Miten kommunikoimme – Kohdesivusto, WhatsApp ja ilmoitustaulu

Jotta golflomasi olisi mahdollisimman hyvä ja mukava, on tärkeää, että voit osallistua ja saada kaiken tiedon lomaviikon aikana. Käytämme pääasiassa kahta eri tietokanavaa – nyt lukemaasi kohdeverkkoa, ja WhatsAppia. Tämän lisäksi olemme yleensä paikan päällä aamiaisella / illallisella, ensimmäisellä teellä tai klubitalolla, joten voit aina ottaa yhteyttä kun  sinulla on kysyttävää.

Kohdesivusto
Tämä kohdesivusto on korvannut fyysisen kohdekansion, joka oli aiemmin aina hotellin vastaanoton läheltä. Täältä löydät kaikki olennaiset tiedot kohteesta ja matkastasi. Viikko-ohjelma päivitetään perjantaisin.

WhatsApp
Kaikki ajankohtaiset tiedot, kuten lähtölistat, muutokset tai vinkit aktiviteetteihin tai tapahtumiin, jotka tapahtuvat tällä viikolla, välitetään WhatsApp-ryhmämme kautta. Siksi on tärkeää, että jokainen lataa WhatsAppin matkapuhelimeesi ja liittyy ryhmään, jotta saat ajankohtaista tietoa. Löydät tietoa WhatsApp-ryhmäämme liittymisestä täältä digitaalisesta kansiosta ja autamme mielellämme näyttämään kuinka.

Ilmoitustaulu
Koska suurin osa tiedoista välittyy tämän kohdeverkon tai WhatsApp-ryhmän kautta, vastaanoton ilmoitustaulua käytetään pääasiassa retkien, kilpailujen ja lähtöaikojen ilmoittautumisluetteloihin. Ilmoitustaululta löydät myös joitain tietoja, jotka ovat mielestämme erityisen tärkeitä, kuten kotiinlähtöaika, tiedot WhatsApp-ryhmästä ja viikkoaikataulusta.

Kuinka työskentelemme Golf Plaisirilla

Meillä Golf Plaisirilla työskentelevillä on ainutlaatuinen vastuu, kun saamme mahdollisuuden lisätä lomaasi kultaisen reunan. Tietenkin haluamme ja toivomme, että onnistumme ylittämään odotuksesi. Siksi on tärkeää, että otat meihin yhteyttä pienimmälläkin kysymyksellä, jotta voimme auttaa, selventää ja auttaa sinua oleskelusi aikana. Tapaat meidät päivittäin, yritämme usein olla ensimmäisellä tiillä tai klubitalolla varmistaaksemme, että kaikki sujuu tii-aikojen mukaan. Vaikka pyrimme olemaan mahdollisimman näkyvillä, tehtävää on paljon ja joskus emme voi olla useassa paikassa samaan aikaan. Retket, kuljetukset, tapaamiset hotellien tai golfklubin kanssa, raportointi ja suunnittelu vievät paljon aikaa ja joskus joutuu myös pelaamaan vähän golfia. Jos et jostain syystä voi tavata meitä klubilla tai hotellissa, voit tavoittaa meidät vuorokauden ympäri matkapuhelimillamme. Voit soittaa milloin haluat, mutta sen täytyy olla tärkeää, jos soitat yöllä. Olemme täällä sinua varten ja haluamme sinun menevän kotiin hymy huulilla, ei siksi, että olet onnellinen kotiutumisestasi, vaan siksi, että sinulla on ollut mahtava golfloma.

Myöhästyneet tai kadonneet matkatavarat

Valitettavasti joskus käy niin, että matakatavarat katoavat/myöhästyvät ja se on luonnollisesti perin ikävää lomanne kannalta. Lentoyhtiö, matka-/kotivakuutus samoin kuin luottokorttiyhtiö saattavat korvata myöhästymisestä johtuvat haitat. Siksi on tärkeää, että laitatte talteen :

 • PIR-raportin (eli selvityksen matkatavaroiden myöhästymisestä, katoamisesta tai rikkoutumisesta, jonka saitte lentoyhtiön tulopalvelusta).
 • Lentoliput.
 • Kuitit kaikista asiaan liittyvistä kuluista

Ottakaa yhteyttä golfoppaaseemme saadaksenne tarkat tiedot siitä, mikä koskee lentoyhtiötä, jonka kanssa matkustitte.

Tulipalo / Metsäpalot

Tulipalo/metsäpalo voi olla vahingossa/tahallaan sytytetty tai olla seurausta pitkäaikaisesta korkeasta lämpötilasta. Käyttäkää maalaisjärkeä ja noudattakaa viranomaisten, hotellihenkilökunnan sekä Golf Plaisirin henkilökunnan paikallisia ohjeita. Tarkistakaa, missä sijaitsevat hälytysnapit, sammuttimet ja poistumistiet/varauloskäynnit.

