Black Mountain

Black Mountain

upea golfresort Thaimaassa

Aivan Hua Hin -rantakaupungin ulkopuolella sijaitsee Black Mountain golfkenttä. Kenttä avattiin vuonna 2007 ja valittiin jo kahden vuoden kuluttua Thaimaan parhaaksi mestarikentäksi. Sijaitessaan Black Mountainin vuoren juurella laaksossa, 27-väyläinen kenttä tarjoaa upean layoutin kauniiden vesimuodostelmien keskellä ja on erittäin hyvässä kunnossa. On helppo ymmärtää, miksi perustaja Stig Notlövin golfunelma viehättää monia.

Black Mountain ei tarjoa pelkästään 27-väyläistä kenttää, vaan myös rentoutumismahdollisuuksia, kuten erilaisia spa-hoitoja, kuntosalin, tenniskentät ja suuren vesipuiston. Majoitumme suosittuihin uima-allasmökkeihin, jotka koostuvat kahdesta makuuhuoneesta sekä yhdistetystä keittiöstä ja olohuoneesta yhteensä 155 neliömetrin alueella terasseineen. Black Mountainilla huomaa heti saapuessaan, kuinka hyvin organisoitua ja korkeatasoista palvelua siellä tarjotaan.

Perustaja Stig Notlöv on pitänyt tärkeänä, että Black Mountainilla on vahva yhteys Pohjoismaihin. Useat ammattilaiset harjoittelevat talvisin Black Mountainilla. Klubitalon huippuluokan ravintola tarjoaa kansainvälisiä ruokia sekä perinteistä skandinaavista kotiruokaa.

Taksi vie noin 25 minuutissa Hua Hiniin, jossa on laaja valikoima ravintoloita, baareja, hotelleja, ostosmahdollisuuksia ja yömarkkinoita. Hua Hin ei ole suuri kaupunki, vaan siellä on vain noin 75 000 asukasta. Se on kuitenkin hyvin tunnettu lomakaupunki, sillä Thaimaan kuningasperheellä on kesäasuntonsa siellä. Siellä on paljon golfkenttiä, ja Royal Hua Hin golfkenttä avattiin jo vuonna 1924. Hua Hin tarjoaa kaiken, mitä suuri kaupunki voi tarjota, mutta ilman suuruuden haittoja.

Olitpa sitten aiemmin käynyt Thaimaassa tai se olisi ensimmäinen kertasi, tulet nauttimaan loistavasti lomastasi Black Mountainilla. Upean golfin, lämpimän sään ja Hua Hinin läheisyyden ansiosta tämä kohde sopii hyvin sekä intohimoiselle golfin pelaajalle, aurinkoa rakastavalle lomailijalle, että herkuttelijalle. Kaikilla on yhteinen tavoite viettää todella hyvä ja ikimuistoinen loma.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Etäisyys lentokentältä Bangkok, 230 km.
Etäisyys golfkentälle Kävelymatkan päässä, mutta kuljetuspalvelu on käytettävissä.
Tapahtumat Kilpailut, yhteisiä illallisia, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 0€

9 yötä 2 hengen uima-allasvillassa
Ei sisällä aterioita
5 koko päivän green fee Black Mountain golfkentällä
Turkish Airlines lennot
lentokenttäkuljetuset kohteessa
sis. matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan sekä käsimatkatavaran
golfisännän palvelut

Lisämaksusta
Caddiemaksu 350 THB (n. 10 €)
Tipit caddielle on pakollinen ja maksetaan kierroksen jälkeen.

Isompi seurue?
Black Mountainilla on suurempia huviloita, jotka on suunniteltu neljälle hengelle. Huvilat koostuvat kahdesta makuuhuoneesta, joissa on omat kylpyhuoneet, sekä yhteisestä olohuoneesta/keittiöstä. Säästä 250 € /henkilö kun varatte huvilan nelisteen.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä..

