Golf Apuliassa

Golf Apuliassa, Etelä-Italiassa sijaitsevassa aurinkoisimmassa maakunnassa, tarjoaa ainutlaatuisen ja ikimuistoisen kokemuksen kaikille golfareille. Sen lempeä ilmasto, maalaukselliset maisemat ja historiallinen viehätys ovat tehneet Apuliasta yhä suositumman kohteen golfareille.

Apulian golfkentät yhdistävät modernin suunnittelun lumoavaan ympäristöön. Yksi tunnetuimmista on San Domenico Golf, joka sijaitsee Adrianmeren rannalla ja tarjoaa upean näkymän kimaltelevaan veteen. Kenttä on haastava mutta samalla avoin kaiken tasoisille pelaajille, ja sen strateginen sijainti oliivipuiden ja viinitarhojen keskellä luo rauhallisen ja harmonisen ilmapiirin.

Toinen merkittävä golfkohde Apuliassa on Acaya Golf Club, jonka on suunnitellut kuuluisa suunnittelija Hurdzan-Fry. Tämä kenttä on sulautettu apulialaiseen maisemaan ja ympäröi Välimeren kasvistoa ja eläimistöä. Golfarit voivat nauttia haastavista väylistä samalla kun he kokevat alueen rikkaan kulttuuriperinnön.

Golfpäivän jälkeen Apuliassa on paljon muutakin tarjottavaa. Tutustu historiallisiin kaupunkeihin kuten Lecce, jossa on barokkisia aarteita, ja Alberobello, jossa on ainutlaatuisia trulli-taloja. Nauti herkullisesta apulialaisesta ruoasta, jossa tuoreet raaka-aineet ja paikalliset herkut tekevät jokaisesta ateriasta unohtumattoman.

Yhteenvetona voidaan todeta, että golf Apuliassa ei tarjoa vain urheilua ja virkistystä, vaan antaa myös mahdollisuuden uppoutua alueen rikkaaseen kulttuuriin ja luonnonkauneuteen. Se on kokemus, joka yhdistää golfin intohimon viehättävään historiaan ja charmia yhteen Italiaan lumoavimmista paikoista.

Golfmatkakohteemme Apuliassa

Alk. 1.595

Italia, Apulia

Acaya

Tutustu lumoavaan golfiin Acaya Golfilla Etelä-Italiassa, missä miellyttävä ilmasto kohtaa historiallisen ympäristön. Täällä voit löytää paitsi upeaa golfia myös Apulian herkullisen ruokakulttuurin ja kulttuuriset aarteet, kaikki käden ulottuvilla hotelliltasi.