Tiedote 1.11.2023

Golf Plaisir on viime päivinä saanut useampia yhteydenottoja suuren suomalaisen golftoimijan ilmoitettua hakeutuneensa konkurssiin 27.10.2023. Yhteydenotoissa on ilmennyt huoli muiden golftoimijoiden taloudellisesta tilanteesta ja kuluttajalle tarjoamasta turvasta.

Lue lisää

Kreetan Helmi Crete Golf

Eteläisellä Egeanmerellä sijaitseva Kreeta on ollut matkailijoiden suosiossa ja vuosikymmeniä. Välimeren viidenneksi suurin saari on kuin koko Kreikka miniatyyrikoossa. Vuonna 2015 ovensa avasi uudelleen uudistuksen läpikäynyt Crete Golf, jonka ansiosta saari on loistava matkakohde myös golfareille.

Lue lisää

Terveyttä auringosta Valkoisella rannikolla

Suomen kesä on upea. Kun kesän aurinko vajoaa horisontin taakse ja viileys hiipii iholle, on hyvä hetki miettiä auringon perässä matkustamista maailmalle. Viikko auringossa lataa D-vitamiinivarastot viikoiksi ja se panostus kantaa pitkälle talveen.

Lue lisää

IEC järjestettiin tänä vuonna Marbellassa

IAGTO European Convention (IEC) on yksi golfmatkailu-alan tärkeimmistä vuosittaisista tapahtumista.
Monet golfmatkajärjestäjät sekä useat eri golfmatkakohteita edustavat ammattilaiset tapasivat tänä vuonna Marbellassa kolmepäiväisessä tapahtumassa 24.–26.4.2023

Lue lisää

Golf50+ teemamatka

"Minusta Golf50+ on hieno konsepti, siinä pelaaja otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon; ravinto, lepo, yhdistettynä golffiin ja golfin terveysvaikutuksiin ja kirsikkana kakussa golfin sosiaalisuus. Kun tämä kaikki laitetaan samaan pakettiin ja viedään Golf Plaisirin huippukohteisiin, niin paketti on 10+. Tai jopa 50+.
Jos sinua kiinnostaa hyvinvointi, terveys, pelaat golffia ja haluat tutustua upeisiin golfkohteisiin, niin Golf Plaisirin Golf50+ -matkat on just sinulle." Roy Kanerva

Lue lisää

Unohtumattomia kohtaamisia golfmatkoilla

Golfmatkan keskiössä on golf. Pelaaminen, harjoittelu ja nauttiminen auringon alla. Tunne ennen tulosta ja Golf on osa kokemusta ovat vanhoja viisauksia, jotka toteutuvat Golf Plaisirin ryhmämatkoilla poikkeuksetta. Matkat tarjoavat ainutlaatuisia hetkiä hohtavilla viheriöillä, mutta myös niiden ulkopuolella uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa.

Lue lisää