Tyytyväisestä asiakkaasta golfisännäksi

Tapio Keränen matkusti Golf Plaisirin matkassa Almerimariin vuoden 2021 marraskuulla. Kohteessa toimi tuolloin golfisäntänä Esa-Tuomas Malinen, jonka työskentely ja työnkuva alkoi kovasti kiinnostaa Tapiota ja supliikkina miehenä hän kyseli kovasti golfisännän työstä ja Golf Plaisirin toiminnasta Esa-Tuomakselta tai tuttavallisemmin E-T:ltä.

Lue lisää

Vuosikatsaus 2022

Sanotaan, että sateen jälkeen paistaa aina aurinko. Matkailualalla tämä on näkynyt kuluvana vuonna, sillä pandemian jälkeen matkailu on todella piristynyt.

Lue lisää

Golf Plaisir ja Suomen golfliitto aloittavat yhteistyön

Golf50+ yhteistyön myötä tulemme monta askelta lähemmäksi golfareita ja pääsemme luomaan ja toteuttamaan golfmatkoja, joissa keskitytään golfin lisäksi henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Tuodaan iloa ja hyvää oloa golfaajille sekä kipinää golftreeniin, pelaamiseen ja ystäväpiirin laajentamiseen. Golf50+ matkat ovat suunnattu erityisesti heille, joille golfin sosiaalinen merkitys on tärkeää.

Lue lisää

Asiakkaiden ehdoilla, suurella sydämellä

Jussi Evinsalo

Espanja on golfturistien luvattu maa, josta löytyy upeita golfresorteja moneen makuun. Matkalle lähdetään rennoissa tunnelmissa ja kohteessa on hienoa, jos rentous pysyy yllä ja paranee entisestään. Näin tapahtuu, kun aikaa ei tarvitse käyttää turhaan säätämiseen. Golfoppaalla on suuri merkitys matkan sujuvuuden kannalta, eikä ole yhdentekevää minkälainen opas sinua kentällä odottaa.

Lue lisää

Mattias Damberg kertoo syksyn matkailusta

Golf Plaisirin myyntipäällikkö Mattias Damberg kertoo odotuksistamme tulevan syksyn ja talven golfmatkailun osalta. Matkailu on pääsääntöisesti avautunut uudestaan, mutta moni golffari ei vielä ole ehtinyt golfmatkalle pandemian jälkeen. Huomaamme, että monilla asiakkaillamme on kysymyksiä muun muassa istumapaikkojen saatavuudesta, kohteista ja turvallisuudesta ja siitä, mitä tapahtuu hinnoille.

Lue lisää

Praia Del Rey – Modernia ylellisyyttä klassisessa paketissa

Euroopassa harvoin rakennetaan uusia golfkenttiä ja laskeutuessani Lissabonin lentokentälle, tiesin, etten ole matkalla uunituoreelle kentälle. West Cliffs avattiin salaa jo syksyllä 2017 ja se teki Praia D’El Reystä vielä paremman golf resortin, jos mahdollista. West Cliffs rankattiin heti Portugalin toiseksi parhaaksi kentäksi ja nimettiin myös vuoden parhaaksi uudeksi golfkentäksi Euroopassa. Se oli puhdasta ylistystä, mutta sitten iski pandemia ja sen mukana tuli hiljaisuus. Se oli jotain muuta kuin, mitä oli odotettu. Se on sääli, sillä golfkenttä on todella fantastinen.

Lue lisää