Aroeira

Aroeira joulumatka

Aroeira Golf

Kaksi kenttää Costa Caparican rannikolla!

Aroeira Golf sijaitsee Lissabonin eteläpuolella kauniilla Costa Caparican rannikolla. Viihtyisä hotelli sijaitsee Costa de Caparican kaupungissa, vain 15 km päässä Lissabonin keskustasta ja n. 25 minuutin päässä Lissabonin lentokentältä.

Alantejon alueella voit vierailla viinitarhoissa, jotka tuottavat Portugalin parhaita viinejä. Sesimbra, Setubal ja Lissabon sijaitsevat kaikki lähietäisyyden päässä, ja pääset nauttimaan kauniista rannoista ja merestä. Kalastus on tärkeä osa alueita, ja tämä näkyy ravintoloiden tarjonnassa.

Tiedot

Matkanvetäjä Kyllä
Etäisyys golfkentälle n. 15 km
Etäisyys lentokentältä Aeroporto de Lisboa, 25 km
Golfkentät lähialueella 7
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.755€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 5 illallista, joista yksi on jouluillallinen
5 x 18-reiän green fee Aroeiran golfkentillä
Crowne Plazan 9-reikäisen golfkentän vapaa käyttö
Finnairn suorat lennot
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan
lentokenttäkuljetukset
Suomalaisen matkanjohtajan palvelu

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon24.8℃

Aroeira Golf

Aroeira Golf muodostuu kahdesta 18-reiän kentästä. Molemmat näistä sijaitsevat mäntymetsä maisemissa, mutta ovat kuitenkin erilaisia pelata. Aroeira Pines Classic avattiin vuonna 1973, ja se on melko kapea kenttä, jossa tarkkuus palkitaan ennen pituutta. Se helpottaa, jos osut suoraan ja selkeä etu on, mikäli taidat lyönnin molempiin suuntiin. Griinit ovat melko lyhyitä tämän päivän standardeihin verrattaen ja myös aaltoilevia. Mikäli pelaat pallon hyvin tiiltä, on sinulla mahdollisuudet hyvään tulokseen. Aroeira Pines Classic on isännöinyt Portugalin Openia vuosina 1996 ja 1997 European Tourilla ja on edelleen korkeatasoinen.

Kentät muistuttavat jonkin verran Barsebäck Golfin metsäväyliä. Tämä ei ehkä ihmetytä sillä myös Aroeira Golfin suunnittelijatiimissä on Donald Steel. Hän on suunnitellut uudemman ja modernimman väylän Aroeira Challenge, joka valmistui vuonna 2000. Täällä pelaat isoilla kutsuvilla griineillä, jotka ovat yleensä sujuvia ja nopeita. Tiiltä pelattaessa Aroeira Challenge on melko antelias, vaikka osuisit mäntymetsään, tulet löytämään pallon. Golfklubi on investoinut suuresti pensaikkojen ja muun puhdistamiseen, jotta kentästä tulisi peliystävällisempi keksiverto golfareille. Suosikkimme on kaunis 15.reikä: par 4, jossa on lyötävä pallo veden yli päästäkseen griinille. Molemmilla kentillä on omat golfklubinsa lyhyen etäisyyden päässä toisitaan. Driving rangen löytää Aroeira Challenge klubitalon vierestä.

Tiedot

Golfkentän tyyppi Puistokenttä/mäntymetsä
Tietoa kentästä Aroeira Pines Classic, Par 72 6049 5755 5403 5221
Aroeira Challenge, Par 72 6367 5903 5339 4805
Golfkentän suunnittelija Frank Pennink ja Donald Steel
Kentät lähialueella 6
Tasoitusraja 54
Kuljetus golfkentälle Kuljetus edestakaisin goflkentälle on järjestetty vain tiettyinä aikoina aikataulun mukaisesti. Jos toivot kuljetusta muina aikoina, tulee ne kustantaa itse.

Crowne Plaza Caparica Lisbon Hotel

Viihtyisä hotelli sijaitsee Costa de Caparican kaupungissa, vain 15 km päässä Lissabonin keskustasta ja n. 25 minuutin päässä Lissabonin lentokentältä.

Hotellissa on 227 huonetta kaikilla mukavuuksilla. Huoneita on Standard huoneista 2 makuuhuoneen sviittiehin.

Hotellilla on ravintola RAIUNDO sekä barit CAPA RICA ja LAZY BAR. Lisäksi on myös kokoustilat, wellness-keskus lämmitetyllä sisäuima-altaalla, sauna, turkkilainen sauna sekä kuntosali.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti 15 min. Lissabonin keskustasta, 25 min. lentokentältä
Huoneet Suihku, TV, puhelin, ilmastointi, minibaari
Tietoa Ravintola, baari, , sisä uima-allas, sauna ja turkkilainen sauna, ulkouima-allas
Wifi Kyllä

Opetusmatkat Aroeiraan

Mikan ja Suvin peli- ja opetusmatka

5. – 12. lokakuuta, 2024

Opetusmatka Oulusta

Lue lisää

 

 

Pro Kristiina Lassilan peli- ja opetusmatka

9. – 16. marraskuuta, 2024

Lähde Kristiinan matkaan Aroeiraan Lissabonin läheisyyteen nauttimaan mukavasta golfviikosta yhdessä harjoitellen, uutta oppien sekä peleistä nauttien!

Lue lisää

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.