Golf Hua Hinissä

Hua Hin sijaitsee 230 kilometrin päässä Bangkokin kansainväliseltä lentokentältä. Se on rannikkokaupunki, ja siellä asuu noin 70 000 asukasta. Hua Hin tunnetaan yhtenä Thaimaan tunnetuimmista turistikohteista. Kaupunki on myös kuuluisa siitä, että Thaimaan kuningasperheellä on ollut kesäasuntonsa siellä jo 1920-luvulta asti, mikä on vaikuttanut Hua Hinin kehittymiseen suosituksi lomakohteeksi. Monet thaimaalaiset valitsevat Hua Hinin viikonloppukohteekseen sen läheisyyden vuoksi Bangkokin kanssa.

Hua Hinin ranta on kaareva ja koostuu hienorakeisesta hiekasta, ja sen varrella on useita hotelleja. Ranta ulottuu kuitenkin laajalle tarjoten mahdollisuuksia yksityisyyteen. Korkean veden aikaan ranta saattaa kaventua. Hua Hinin rannalla vietetty päivä tai iltapäivä on upea kokemus, jonka jälkeen on helppo siirtyä nauttimaan kaupungin monista baareista ja ravintoloista.

Vaikka Hua Hin ei ole suuri kaupunki, siellä on runsaasti nähtävää, kuten rautatieasema ja kuninkaallinen paviljonki. Railway Hotel eli Central Grand Beach Resort tarjoaa edelleen iltapäiväteetä sconesin kera, ja satamaa voi vierailla nähdäkseen kalastustoimintaa. Kaupungissa on myös useita vaikuttavia buddhalaisia temppeleitä ja jylhiä patsaita tutkittavaksi.

Luonnonystäville Sam Roi Yotin kansallispuiston vierailu tarjoaa elämyksen. Se on tunnettu runsaasta lintuelämästään, mahdollisuudesta nähdä apinoita ja monista mielenkiintoisista luolista.

Hua Hinin historiallinen Royal Hua Hin Golf Club avattiin jo vuonna 1924 ja oli Thaimaan ensimmäinen golfkenttä. Nykyään kaupungissa on peräti 11 golfkerhoa, joista useat nauttivat korkeasta kansainvälisestä standardista. Erityisen laadukkaita golfkenttiä ovat Black Mountain, Banyan ja Springfield.

Golfmatkamme Hua Hiniin

Alk. 2.585

Thaimaa, Hua Hin

Black Mountain

Aivan Hua Hin -rantakaupungin ulkopuolella sijaitsee Black Mountain golfkenttä. Kenttä avattiin vuonna 2007 ja valittiin jo kahden vuoden kuluttua Thaimaan parhaaksi mestarikentäksi. Sijaitessaan Black Mountainin vuoren juurella laaksossa, 27-väyläinen kenttä tarjoaa upean layoutin kauniiden vesimuodostelmien keskellä ja on erittäin hyvässä kunnossa. On helppo ymmärtää, miksi perustaja Stig Notlövin golfunelma viehättää monia.