina golfiin kohdistunut kiinnostus on räjähtänyt. Tällä hetkellä Thaimaassa on noin 250 golfkenttä.

Monet ulkomaalaiset ovat valinneet eläkkeelle siirtymisen Thaimaahan voidakseen nauttia miellyttävästä ilmastosta ja upeista golfkentistä. Kasvava golfkenttien määrä on myös lisännyt lajin suosiota thaimaalaisten keskuudessa, ja on yhä yleisempää nähdä thaimaalaisia golfaajia erilaisissa kiertuetapahtumissa. Ariya Jutanugarn oli ensimmäinen thaimaalainen voittamaan major-turnauksen voittaessaan britti avoimen mestaruuden, kun taas Black Mountainin sponsoroima Thongchai Jaidee on voittanut useita kertoja eri miesten kilpailuissa.

Vilkas pääkaupunki Bangkok, jonka ympäristössä asuu melkein 15 miljoonan asukkasta, muodostaa maan golfkenttien keskuksen. Suurin osa golfkentistä sijaitsee rannikoilla ja suosituissa turistikohteissa kuten Hua Hin, Pattaya ja Phuket. Myös saarilla kuten Krabi ja Koh Samui on golfkenttiä. Pohjois-Thaimaassa Chiang Main ympäristössä on myös 15 golfkenttää, ja useilla lähialueilla on omat golfmahdollisuutensa. Golfista on nopeasti tullut keskeinen houkutin houkutteleville matkailijoille ja kiinteistöjen ostajille Thaimaassa.

Kohteemme Thaimaassa

Thaimaa

Hua Hin

Hua Hin sijaitsee 230 kilometrin päässä Bangkokin kansainväliseltä lentokentältä. Se on rannikkokaupunki, ja siellä asuu noin 70 000 asukasta. Hua Hin tunnetaan yhtenä Thaimaan tunnetuimmista turistikohteista. Kaupunki on myös kuuluisa siitä, että Thaimaan kuningasperheellä on ollut kesäasuntonsa siellä jo 1920-luvulta asti, mikä on vaikuttanut Hua Hinin kehittymiseen suosituksi lomakohteeksi. Monet thaimaalaiset valitsevat Hua Hinin viikonloppukohteekseen sen läheisyyden vuoksi Bangkokin kanssa.