Caleta de Fuste

Caleta de Fuste

Long Stay -loma auringossa!

Fuerteventuralla aurinko paistaa sekä rannoilla että upealla golfkentällämme. Hotelli sijaitsee rannan vieressä ja kävelyetäisyyden päässä viihtyisästä Caleta de Fusten kylästä.

Kanariansaaret houkuttelee Long Stay -lomalle. Kohteelta vaaditaan kuitenkin paljon, jotta siellä viihtyy kokonaisen kuukauden. Fuerteventuran kohde Caleta de Fuste sopii taatusti tähän tarkoitukseen. Kohteesta löydät kaiken tarpeellisen, kuten kaupppja ja viihdetarjontaa vain lyhyen kävelyetäisyyden päästä majoituksesta. Rantakatua pitkin pääsee nopeasti kävellen Caleta de Fusten keskustaan. Fuerteventuralla on aina aurinkoinen ilmasto. Sää talvella on täydellisen lämmin, jolloin kentällä on mukava pelata.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golfkentät lähialueella 3
Etäisyys lentokentältä Fuerteventura Airport 8 km
Etäisyys keskustaan Caleta de Fuste 2 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 2.785€

28 yötä huoneistohotellissa
ei sisällä ruokailuja (self catering)
16 green feetä / Fuerteventura Golf
suorat lomalennot Helsinki-Fuerteventura
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan sekä käsimatkatavaran
lentokenttäkuljetukset
skandinaavisen golfisännän palvelu

Lisämaksusta alk. hinnat
Yhden hengen huonelisä 690 €
18-reiän green fee vapaapäivälle Fuerteventura golfkentälle 60 €
Aamiaiset 201 €
Puolihoito ei sis. juomia 443 €
All-inclusive 806 €
Ilman golfia vähennys -645 €

Lopullisen hinnan näet varauksen yhteydessä
Lue lisää Usein kysytyt kysymykset.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon24.1℃

Fuerteventura Golf

Saapuessasi Fuerteventura Golfiin vastassasi on suuri hotelli, joka on rakennettu klassiseen hacienda-tyyliin. Kauniissa hotellirakennuksessa on myös golfklubi ja ravintola. Vaikka Fuerteventura Golf sijaitsee Salinas Golfin vieressä, eroavat näiden golfkentät toisistaan. Fuerteventura Golf on melko tasainen golfkenttä, jossa väylät kulkevat palmujen välissä ja kentällä on suhteellisen pieniä viheriötä. On tärkeää keskittyä ensimmäisellä reiällä. Lyhyellä par 4:n väylällä on ylitettävä virtaus ja kumpuileva viheriö. Pelaa viisaasti tiiauspaikalta välttääkseksi puroa ja väyläbunkkereita! Strateginen pelaaminen pätee oikeastaan koko kentän läpi. Väylillä on monta dodlegea, jossa saa haastaa itseään. Fuerteventura on muuten tasainen kenttä, joka on helppo kävellä läpi. Lukuun ottamatta reikää numero 17, joka on ylämäessä. Fuerteventura Golf oli European Tourin isäntäkenttä vuonna 2004. Täällä myös Golf Plaisirin operatiivinen johtaja Mattias Damberg pelasi golfammattilaisen Henrik Stensonin jalanjäljissä. Mattias pelasi kentän läpi 6 yli parin.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 71, 5979 5712 5229 4753
Tasoitusraja 54
Driving range Kyllä
Golfkentän suunnittelija Juan Catarineu
Kuljetus golfkentälle Kuljetus edestakaisin goflkentälle on järjestetty vain tiettyinä aikoina aikataulun mukaisesti. Jos toivot kuljetusta muina aikoina, tulee ne kustantaa itse.

Elba Castillo Antigua

Caleta de Fuste on turistikohde, joka sijaitsee Fuerteventuran lentokentän eteläpuolella.  Täältä löytyvät useat suuret hotellit lähellä rantaa ja golfkenttiä. Caleta de Fustessa on useita hyviä ravintoloita, baareja, kauppoja sekä paljon viihdetarjontaa. Huoneistohotellimme Elba Castillo Antigua sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta mutta sen sijanti on kuitenkin rauhallinen. Huoneistohotellissa on tilavia huoneistoja, joissa on yksinkertainen keittövarustus liesineen ja mikroineen. Kaikissa huoneistoissa on parveke, joissa on näkymä joko merelle, uima-altaalle tai kadulle. Allasalue on suojaisalla sisäpihalla, jonne aurinko paistaa lämpimästi tuulisellakin ilmalla.

 

Tiedot

Standard starstarstar
Sijainti Caleta de Fuste. 500 m keskustaan, 600 m rannalle.
Huoneisto/Huone 354 huonetta. Keittiönurkkaus, mikro, satelliitti-TV, kylpyhuone ja parveke/terassi.
Tietoa Ulkoallasalue (ei lämmitetty), ravintola ja baari ym.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.
Ateria Itsepalvelu

Fuerteventura Golf Club

Elba Sara Beach & Golf Resort

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.