Sää tällä hetkellä

weather-icon29.3℃

Black Mountain Golf Club

Black Mountain on maailmanluokan golfkenttä ja se sijoittuu jatkuvasti korkealle Aasian golfkenttien joukossa. Sitä pidetään kiistatta Huahinin ja koko Thaimaan ykkösgolfkohteena. Sijaitessaan hieman yli kilometrin päässä merestä golfkenttä ympäröi majesteettiset trooppiset puut ja ananaksen viljelyalueen jäänteet suurine mustine kallioineen, mikä luo luonnollisen laakson tunnelman.

Black Mountainin ensimmäiset 18 väylää avattiin vuonna 2007 ja suunnittelijana Phil Ryan. Vuodesta 2016 lähtien kenttä on laajentunut 27-väyläiseksi, ja siitä muodostuu kolme erilaista 9-väyläistä kenttää, joita voidaan yhdistellä pelikierroksen aikana. Viimeiset 9 väylää, eli West Course, rakennettiin osittain entisen par 3-kentän paikalle. Ensimmäiset 9 väylää houkuttelevat aggressiiviseen peliin, kun jahtaillaan birdieitä, mutta vaaraa ja taitoa tarvitaan kiertäessä kenttää. Sekä 4. että 6. väylillä on vaikeat saarigriinit, jotka ovat vaikeasti tavoitettavissa ja melko kaltevia.

Monia paikkoja löytyy, joissa houkutus kuvata kauniita maisemia on suuri. Ehkä eniten kuvattu väylä, ja samalla yksi vaikeimmista, on väylä 11 tai tarkemmin sanoen väylä 2 North Coursella. Kyseessä on äärettömän kaunis par 3-väylä, jossa pelaajan on lyötävä yli veden pienelle griinille. North Course on yleisesti ottaen hieman haastavampi kuin muut kentät.

Black Mountainilta löytyy runsaasti tilaa lyhyempiä lyöville pelaajille, kun taas pidemmälle lyöville vaaditaan usein tarkkuutta, tehden kentästä haastavan kaikentasoisille pelaajille. Lisäksi kentällä on 6 eri aloituspaikkaa, jotta jokainen pelaaja voi valita itselleen sopivan pituuden oman tasoituksen mukaan. Black Mountain on saanut useita palkintoja ja tunnustuksia, mukaan lukien sijoittumisen yhdeksi maailman 100 parhaasta golfkentästä Yhdysvaltojen ulkopuolella, kertoo Golf Digest Magazine.

Black Mountainilla, kuten useimmilla Thaimaan golfkentillä, caddien ottaminen on pakollista. Vaikka tämä ei olekaan Pohjoismaissa yleistä, caddie on suuri apu Black Mountainilla. He ovat taitavia, erityisen hyviä lukemaan griinejä, joissa he voivat tunnistaa pienimmätkin kallistukset. Kyse ei ole pelkästään linjan lukemisesta vaan myös arvioimisesta, miten ruoho vaikuttaa palloon. Ruoho tahtoo kasvaa kohti lähintä vesiestettä, mikä voi vaikuttaa puttiviivaan merkittävästi. Caddielle maksetaan kiinteä maksu ennen kierroksen alkua, ja caddielle tipin antaminen on yleistä, melkeinpä pakollista. On olemassa minimisumma, mutta on toki sallittua antaa enemmän, jos on tyytyväinen saamaansa apuun.

Mikäli Black Mountainilla sattuisi kyllästymään pelaamiseen, lähistöltä löytyy useita muita golfkenttiä. Rannikolla sijaitsevista tunnetuimmista Banyan ja Springfield ovat keskeisimpien joukossa. Yhteensä valittavana on 11 kenttää, mukaan lukien jo vuonna 1924 avattu historiallinen Royal Hua Hin golfkenttä.