Maanjäristys

Onneksi maanjäristykset ovat harvinaisia, mutta siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että maanjäristys tapahtuu, on olemassa yleisiä kansainvälisiä ohjeita ja neuvoja vahinkojen vähentämiseksi. Istukaa pöydän alle ja pitäkää siitä kiinni. Välttäkää olemasta lähellä ikkunoita, raskaita huonekaluja, tulisijoja ja peilejä. Kun rakennus tärisee, teidän ei pitäisi juosta alas portaita. Älkää menkö ulos parvekkeelle ja välttäkää hissillä ajamista. Jos olette ulkona, varmistakaa, että ympärillänne on vapaita alueita. Älkää menkö rannalle, siellä voi esiintyä korkeita aaltoja. Maanjäristyksen jälkeen teidän tulee noudattaa virallisia ohjeita. Älkää käyttäkö sähköä tai kaasua ja olkaa valmiita jälkijäristyksiin. Jälkijäristykset eivät yleensä ole yhtä voimakkaita kuin pääjäristys, mutta muistakaa, että ne voivat tulla.

Trooppiset myrskyt

Joskus trooppisia myrskyjä tai hurrikaaneja esiintyy joissakin kohteissamme. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää, että noudatatte hotellien, viranomaisten ja henkilökuntamme antamia ohjeita. Jos esimerkiksi myrskyn tai hurrikaanin vuoksi on ulkonaliikkumiskielto, on tärkeää noudattaa sitä, kunnes kielto kumotaan.

Ongelmat/valitukset

Pyrimme aina tarjoamaan täydellisen golfmatkan. Valitettavasti voi joskus syntyä tilanteita, joissa me tai kumppanimme emme eri syistä saavuta haluttua tasoa. On tärkeää, että huomautatte välittömästi matkanne puutteista. Jos teillä on ollut ongelmia lentojen, hotellien tai golfin kanssa, ilmoitattehan siitä Golf Plaisirin henkilökunnalle paikan päällä, jotta meillä on mahdollisuus ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin. Mahdolliset korvaukset maksetaan vasta siitä hetkestä lähtien, kun olette ilmoittaneet asiasta Golf Plaisirin henkilökunnalle määränpäässä.

Tulli

Katso tullimääräykset www.tulli.fi

Viikonloppu ja vaihtoehtoinen saapumispäivä

Aina ei henkilökuntamme voi vastaanottaa hotellissa tai lentokentällä asiakkaitamme, jotka tulevat tavanomaisten saapumispäivien ulkopuolella. Siksi on täkeää, että voimme ottaa yhteyttä ja sopia tapaamisesta henkilökohtaisen tervetulotilaisuuden järjestämiseksi. Älkää epäröikö soittaa meille meidän matkapuhelinnumeroomme.

Timeshare/lomaosakehuoneistot

Kun ostat niin sanotun lomaosakkeen tai lomaosakehuoneiston, haluamme kiinnittää huomionne siihen, että osto voi aiheuttaa käsittämättömiä kustannuksia. Älkää allekirjoittako sopimusta ennen kuin olette huolellisesti perehtyneet siihen, mitä sopimus sisältää.

WhatsApp

Asenna WhatsApp puhelimeesi

 1. Etsi ”WhatsApp” matkapuhelimestasi
  1.1  IPhone: App store
  1.2  Android: Google Play store

 2. Lataa WhatsApp aplikaatio
  3. Valitse Avaa kun lataus on valmis
  4.Seuraa ohjeita ja syötä matkapuhelinnumerosi, muista aloittaa maakoodillasi.
  4.1 +358 Suomi
  4.2 +46 Ruotsi
  4.3 +47 Norja
  4.4 +45 Tanska
  5. Kun olet syöttänyt puhelinnumerosi, saat koodin SMS-viestillä.
  6. Syötä koodi, jonka saits SMS-viestillä.
  7. WhatsApp on nyt asennettu ja valmis.
  8. Nyt voit aloittaa WhatsApp ryhmässä.

Ohjeet niille, jotka haluavat lukea QR-koodin toisesta matkapuhelimesta tai tervetuliaiskirjeestä

 1. Napsauta WhatApp kuvaketta
  2. Klikkaa Kamera-kuvaketta
  2.1 Iphone: Kamerakuvake sijaitsee mobiili-ikkunan alaosassa
  2.2 Android: Kamerakuvake sijaitsee mobiili-ikkunan vasemmassa yläkulmassa
  3. Pidä kameraa QR-koodin edessä ja anna matkapuhelimen lukea automaattisesti, saatat joutua pitämään matkapuhelinta lähempänä tai kauempana      löytääksesi terävyyden
  4. Kun matkapuhelin on lukenut QR-koodin, se löytää itse ryhmän, se voi kestää muutaman sekunnin.
  5. Napsauta painiketta / tekstiä, jossa lukee ”Liitä minut tähän ryhmään”.
  6. Nyt olet ryhmässä ja näet tietoja matkaasi koskevista asioia. Näet tietoja vain liittymisestä eteenpäin. Siis liity niin pian kuin mahdollista saadaksesi kaikki tiedot, joita tarvitset majoittumiseen ja matkaasi.
  7. Muista, että sinulla on ongelmia WhatsAppin kanssa, niin paikallinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään