Asiakkaiden ehdoilla, suurella sydämellä

Jussi Evinsalo

Espanja on golfturistien luvattu maa, josta löytyy upeita golfresorteja moneen makuun. Matkalle lähdetään rennoissa tunnelmissa ja kohteessa on hienoa, jos rentous pysyy yllä ja paranee entisestään. Näin tapahtuu, kun aikaa ei tarvitse käyttää turhaan säätämiseen. Golfoppaalla on suuri merkitys matkan sujuvuuden kannalta, eikä ole yhdentekevää minkälainen opas sinua kentällä odottaa.

Lue lisää

Mattias Damberg kertoo syksyn matkailusta

Golf Plaisirin myyntipäällikkö Mattias Damberg kertoo odotuksistamme tulevan syksyn ja talven golfmatkailun osalta. Matkailu on pääsääntöisesti avautunut uudestaan, mutta moni golffari ei vielä ole ehtinyt golfmatkalle pandemian jälkeen. Huomaamme, että monilla asiakkaillamme on kysymyksiä muun muassa istumapaikkojen saatavuudesta, kohteista ja turvallisuudesta ja siitä, mitä tapahtuu hinnoille.

Lue lisää

Praia Del Rey – Modernia ylellisyyttä klassisessa paketissa

Euroopassa harvoin rakennetaan uusia golfkenttiä ja laskeutuessani Lissabonin lentokentälle, tiesin, etten ole matkalla uunituoreelle kentälle. West Cliffs avattiin salaa jo syksyllä 2017 ja se teki Praia D’El Reystä vielä paremman golf resortin, jos mahdollista. West Cliffs rankattiin heti Portugalin toiseksi parhaaksi kentäksi ja nimettiin myös vuoden parhaaksi uudeksi golfkentäksi Euroopassa. Se oli puhdasta ylistystä, mutta sitten iski pandemia ja sen mukana tuli hiljaisuus. Se oli jotain muuta kuin, mitä oli odotettu. Se on sääli, sillä golfkenttä on todella fantastinen.

Lue lisää

MATKAILU / YHDISTYNEET ARABIEMIIRIKUNNAT

Täydellisen golfkuvan metsästys

Usein sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja tämä pitää täysin paikkansa, kun puhutaan golfmatkoista. Usein tunne vie järjestä voiton matkaa valitessa, ja fantastinen golfkuva on omiaan herättämään tunteita. Kun näet todella hyvän golfkuvan, voit henkisesti astua sen sisään, haistaa juuri leikatun viheriön tuoksun sekä tuntea tuulen poskeasi vasten ja auringonsäteet ihollasi, kun tähtäät palloa. Tuodakseen golfkohteen tunnelman elävästi kotisohvalle, Golf Plaisir lähetti golfvalokuvaaja Jacob Sjömanin ikuistamaan täydelliset valokuvat ennen talvimatkoja Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin.


Lue lisää

Tiimi esittäytyy

Olen Mathias Selin, urheilullinen monitaituri. Töitä olen tehnyt erittäin monella alalla, mutta myynti ja markkinointi on kaikissa tehtävissä ollut avainasemassa.

Lue lisää

Golfia Gran Canarialla

Kone on juuri noussut, olen löytänyt mukavan istuma-asennon ja iPad on täynnä ladattuja elokuvia ja sarjoja, jotka riittäisivät maailmanympärimatkalle. Edessä on noin kuuden tunnin lento Gran Canarialle, ja minulla on todella aikaa uppoutua mihin tahansa HBO:n ja Netflixin sarjoihin. Olen juuri painamassa sarjaa pyörimään kun viereinen matkustaja kysyy, että pelaanko golfia.

Lue lisää

Vuosikatsaus 2021

Kun kirjoitetaan vuosikatsausta on tieysti aloitettava mainitsemalla koronapandemia. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet pitkälti koronapandemian leimaamia ja matkailuala on ollut yksi eniten kärsineistä toimialoista. Tilanne ei ole kuitenkaan täysin synkkä, vaan tunnelin päässä on kirkasta valoa. Olemme nähneet monia positiivisia signaaleja ja voimme golfmatka-alalla odottaa vuotta 2022 luottavaisin mielin.

Lue lisää

Rooma – golfmatka hyvällä maulla

Golf Italiassa on jotain muuta, kuin tavallinen golfmatka. Kulinaristiset elämykset nähdään yleensä tärkeämpänä kuin kentän tasokkuus. Italian kentillä koet monesti ainutlaatuisen tunnelman, mikä erottaa kokemuksen perinteisistä turismikentistä.

Lue lisää

Marokko – Maa, monilla kasvoilla

Seisomme kujalla Medinan ulkopuolella Marrakechissa. Jatkuva ääni kuuluu myyjien suusta sekä mopoista. Kuuluisalta Djema el-Fna -aukiolta kuuluu selvästi käärmeen hurmaajien huilut ja torimyyjien hälinä. On vuosittaisen perhematkan aika.

Lue lisää