Tiedot

Väyliä 27 väylää, kolme erillistä 9-väyläistä kenttää.
Golfkentän tyyppi
Kenttätiedot Mäkinen puisto-/merinäköalakenttä.
East, Par 36 3470 3372 3240 3020 2853 2624
North, Par 36 3435 3228 3094 2849 2690 2551
West, Par 36 3396 3219 3104 2939 2683 2561
Nurmi- ja tekonurmialusta.
Range

Black Mountain Villas

Black Mountain Golf Resortissa on erilaisia majoitusvaihtoehtoja, jotka poikkeavat perinteisestä hotellikonseptista. Sen sijaan tarjolla on huviloita ja huoneistoja, joista suuremmat ja ylellisemmät huvilat sijaitsevat erityisesti väylien 1, 10 ja 11 varrella. Uima-allashuvilamme ovat hieman syrjässä sijaitsevalla villa-alueella, hieman kauempana klubitalosta. Nämä huvilat tarjoavat saman perusasetelman, mutta niissä voi olla vaihtelua kalustuksessa ja värityksessä. Jokaisessa huvilassa on kaksi makuuhuonetta omilla kylpyhuoneilla, yhteinen keittiö ja olohuone sekä terassi ja uima-allas. Kokonaispinta-ala huviloissa on 155 neliömetriä. Keittiöt on varusteltu eurooppalaiseen tyyliin ja soveltuvat hyvin ruoanlaittoon.

Vaikka jokainen huvila tarjoaa tilaa neljälle hengelle, perushinta perustuu kahden hengen käyttöön, mikä tarkoittaa, että kahdella henkilöllä on käytössään koko huvila. Majoitukseen sisältyy ilmastointi, ilmainen internetyhteys, siivous, viikoittainen liinavaatteiden ja pyyhkeiden vaihto sekä loppusiivous.

Huviloissa on kuljetus klubitalolle shuttle-bussilla niille, jotka eivät halua kävellä. Golfin lisäksi on mahdollista pelata tennistä, vierailla vesipuistossa, käyttää kylpylä- ja kuntokeskuksia, jotka sijaitsevat klubitalon läheisyydessä. Täällä voi myös nauttia monipuolisista aterioista erinomaisessa ravintolassa, joka tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista valikoimalla, joka ulottuu pastasta grilliruokiin ja sisältää myös perinteistä thaimaalaista ruokaa. Lisäksi tarjolla on kuljetuspalvelu Hua Hiniin (12 km:n etäisyydellä), joka tarjoaa laajan valikoiman ravintoloita ja baareja. Hua Hinissä voi myös vierailla yömarkkinoilla.

Monille Hua Hinin ranta on suurin houkutus valkoisine hiekkoineen ja hienoine jyvineen. Vaikka se ehkä ei yllä Thaimaalle tyypillisten paratiisirantojen tasolle, se on suosittu paikka, jossa hotellit rannalla luovat vaikuttavan näkymän turisteista, jotka uivat ja nauttivat auringosta. Niille, jotka haluavat vaihtelua rantaelämään, on kauniita temppeleitä tutkittavaksi, ja hieman etelämpänä Hua Hinistä sijaitsee Khao Sam Roi Yotin kansallispuisto kauniine luontoineen ja tutkittavine luolastoineen. Hua Hinissa, jossa kuninkaallinen perhe viettää kesäasuntoaan, on enemmän nähtävää ja koettavaa kuin odottaisi suhteellisen pienen kaupungin tarjoavan.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Golfkentällä
Huvilat Kaksi makuuhuonetta, joissa on omat kylpyhuoneet, ja yhteinen keittiö ja olohuone. Oma uima-allas ja terassi. Kokonaispinta-ala terassilla on 155 neliömetriä. Kaikissa huviloissa on ilmastointi ja hyvin varusteltu keittiö yksinkertaisia ruoanlaittotarpeita varten. Huviloita siivotaan ja lakanat sekä pyyhkeet vaihdetaan viikoittain. Loppusiivous sisältyy hintaa.
Palvelut Oma uima-allas, kylpylä, kuntosali, ravintolat ja vesipuisto.
Wifi Ilmainen Wifi

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.