Acaya

Acaya

Ihana golfresort meren lähellä

Tutustu lumoavaan golfkokemukseen Acaya Golfin alueella Etelä-Italiassa, missä miellyttävä ilmasto yhdistyy historiallisiin ympäristöihin. Meidän lomakeskuksemme, Acaya Golf Resort, on koti modernille golfkentälle, joka on isännöinyt Challenge Tour -tapahtumaa. Täällä voit löytää paitsi upeaa golfia myös Apulian herkullisen ruokakulttuurin ja kulttuuriset aarteet, kaikki käden ulottuvilla hotelliltasi.

Acaya Golf sijaitsee Etelä-Italiassa, missä ilmasto on optimaalinen golfareille. Paikka, jota kutsutaan Italian ”kantapääksi”, oli merkittävä Golf Plaisirille, joka järjesti suosittuja matkoja Riva dei Tessaliin 1990-luvun puolivälissä. Onneksi Acaya Golf on kukoistanut, ja entinen Sheraton-hotelli on muuttunut vaikuttavaksi Acaya Golf Resortiksi, jossa golfkenttä on uudistettu huippuluokan tilaksi. Sen laatu osoittautuu selvästi siitä, että Acaya Golf & Spa on isännöinyt Challenge Touria ja muita arvostettuja kilpailuja.

Apulia ei ole vain tunnettu golfistaan, vaan myös rikkaasta ruokakulttuuristaan, viehättävistä trulli-taloistaan ominaisine sokeritoppakattoineen, kauniista rannoistaan ja vieraanvaraisesta ilmastostaan. Golfhotelli sijaitsee alle puolen tunnin matkan päässä Leccestä, joka tunnetaan muun muassa roomalaisen amfiteatterinsa jäännöksistä keskustassa sekä hyvin säilyneistä, kauniista barokkityylisistä julkisivuistaan, joita kutsutaan myös nimellä Barocco Leccese. Apuliassa on paljon koettavaa, mutta on yhtä mahdollista nauttia lomagolfista, hotellin herkullisesta ruoasta ja ehkä rentouttavasta kylpylävierailusta. Täällä on monia tapoja luoda nautintoa ja luoda unohtumattomia hetkiä.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Etäisyys golfkentälle n. 1km
Etäisyys lentokentältä Bari, 186km
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Lecce, 16km
Tapahtumat Kilpailut, illallisjärjestelyt, retket jne.
Kilpailut 2 viikossa. Voita 100 € matkalahjakortti

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.595€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 5 illallista
5 koko päivän green fee
lennot Helsinki-Bari, Tukholman kautta
sis. matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan sekä käsimatkatavaran
lentokenttäkuljetukset kohteessa
skandinaavisen golfisännän palvelu

Lisämaksusta alk. hinnat
Yhden hengen huonelisä
Huone kolmelle hengelle yhteensä
Korotus huoneeseen
Ilman golfia vähennys -81€

Lopullisen hinnan näet varauksen yhteydessä
Lue lisää Usein kysytyt kysymykset.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Lennot
Lennämme pääsääntöisesti Norwegianin lennoilla Tukholman kautta Bariin

Sää tällä hetkellä

weather-icon25℃

Acaya Golf Club

Entinen maatila on muutettu viehättäväksi klubitaloksi, jossa on kutsuva sisäpiha ja tilava terassi, josta avautuu näkymä golfkentälle. Ensivaikutelma voi olla hieman sekava, kun useita erilaisia liitettyjä rakennuksia on yhdistetty. Tämä on kuitenkin juuri se asia, josta tulee pitämään. Klubitalo on aito ja kontrastissa monien stereotyyppisten, vasta rakennettujen klubitalojen kanssa. Klubilla tarjottava ruoka on oma lukunsa ja siinä on Apulian perinteisen keittiön leima.

Acaya Golf Club avattiin jo vuonna 2000, mutta vuoden 2009 omistajanvaihdoksen myötä korkeasti arvostettu amerikkalainen suunnitteluduo Michael Hurdzan ja Dana Fry palkattiin. Tämä on johtanut golfkenttään, joka luonnollisesti kiemurtelee kauniin, suhteellisen tasaisen maaston läpi. Maisemat ovat upeat, eikä häiritseviä rakennuksia ole golfkentän ympärillä. Pelin aikana voi haistaa timjamin ja meren tuoksun muutaman kilometrin päässä.

Epäilemättä Acaya Golf on erittäin hyvä golfkenttä ja elegantisti suunniteltu. Tämä näkyy jo väylällä 2, joka on par 3 väylä, jossa on klassinen ”Biarritz-green”. Tämä tarkoittaa sitä, että viheriön läpi kulkee kuoppa, ja pallon on sijoituttava lipun puolelle kohtuullisen puttimahdollisuuden saamiseksi. Seuraava reikä on lyhyt par 4 väylä, jolla hyväpituinen draiveri voi saavuttaa viheriön yhdellä lyönnillä. Jos kuitenkin missaa viheriön, alue on suunniteltu siten, että se voi aiheuttaa merkittäviä vaikeuksia ja suuria haasteita.

