Talven matkat

Talven golfmatkat

Golf Plaisirilla on laaja valikoima talvimatkoja, joissa voit kokea kesäistä lämpöä, nauttia auringosta ja upeasta golfista juuri meidän pimeimmän talvikautemme aikana. Laaja valikoima matkakohteitamme mahdollistaa sinulle sopivan paikan löytämisen juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Paikan päällä olevan henkilökuntamme avulla voit keskittyä golfiin ja nauttia vain olemisesta.

Espanja, Gran Canaria

Meloneras, Villa del Conde

Villa del Conde kuuluu todella 5 tähden hotellien luksusluokkaan. Täällä koet hieman ylellisyyttä golfloman aikana, mutta myös täydellisen sijainnin monilta osin. Kanariansaaret ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat pelata golfia talvella. Gran Canaria on ehdottomasti yksi golfaajien suosituimmista saarista.

Alk. 1.925

Espanja, Gran Canaria

Maspalomas

Hotellillamme Kumarasilla Maspalomasin kohteessa on täydellinen sijainti kilometrien pituisen hiekkarannan sekä Maspalomas Golfin vieressä. Maspalomas Golf on suosittu kenttä, joka on ollut golfkartalla jo yli 50 vuotta. Se on skotlantilaistyylinen, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä hiekkadyynien luonnonsuojelualueelta olematta kuitenkaan links-kenttä.

Espanja, La Gomera

Jardin Tecina Golf

Vaikka La Gomera, yksi Kanariansaarten seitsemästä saaresta, on vain 40 minuutin lauttamatkan päässä Teneriffalta, se on kuin astuisi toiseen maailmaan. Saari saattaa kaukaa näyttää karulta vuorelta, mutta se tarjoaa upeita luonnonmaisemia, rauhaa ja verrattoman kauniin golfkentän.

Alk. 1.675

Egypti, Hurghada

Soma Bay Golf

Soma Bay Golf Hurghadan eteläpuolella on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat lämpöeristää talvigolfmatkansa. Täältä saat myös ylellistä majoitusta golfin kera ollessasi lähellä Punaisenmeren kristallinkirkasta vettä.

Alk. 1.235

Tunisia, Tabarka

Citrus Golf

Citrus Golf, joka sijaitsee Hammametin ulkopuolella, ei ole pelkästään golfkenttä, vaan se on täydellinen golfkohde, jossa on 45 reikää ja runsaat harjoitusalueet. Kohde saa sydämensä klubitalosta, josta on vain muutaman metrin matka ensimmäiselle tiille, harjoitusalueelle ja ravintolan ulkoterassille.

Etelä-Afrikka, Kapkaupunki

Stellenbosch Safarilla

Golfareiden mielessä Etelä-Afrikka liitetään yleensä upeisiin golfkenttiin, mutta monille matkailijoille siellä on paljon muutakin houkuttelevaa, kuten safarit. Jos ei ole aiemmin päässyt kokemaan safaria, se antaa varmasti unohtumattoman matkakokemuksen Kapkaupungista palatessa.

Dominikaaninen tasavalta, Punta Cana

Bavaro Golf

Punta Cana hurmaa vierailijat upeilla, pitkillä ja valkoisilla hiekkarannoillaan, jotka venyvät kilometrien mittaisina. Golfkentät ovat täällä kuin helminauha, tarjoten ikimuistoisia pelikokemuksia lomakeskuksissaan. Tämä Karibian paratiisisaari on yksi alueen suosituimmista matkakohteista, ja siellä voi kokea kaiken sen, mitä unelmilta Karibialta odottaa. Täällä voi nauttia palmupuiden varjosta, lämmöstä, hiekkarannoista, virkistävistä drinkkeistä, ylellisistä hotelleista ja tietenkin unohtumattomista golfelämyksistä.