Caleta de Fuste

Caleta de Fuste

Long Stay -loma auringossa!

Fuerteventuralla aurinko paistaa sekä rannoilla että upealla golfkentällämme. Hotelli sijaitsee rannan vieressä ja kävelyetäisyyden päässä viihtyisästä Caleta de Fusten kylästä.

Kanariansaaret houkuttelee Long Stay -lomalle. Kohteelta vaaditaan kuitenkin paljon, jotta siellä viihtyy kokonaisen kuukauden. Fuerteventuran kohde Caleta de Fuste sopii taatusti tähän tarkoitukseen. Kohteesta löydät kaiken tarpeellisen, kuten kaupppja ja viihdetarjontaa vain lyhyen kävelyetäisyyden päästä majoituksesta. Rantakatua pitkin pääsee nopeasti kävellen Caleta de Fusten keskustaan. Fuerteventuralla on aina aurinkoinen ilmasto. Sää talvella on täydellisen lämmin, jolloin kentällä on mukava pelata.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golf Academy Ei
Golfkentät lähialueella 3
Etäisyys lentokentältä Fuerteventura Airport 8 km
Etäisyys keskustaan Caleta de Fuste 2 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.980€

28 yötä huoneistohotellissa
itseapalvelu
12 greenfee
edestakaiset lennot
sis.verot
lentokenttäkuljetukset
golfisännän- ja pron palvelu

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon26.1℃

Fuerteventura Golf

Saapuessasi Fuerteventura Golfiin vastassasi on suuri hotelli, joka on rakennettu klassiseen hacienda-tyyliin. Kauniissa hotellirakennuksessa on myös golfklubi ja ravintola. Vaikka Fuerteventura Golf sijaitsee Salinas Golfin vieressä, eroavat näiden golfkentät toisistaan. Fuerteventura Golf on melko tasainen golfkenttä, jossa väylät kulkevat palmujen välissä ja kentällä on suhteellisen pieniä viheriötä. On tärkeää keskittyä ensimmäisellä reiällä. Lyhyellä par 4:n väylällä on ylitettävä virtaus ja kumpuileva viheriö. Pelaa viisaasti tiiauspaikalta välttääkseksi puroa ja väyläbunkkereita! Strateginen pelaaminen pätee oikeastaan koko kentän läpi. Väylillä on monta dodlegea, jossa saa haastaa itseään. Fuerteventura on muuten tasainen kenttä, joka on helppo kävellä läpi. Lukuun ottamatta reikää numero 17, joka on ylämäessä. Fuerteventura Golf oli European Tourin isäntäkenttä vuonna 2004. Täällä myös Golf Plaisirin operatiivinen johtaja Mattias Damberg pelasi golfammattilaisen Henrik Stensonin jalanjäljissä. Mattias pelasi kentän läpi 6 yli parin.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 71, 5979 5712 5229 4753
Tasoitusraja 54
Driving range Kyllä
Golfkentän suunnittelija Juan Catarineu
Kuljetus golfkentälle Kuljetus edestakaisin goflkentälle on järjestetty vain tiettyinä aikoina aikataulun mukaisesti. Jos toivot kuljetusta muina aikoina, tulee ne kustantaa itse.

Salinas de Antigua Golf

Golfklubi Salinas de Antigua sijaitsee kauniissa ympäristössä rinteellä, josta on upeat näkymät suoraan merelle. Sinne on vain muutaman minuutin ajomatka hotellista. Golfkentän on suunnitellut kahdesti maailmanmestaruuden voittanut Ryder Cup -golfpelaaja Manuel Piñeiro. Hän on suunnitellut modernin golfkentän, joka on tekninen ja hauska. Haastavat väylät pakottavat pohtimaan erilaisia pelistrategioita. Golfkentällä on vähintään neljä pientä lampea vesiesteenä, mitkä vaikeuttavat kuuden viheriön läpipääsyssä. Kentän värikontrastit ovat upeat. Suuret palmupuut, mustat laavahiekka-alueet, vihreät väylät, sininen meri ja terrakotanväriset huvilat.

Golfkenttä on avonainen ja kovemmalle tuulelle altis. Golfkentällä on kuitenkin suuret ja kumpuilevat viheriöt ja dyynit, jotka suojaavat tuulelta. Kenttä on melko lyhyt, mutta siitä huolimatta mukavan pelattava. ylät ovat sopivan vaihtelevia ja näitä on helppo pelata kävellen. Kuten muiltakin golfkentiltä, löytyy bunkkereita Salinas de Antiguasta. Kentän eroavaisuus on siinä, että yksi näistä bunkkereista on toisen maailman sodan aikainen. Golfkentällä on bermuda-ruohoa, joka voi muuttua kellertävän ruskeaksi talvikuukausien aikaan. Se ei onneksi vaikuta pallon asentoon, mutta vaikuttaa kentän visuaaliseen ilmeeseen.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Banfakta Par 70, 5395 5095 4292
Tasoitusraja 54
Driving range Kyllä
Golfkentän suunnittelija Manuel Piñero
Kuljetus golfkentälle Kuljetus edestakaisin goflkentälle on järjestetty vain tiettyinä aikoina aikataulun mukaisesti. Jos toivot kuljetusta muina aikoina, tulee ne kustantaa itse.
Informaatio Salinas de Antiguassa väyliä reunustavat tummat laavahiekka-alueet. Tämä hiekka voi kuluttaa mailojasi. Tuo siis vanhat mailasi mukaan, jos olet huolissasi mailojesi kestävyydestä.

Elba Castillo Antigua

Caleta de Fuste on turistikohde, joka sijaitsee Fuerteventuran lentokentän eteläpuolella.  Täältä löytyvät useat suuret hotellit lähellä rantaa ja golfkenttiä. Caleta de Fustessa on useita hyviä ravintoloita, baareja, kauppoja sekä paljon viihdetarjontaa. Huoneistohotellimme Elba Castillo Antigua sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta mutta sen sijanti on kuitenkin rauhallinen. Huoneistohotellissa on tilavia huoneistoja, joissa on yksinkertainen keittövarustus liesineen ja mikroineen. Kaikissa huoneistoissa on parveke, joissa on näkymä joko merelle, uima-altaalle tai kadulle. Allasalue on suojaisalla sisäpihalla, jonne aurinko paistaa lämpimästi tuulisellakin ilmalla.

 

Tiedot

Standard starstarstar
Sijainti Caleta de Fuste. 500 m keskustaan, 600 m rannalle.
Huoneisto/Huone 354 huonetta. Keittiönurkkaus, mikro, satelliitti-TV, kylpyhuone ja parveke/terassi.
Tietoa Ulkoallasalue (ei lämmitetty), ravintola ja baari ym.
Wifi Hotellin aulassa maksuton wifi. Hotellihuoneisiin internet lisämaksusta. Salinas Golfilla on wifi ja Fuerteventura Golfilla on wifi vain hotellin asiakkaille.
Ateria Itsepalvelu

Fuerteventura Golf Club

Elba Sara Beach & Golf Resort

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.