Aphrodite Hills

Aphrodite Hills

Viiden tähden golfia Kyproksella

Kypros, tämä aurinkoinen ja lämmin saari on ollut suosikkikohde skandinaaveille monien vuosien ajan. Ennen kaikkea Kypros tunnetaan auringosta ja upeista rannoistaan, mutta nyt on myös golfaajien aika saada tilaisuus pelata tällä ihanalla kohteella.

Kypros tarjoaa upeita rantoja ja lyömättömän ilmaston ympäri vuoden! Golfaajille Aphrodite Hills Golf Resort on selvä valinta. Täältä löytyy lähes kaikki – ensiluokkainen majoitus, korkea palvelutaso, useita ravintoloita, runsaasti aktiviteetteja ja erinomainen golfkenttä, johon haluaa aina palata. Aphrodite Hills ei ole vain Kyproksen paras golfkohde, vaan se pidetään yhtenä parhaista koko Välimeren alueella!

Tiedot

Etäisyys lentokentältä Larnaca 115 km
Golfauto Sisältyy Aphrodite Hills golfkentällä

Sää tällä hetkellä

weather-icon21.3℃

Aphrodite Hills Golf Club

Maisemat osasta kenttää ovat henkeäsalpaavat. Kentän kunto on moitteeton ja siellä näkyy selvästi, että sitä hoidetaan huolellisesti ympäri vuoden. Ei ole mikään ihme, että Aphrodite Hills Golf Club mainitaan aina, kun keskustellaan parhaista kentistä Etelä-Euroopassa! Lisäksi koko kenttä on hiljattain kunnostettu ja avattiin uudelleen tammikuussa 2018.

Robinson on suunnitellut Aphrodite Hillsin olevan täydellinen yhdistelmä haastavia bunkkereita, hyvin hoidettuja väyliä bermudaruoholla ja anteliaita viheriöitä. Monien iloksi täällä on hyvin vähän vesiesteitä.
Lähestyminen 8. väylälle on jotain aivan erityistä, kun välkehtivä Välimeri näkyy taustalla. Tämä väylä jää varmasti mieleesi, riippumatta tuloksesta! Alkaen eksklusiiviselta klubitalolta, golfkenttä levittäytyy vaihtelevassa maastossa, joissakin väylissä on dramaattisia jyrkänteitä, kun taas suurin osa väylistä kulkee perinteisessä aaltoilevassa puistomaisemassa. Golfautot sisältyvät hintaan, mikä on etu, koska jotkut siirtymät ovat pitkiä

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 71,  6299 5757 536949194528
Palvelut Range, harjoittelualueet lähipelille, kärryt ja golfautot, vuokramailat, proshop, ravintola ja pukuhuoneet
Golfkentän suunnittelija Cabell B. Robinson (2002)

Aphrodite Hills Hotel

Aphrodite Hills Golf Resort sijaitsee hieman yläpuolella ranta-aluetta, jossa rakkauden jumalatar Afrodite myyttien mukaan nousi aalloista. Se on kaunis paikka, ja näkymät Välimerelle ovat unohtumattomia. Täällä on helppo nauttia lomastaan.

Aphrodite Hills Golf Resort sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Paphoksen kaupungista, joka on Unescon maailmanperintöluettelossa. Majoitus 5 tähden Aphrodite Hills Hotellissa takaa laadun ja korkeimman mukavuuden. Täällä voi todella nauttia rauhoittavasta ympäristöstä. Huoneet ovat melko suuria ja erittäin miellyttäviä, kaikissa huoneissa on parveke tai terassi, ja voit varata huoneen myös omalla yksityisellä uima-altaalla.
Hotellissa on runsaasti mukavuuksia, uima-allas, sekä sisä- että ulkotilassa, tenniskenttiä, kuntosali ja useita ravintolavaihtoehtoja. Aphrodite Hills Golf Resortilla on niin paljon tarjottavaa, että loman aikana tuskin tarvitsee poistua hotellin alueelta

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Pafoksen kukkuloilla, Afroditen syntymäpaikalla
Huoneet 290 kpl. Suihku/kylpyamme, hiustenkuivaaja, TV, puhelin, ilmastointi, tallelokero, minibaari, langaton internet
Huonetyypit Deluxe Garden/Pool View, Golf & Sea View: 33 m², parveke tai terassi
Deluxe Swim up Golf & Sea View: 33 m², terassi suoralla yhteydellä yhteiseen uima-altaaseen
Family Garden/Pool View tai Golf & Sea View, 35-42 m², enintään 4 henkilöä
Sviitit 72-174 m² Golf & Sea View -näkymillä, enintään 5 henkilöä
Palvelut Ravintoloita, baareja, uima-altaita, aurinkoterassi, kylpylä, kuntokeskus
Internet Ilmainen langaton internet koko hotellissa

Aphrodite Hills Golf

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.