Bonalba

Bonalba

Lähellä Alicanten keskustaa

Tiedot

Etäisyys lentokentälle n. 30 km
Etäisyys Alicanteen n. 15 km
Etäisyys hotelli-Bonalba Golf n. 200 m
Etäisyys hotelli - Font del Llop n. 36km
Etäisyys hotelli - Alenda n. 30 km
Tapahtumat Kilpailut
Matkanvetäjä Kyllä

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 0€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 6 illallista
5 x 18-reiän greenfee ( 3 x Bonalba, 1 Font del llop, 1 x Alenda)
Norwegianin suorat lennot
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan
lentokenttäkuljetukset
golfkenttäkuljetukset
matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta
Yhden hengen huonelisä 313€
Huone kolmelle hengelle -127€
All-inclusive lisä

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä..

2€ / hlö vakuutusmaksu maksetaan ennen joka kierrosta

Sää tällä hetkellä

weather-icon27.1℃

Bonalba Golf

Bonalba Golf sijaitsee Bonalban vuoristossa tyypillisessä Välimeren maisemassa ja tarjoaa erinomaisen kentän kaiken tasoisille pelaajille.

Kyseessä on erittäin miellyttävä kenttä, joka saattaa vaikuttaa ulkoisesti yksinkertaiselta, mutta se ei ole mikään ”helppo nakki”. Kenttä on kuitenkin melko tasainen, ja viheriöiden ja tiiauspaikkojen väliset etäisyydet ovat lyhyitä, mikä tekee siitä ihanteellisen kävelijöille. Kenttä on suhteellisen kapea, mutta pelaajat kokevat sen silti armolliseksi. Muutamat vesiesteet on huomioitava, ja ne on sijoitettu sekä haastamaan pelaajia että lisäämään kentän visuaalista kauneutta.

Kentällä vallitsee hyvä järjestys, ja kahden wc:n lisäksi, jotka löytyvät klubitalolta 9 reiän jälkeen, klubi on tilava ja moderni. Sieltä löytyvät kaikki tarvittavat tilat, kuten kauppa, vastaanotto, ammattilaisen palvelut, pukeutumistilat, ravintola ja baari. Ennen ja jälkeen kierroksen kannattaa viettää aikaa suurella terassilla, josta voi seurata tapahtumia 1. ja 10. reiän tiipaikoilla sekä 9. ja 18. reiän viheriöillä! Ravintolassa tarjottava ruoka on laadukasta, ja palvelu toimii moitteettomasti. Ainoa puute on kuitenkin harjoitusalue (lyöntiverkko on saatavilla).

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72 6367 60965329
Palvelut Puttigreen, kärryt/golfautot, , proshop, ravintola, pukeutumistilat, mailasäilytys
Golfkentän suunnittelija Ramón Espinosa

Alenda Golf

Font del Llop

Hotel Bonalba Golf

Mukava ja moderni hotelli hyvällä sijainnilla rauhallisella alueella Mutxamelissa, vain vartin ajomatkan päässä Alicanten satamasta.

Huoneet tarjoavat runsaasti tilaa, joten vieraiden ei tarvitse huolehtia ahtaudesta. Huoneet on sisustettu tyylikkäissä väreissä, ja jokaisessa on oma parveke, useimmat niistä avautuen näkymille golfkentän suuntaan. Vaikka golfmailat mahtuisivat helposti huoneeseen, niitä ei tarvitse roudata sinne, sillä vastaanotossa on käytettävissä erillinen säilytystila. Itse vastaanottoalue on väljä ja avara, tarjoten useita istuinalueita sekä vieraskirjaston.

Hotellilla on suuri ja viihtyisä uima-allasalue aurinkotuoleineen, aurinkovarjoineen ja baaripalveluineen. Pieni kylpyläalue tarjoaa erilaisia hoitoja varauksesta riippuen, ja sieltä löytyy mukava lämmitetty sisäuima-allas, joka on yhteydessä ulkoaltaaseen.

Kaksi ravintolaa ja irlantilainen pubi täyttävät hyvin gastronomiset tarpeet viikon mittaiseen oleskeluun. Lisäksi Bonalban klubitalo ravintoloineen on vain lyhyen kahden minuutin kävelymatkan päässä. Lähistöllä sijaitsee myös pieni kylä, joka tarjoaa muutamia ruokapaikkoja, baareja ja kauppoja niille, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Noin 15 minuutin ajomatka Alicanten kaupungista
Huone Suihku/kylpy, TV, puhelin, ilmastointi, minibaari, parveke/terassi
Tietoa Ravintola, baari, oleskelutila, kylpylä uima-altaalla, sauna ja höyrysauna, ulkouima-allas, terassi, pysäköinti
Wifi Ilmainen WiFi

Bonalba

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.