Matkamessuilta Tunisiaan

Messuarvonnat, kannattaako niihin osallistua? Todellakin!
Matkamessujen pääpalkinto, viikon pelimatka Tunisiaan oli odotukset ylittävä golfelämys.

Lue lisää

Monta kohtaamista Matkamessuilla

Kirjoittaja: Jussi Evinsalo

Matkamessut kokoaa Messukeskukseen kymmenet tuhannet kävijät, jotka haaveilevat seuraavasta matkasta paratiisiin. Golf oli isosti edustettuna messuilla, eikä suotta. Golfmatkat kiinnostavat suomalaisia.

Lue lisää

Long Stay -matkalla Espanjassa golfkausi ei katkea

Kirjoittaja : Jussi Evinsalo

Kotimaan kentillä viimeisiä putteja upotetaan kuppiin syksyn viilentyessä ja harmaan kylmän kosteuden peittäessä maiseman. Seuraavaan kauteen on aikaa yli puoli vuotta. Harjoittelu hallissa pitää liekkiä yllä, mutta se ei tarjoa samaa vastetta kuin rauhallinen käyskentely vehreällä kentällä auringonpaisteessa.

Lue lisää

Välimerellinen Tunisia ilahduttaa vieraanvaraisuudellaan

Kirjoittaja: Jenni Vellonen

Olin monta vuotta ehtinyt suunnitella vierailevani Tunisian Hammametissa, johon oli ennen pandemiaa suorat viikoittaiset lennot Suomesta, mutta niin vain matkasuunnitelmat siirtyivät, kunnes kuluneen syksyn aikana raivasin kalenteriin muutaman päivän pituiselle ja intensiiviselle tutustumismatkalle tilaa.

Lue lisää

Golfristeily Välimerellä – ainutlaatuinen kokemus

Niin kauan kuin muistan, olen ollut kiinnostunut kiertomatkoista. Rakastan päivittäin kokea uusia ja jännittäviä paikkoja ja golfkenttiä. Ainoa haittapuoli kiertomatkailussa on jatkuva hotellien sisäänkirjautuminen ja tunne siitä, että elää matkalaukussa, kun ei ole mitään järkeä purkaa tavaroita, kun on joka tapauksessa siirtymässä seuraavana päivänä. Kysymys kuuluu, onko golfristeily paras molemmista maailmoista, jossa voit säilyttää huoneesi, tai tarkemmin sanottuna hyttisi, ja herätä uudessa satamassa joka aamu?

Lue lisää

Kokemuksena Costa Navarino

Lukemalla ja kuvia katsomalla odotukset olivat nousseet korkealle. Paikan päällä ne ylittyivät ja vielä roimasti, jos mahdollista. Costa Navarino golfkohteena on maineensa veroinen tai ehkä jopa vielä sitäkin houkuttelevampi.

Lue lisää

Golf Plaisirin opintomatka Costa Navarinoon

Tänä vuonna Golf Plaisirin työntekijöiden yhteinen opintomatka toteutettiin Costa Navarinoon. Mukana oli 28 osallistujaa toimipisteistämme Ruotsista, Tanskasta ja Suomesta. Näiden vuosittaisten matkojen tarkoituksena on  tutustua golfkohteisiin, joihin toteutamme matkoja asiakkaillemme ja samalla antaa meille mahdollisuus vahvistaa siteitä työtovereiden ja yhteistyökumppaneiden kesken. Costa Navarinolla on erityinen paikka monien kollegoidemme ja asiakkaidemme sydämissä, ja moni sanoo sen olevan Euroopan paras golfkohde.

Lue lisää