Tapahtumat

Olemme mukana golfmessuilla 31.3.-2.4.

Lue lisää
badge

Risteilyt

Golfristeily Välimerellä

Alk. 2 585
Lue lisää

Thracian Cliffs

Toukokuussa suorilla lennoilla!

Alk. 1385
Lue lisää

Praia D'El Rey

Hopearannikon helmi

Alk. 1125
Lue lisää

La Cala, Espanja

Kolme kenttää Costa Del Solin sydämessä!

Alk. 1555
Lue lisää

Almerimar, Espanja

Kestosuosikki Välimeren rannalla!

Alk. 1165
Lue lisää

Flex-matkat

Rakenna mieleisesi golfloma!

Lue lisää

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.

Tervetuloa Golf Plaisirille!

Golf Plaisir on valittu Euroopan parhaaksi golfmatkojen järjestäjäksi viitenä vuotena peräkkäin. Olemme järjestäneet pohjoismaisille asiakkaillemme laadukkaita golfmatkoja lähes 30 vuoden ajan. Me tiedämme, millainen on hyvä golfmatka. Olemme varmoja, että sinäkin löydät valikoimastamme oman matkasi.

Suurin golfmatkojen järjestäjä

Kun matkustat Golf Plaisirin kanssa, pidetään sinusta hyvää huolta. Kaikki on järjestetty niin, että voit vain keskittyä golfiin ja nauttia lomastasi. Jos olet matkustanut Golf Plaisirin kautta aiemmin tiedät, että henkilöstömme on jotain erityistä. Palvelu ja huomaavaisuus ovat avainsanoja, mutta tarjoamme sinulle myös elämyksen, sosiaalisen yhteisön, laadukkaan majoituksen, lyhyen etäisyyden golfkentälle ja tietysti paljon golfia!

Teidän golfmatka- meidän arki

Golfisäntämme saavat keskimäärin arvosanat 9,2/10 pisteen asteikolla ja he saavat usein paljon kiitosta vierailtamme arviointilomakkeissamme. Hyvä golfisäntä voi hyvän oppaan tavoin luoda unohtumattoman kokemuksen. Se on tavoitteemme. Millainen sitten on hyvä golfisäntä ja mitä voit Golf Plaisirin matka-asiakkaana odottaa golfisännältämme?

Lue lisää

Palveluksessanne - Toimiston tiimi esittäytyy

Golf Plaisirin työllistää Suomessa tällä hetkellä kolme Helsingin toimistollamme työskentelevää henkilöä. Kollegamme työskentelevät Ruotissa ja Tanskassa ja tietysti matkakohteissamme teitä palvelee upea kohdehenkilöstömme. Tutustu meidän toimiston tehopakkauksiin! Palvelemme mielellämme kaikissa golfmatka-asioissa.

Lue lisää

Tyytyväisestä asiakkaasta golfisännäksi

Tapio Keränen matkusti Golf Plaisirin matkassa Almerimariin vuoden 2021 marraskuulla. Kohteessa toimi tuolloin golfisäntänä Esa-Tuomas Malinen, jonka työskentely ja työnkuva alkoi kovasti kiinnostaa Tapiota ja supliikkina miehenä hän kyseli kovasti golfisännän työstä ja Golf Plaisirin toiminnasta Esa-Tuomakselta tai tuttavallisemmin E-T:ltä.

Lue lisää
Lue kaikki artikkelimme

Matkatyyppimme

Täältä löydät matkan, joka vastaa toiveitasi. Se voi olla viikon pituinen golfmatka, johon sisäältyy koko päivän greenfee tai jossa tarjolla on Golf Academy -opetusta. Vai toivotko, että kohteesta löytyy enemmän golfkenttiä? Valittavanasi on kaupunki- tai rantalomakohde. Klikkaa matkatyypin kuvaketta ja pääset katsomaan matkavaihtoehtojamme.


Golfia Bulgariassa

Thracian Cliffs

Lue lisää