Al Hamra
- Matkavalikoimassa talvella 21/22!

Al Hamra

Aurinkoa, valkoisia rantoja ja upeaa golfia

Golfmatka Al Hamraan on elämys - täällä majoitut hienojen valkoisten hiekkarantojen äärelle ja pelaat mitä upeammalla golfkentällä, jonka on suunnitellut Peter Harradine. Älä unohda vierailla Dubaissa, maailman korkeimmassa rakennuksessa Burj Khalifassa - se on varmasti ikimuistoinen kokemus!

Ras al Khaimah on yksi seitsemästä Arabiemiraattien emiraateista, joista tunnetuin on Dubai. Arabiemiraatit on aina ollut ihanteellinen ja suosittu matkakohde hyvän sijaintinsa, lämpimän ilmastonsa ja ystävällisten ihmisten ansiosta. Se sijaitsee vanhalla kauppareitillä Euroopasta Kaukoitään. Ras al Khaimah, RAK, on nimi, jolla paikalliset asukkaat kutsuvat sitä. Ras al Khaimahissa Persianlahdella on 40 kilometrin pituinen rantaviiva ja Hajar-vuoristo, joka nousee 1900 metrin korkeuteen. Ilmasto on kuuma kesällä ja sopivan lämmin talvikuukausina. Talvikautena sää sopii golfaamiselle ja rannalla makoilulle.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golf Academy Ei
Golfkentät lähialueella 10 sisältäen Dubai
Etäisyys lentokentältä Dubai International Airport, 80 km
Etäisyys golfkentälle 0 metriä
Etäisyys suurimpaan kaupunkiin Ras al-Khaimah 26 km, Dubai 92 km
Tapahtumat Kilpailut, kurssit jne.
Passimääräys Suomen kansalaisilta vaaditaan Arabiemiraatteihin passi, joka on voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen. Väliaikaista passia ei hyväksytä maahantuloon oikeuttavaksi asiakirjaksi.
Muuta Lue lisää Ras Al Khaimahista ja matkavinkeistä Visit UAE kotisivuilta. Visit UAE kotisivuilta.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.420€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 6 illallista
4 greenfee
edestakaiset lennot
sis.verot
golfisännän palvelu

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon19℃

Al Hamra Golf Club

Al Hamra golfklubi on erittäin miellyttävä ja monipuolinen golf- ja lomakeskus. Kauniisti suuren laguunin ympärille sijoitetun paikan on suunnitellut Peter Harradine. Puskutraktorit ovat siirtäneet noin 5 miljoonaa kuutiometriä hiekkaa tämän golfkentän luomiseksi. Kuten monissa Britannian saarilla sijaitsevissa golfkentissä, Al Hamrassa on yhdeksän reikää, jotka erkanevat klubitalosta, ja yhdeksän reikää, joita pitkin tullaan takaisin päin. Tuloksena on ihana par 72-kenttä. Kentällä on viisi eri aloitustiitä väylää kohden, jonka vuoksi kaikilla voi olla täällä mukava pelata tasosta riippumatta. Kyse on vain itselle sopivan aloitustiin valinnasta!

Ilta tummenee täällä nopeasti ja pidentääksesi pelejä, kenttä on varustettu valonheittimillä, jonka ansiosta golfista on mahdollisuus nauttia myös iltaisin. Valaistu osa kattaa reiät 1-7 ja 17-18, mikä antaa jännittävää vaihtelua pelkkien tähtien loisteessa pelaamiseen. Paikan bravuuri on luultavasti 18. reikä, joka on vaikea par 5., jossa on vettä oikealla ja viheriö klubitalon edessä sijaitsevan terassin lähellä. Toisen ja kolmannen reiän taustalla näkyy Waldorf Astoria -hotelli, joka muuttuu entistä vaikuttavammaksi valaistuna. Hienoja ovat myös väylät 10 -13, jotka kulkevat merialueen ympäri.

Proshopilta löytyy laaja valikoima vaatteita, asusteita ja mailoja kaikilta suurimmilta valmistajilta. Lyöntirange on suuri ja myös lähipeliin löytyy erinomaiset harjoitusalueet. Aluella on myös 9-reikäinen par 3-kenttä, joka on myös valaistu iltaisin. Tietysti tällaisesta keskuksesta löytyy myös erittäin hyvä ravintola tai pikemminkin kolme hyvää ravintolaa jokaiseen makuun. Kaikille ravintoloille on varattu omat terassit kohti 18. griiniä. Alueelta on mahdollisuus tehdä myös retkiä muille kentille, kuten Tower Linksiin ja Al Zorahiin.

Tiedot

Väyliä 18 + 9 reikäinen
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72 6666 6360 6099 5291
Tasoitusraja 54
Driving range Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Peter Harradine
Greenfee Meidän greenfee koskee 18-reikäistä kenttää. Jos haluat pelata Al Hamran 9-reikäisellä kentälle tämän jälkeen, tulee erotus maksaa Al Hamran vastaanottoon. Hinta on noin 100 AED/aikuinen ja 70 AED/alle 18-vuotias lapsi.
Muuta tietoa Kun golfkentällä on ruuhkaa, järjestetään yhteislähtö klo 8.00. Toinen yhteislähtö järjestetään iltapäivällä.

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort

Hotelli sijaitsee vieri vieressä golfklubin kanssa, joten ei ole montaa metriä käveltävää ensimmäiselle tiille. Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort on viiden tähden hotelli erinomaisella sijainnilla rannalla ja golfkentän välissä. Hotellin rannalla on oma beach club, josta voi vuokrata vesiurheiluvälineitä ja tilata juomia ja pientä purtavaa. Voit myös viettää aikaa hotellin lämmitetyllä uima-altaalla, jos et halua lähteä rannalle.

Hilton on kansainvälisen tason hotelli. Siellä on useita ravintoloita, joissa tarjotaan kaikkea aina eurooppalaisesta ja kansainvälisesta keittiöstä aasialaiseen ruokaan. Tietysti myös paikallisia erikoisuuksia on saatavilla. Buffetravintolasta löytyy jokaiselle jotakin. Hotellihuoneet ovat kompakteja noin 30 neliön kokoisia ja tyylikkäästi sisutettuja. Hotellilla on ylivoimaisesti kaikkien rannikon hotellien paras sijainti. Se on vain kivenheiton päässä sekä golfkentältä että mereltä.

 

 

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Rannan ja golfkentän vieressä.
Huone 485 huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari, hiustenkuivain ym.
Tietoa Vesiurheilu, ulkouima-allas, jacuzzi, ravintoloita, baareja, kuntosali, spa ym.
Wifi Hotellin aulassa ja golfklubilla maksuton wifi. Hotellihuoneisiin internet lisämaksusta.

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.