Acaya on golfkenttä, joka kasvaa, ja viimeiset yhdeksän väylää ovat sekä haastavia että kauniita. Ei vähemmän kuin viisi väylää sisältää kunnollisia vesiesteitä, jotka ovat myös pelissä. Väylä 11 indeksi on 2 ja se on ehdottomasti kentän vaikein ja jännittävin väylä pelata. Väylä on pitkä, ja loiva nousu ei lyhennä sitä. Useita lampia kulkee pitkin koko vasenta puolta, ja paikoin on melko kapeaa. Vesiesteiden lisäksi on useita väylä- ja viheriöbunkkereita. Tämä on par 4 väylä, jossa useimmat pelaajat ovat tyytyväisiä yhteen menetettyyn lyöntiin suhteessa tasoitukseen.

18 väylä on haasteellinen, eikä ottelu ole selvä ennen kuin viimeinen putti on reiässä.

Acayalla on harjoitusalue ja puttinggreen lähellä klubitaloa. Hotellin vieraille tarjotaan mahdollisuus säilyttää golfibägit klubitalossa. Lisäksi tarjotaan kuljetuspalvelu hotellin ja golfkentän välillä niille, jotka mieluummin valitsevat tämän virkistävän kävelyn sijaan.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 71 6116 5618 5645 5039 4971
Range Kyllä
Golfkentän suunnittelija 2000 David Mezzacane, 2009 Michael Hurdzan och Dana Fry

Acaya Golf Resort & Spa

Acaya Golf Resort & Spa sijaitsee aivan golfkentän vieressä, ja klubitalolle on lyhyt matka joko kuljetuksella tai kävellen. Hotelli on tunnusomaista suurelle suojatulle sisäpihalle, joka muistuttaa lähes linnaa. Sisäpiha koostuu suurelta osin uima-allasalueesta, jonka ympärillä suurin osa huoneista sijaitsee. Päärakennus on vain kahdessa kerroksessa, mikä vahvistaa tunnetta suuresta hotellista, vaikka huoneita on vain 97. Erillisessä rakennuksessa, aivan vastaanoton vieressä, on pääruokaravintola, kylpylä, kuntosali ja myös konferenssikeskus. Hotellissa on aulabaari, mutta ravintolan vieressä on myös baari. Hotelli on kokonaisuutena erittäin miellyttävä, ja ruoan laatu sekä palvelu ylittävät sen, mitä voi odottaa 4 tähden hotellilta.

Huoneet Acaya Golf Resort & Spa:ssa ovat raikkaita ja niissä on vaalea hillitty värimaailma, usein beigen tai harmaan sävyissä. Huolimatta neutraalista värimaailmasta, huoneet ovat erinomaisia ja pitävät korkeaa 4 tähden tasoa. Jokainen huone on 30 neliömetriä ja siellä on mukavan kahden hengen sängyn lisäksi sohva ja työpöytä. Kylpyhuoneet ovat täysin varusteltuja wc:llä, suihkulla ja bidetillä.

Kylpyläosasto on viihtyisä keidas ja ehdottomasti vierailun arvoinen pitkän päivän jälkeen golfkentällä. Veden hieronta lämpimässä altaassa tai rentoutuminen saunassa on puhdasta nautintoa. Luonnollisesti on mahdollista varata erilaisia kylpylähoitoja. Kylpyläosaston vieressä on hotellin kuntosali, jossa on suuri panoramanäkymäikkuna, mikä tekee juoksumatolla juoksemisesta melkein kuin luonnossa juoksemista.

Hotellialueella on useita uima-allasalueita ja myös rantaklubi rannalla. Nämä tilat ovat avoinna vain kesäkuukausina, jotka sijoittuvat golfkauden ulkopuolelle.

Lecce Calcio harjoittelee säännöllisesti laitoksen jalkapallokentällä. Vaikka US Lecce ei kuulukaan Serie A:n merkittävimpiin joukkueisiin, voi olla mielenkiintoista jalkapallofaneille nähdä harjoitus ja saada lähempää kokemusta joukkueen laadusta.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Acaya Golf 1 km, Lecce 16 km, Bari lentokenttä 186 km
Huoneita 97
Palvelut Kuntosali, kylpylä, uima-allas (ei lämmitetty), baareja ja ravintola
Kuljetus golfkentille Kyllä, ilman lisäkustannuksia

Acaya Golf Resort & Spa

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.