MATKAILU / YHDISTYNEET ARABIEMIIRIKUNNAT

Täydellisen golfkuvan metsästys

Usein sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja tämä pitää täysin paikkansa, kun puhutaan golfmatkoista. Usein tunne vie järjestä voiton matkaa valitessa, ja fantastinen golfkuva on omiaan herättämään tunteita. Kun näet todella hyvän golfkuvan, voit henkisesti astua sen sisään, haistaa juuri leikatun viheriön tuoksun sekä tuntea tuulen poskeasi vasten ja auringonsäteet ihollasi, kun tähtäät palloa. Tuodakseen golfkohteen tunnelman elävästi kotisohvalle, Golf Plaisir lähetti golfvalokuvaaja Jacob Sjömanin ikuistamaan täydelliset valokuvat ennen talvimatkoja Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin.


Lue lisää

Tiimi esittäytyy

Olen Mathias Selin, urheilullinen monitaituri. Töitä olen tehnyt erittäin monella alalla, mutta myynti ja markkinointi on kaikissa tehtävissä ollut avainasemassa.

Lue lisää

Golfia Gran Canarialla

Kone on juuri noussut, olen löytänyt mukavan istuma-asennon ja iPad on täynnä ladattuja elokuvia ja sarjoja, jotka riittäisivät maailmanympärimatkalle. Edessä on noin kuuden tunnin lento Gran Canarialle, ja minulla on todella aikaa uppoutua mihin tahansa HBO:n ja Netflixin sarjoihin. Olen juuri painamassa sarjaa pyörimään kun viereinen matkustaja kysyy, että pelaanko golfia.

Lue lisää

Vuosikatsaus 2021

Kun kirjoitetaan vuosikatsausta on tieysti aloitettava mainitsemalla koronapandemia. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet pitkälti koronapandemian leimaamia ja matkailuala on ollut yksi eniten kärsineistä toimialoista. Tilanne ei ole kuitenkaan täysin synkkä, vaan tunnelin päässä on kirkasta valoa. Olemme nähneet monia positiivisia signaaleja ja voimme golfmatka-alalla odottaa vuotta 2022 luottavaisin mielin.

Lue lisää

Rooma – golfmatka hyvällä maulla

Golf Italiassa on jotain muuta, kuin tavallinen golfmatka. Kulinaristiset elämykset nähdään yleensä tärkeämpänä kuin kentän tasokkuus. Italian kentillä koet monesti ainutlaatuisen tunnelman, mikä erottaa kokemuksen perinteisistä turismikentistä.

Lue lisää

Yhteisö kohteissamme

Golfisäntämme työ kohteessa on matkakonseptimme kulmakivi. Kun matkustat Golf Plaisirin kanssa, pidetään sinusta hyvää huolta. Tavoitteenamme on aina ylittää odotuksesi – sillä meidän tehtävä on luoda sinun matkasi.

Lue lisää

Parhaat saaret golfmatkalle

Kuvittele mitä parhaimmat olosuhteet saarella ja suosituimmilla golfkentillä, jossa voit pelata viikon verran. Koe unohtumaton golfelämys. Tutustu ja nauti sekä koe jotain uutta mitä saarella on tarjota. Listasimme Golf Plaisirin suosikkisaaret.

Lue lisää

Alicante – kontrastien maailma!

En tiedä monettako kertaa laskeudun Alicanten lentokentälle. Tuulilasissa oli jäätä, kun lähdin aiemmin päivällä kotoa, ja saavuin tapani mukaan viime hetkellä lähtöselvitykseen. Täällä Alicantessa minua on vastassa miellyttävän lämmin kevätsää, mikä saa sykkeeni laskemaan tuntuvasti. Vie hetken ennen kuin keho ja mieli tottuvat ajatukseen, että vain neljän tunnin lentomatka voi viedä aivan erilaiseen ilmastoon ja mukavaan lomatunnelmaan.

Lue lisää

Osta lahjakortti

Mikä voisi olla ihanampaa kuin antaa lahjaksi elämys? Lahjakortti golfmatkalle on arvostettu lahja innokkaalle golfaajalle.

Lue lisää

Teidän golfmatka- meidän arki

Golfisäntämme saavat keskimäärin arvosanat 9,2/10 pisteen asteikolla ja he saavat usein paljon kiitosta vierailtamme arviointilomakkeissamme. Hyvä golfisäntä voi hyvän oppaan tavoin luoda unohtumattoman kokemuksen. Se on tavoitteemme. Millainen sitten on hyvä golfisäntä ja mitä voit Golf Plaisirin matka-asiakkaana odottaa golfisännältämme?

Lue lisää