IEC järjestettiin tänä vuonna Marbellassa

IAGTO European Convention (IEC) on yksi golfmatkailu-alan tärkeimmistä vuosittaisista tapahtumista.
Monet golfmatkajärjestäjät sekä useat eri golfmatkakohteita edustavat ammattilaiset tapasivat tänä vuonna Marbellassa kolmepäiväisessä tapahtumassa 24.–26.4.2023

Lue lisää

Golf50+ teemamatkat

"Minusta Golf50+ on hieno konsepti, siinä pelaaja otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon; ravinto, lepo, yhdistettynä golffiin ja golfin terveysvaikutuksiin ja kirsikkana kakussa golfin sosiaalisuus. Kun tämä kaikki laitetaan samaan pakettiin ja viedään Golf Plaisirin huippukohteisiin, niin paketti on 10+. Tai jopa 50+.
Jos sinua kiinnostaa hyvinvointi, terveys, pelaat golffia ja haluat tutustua upeisiin golfkohteisiin, niin Golf Plaisirin Golf50+ -matkat on just sinulle." Roy Kanerva

Lue lisää

Unohtumattomia kohtaamisia golfmatkoilla

Golfmatkan keskiössä on golf. Pelaaminen, harjoittelu ja nauttiminen auringon alla. Tunne ennen tulosta ja Golf on osa kokemusta ovat vanhoja viisauksia, jotka toteutuvat Golf Plaisirin ryhmämatkoilla poikkeuksetta. Matkat tarjoavat ainutlaatuisia hetkiä hohtavilla viheriöillä, mutta myös niiden ulkopuolella uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa.

Lue lisää

Irtiotto arjen rutiineista golflomalla

Loman tarkoitus on päästä eroon arjen rutiineista ja katkaista stressin hetkittäin tiukaksikin kiristyvä jänne. Parhaiten se onnistuu, kun tekee totaalisen irtioton ja malttaa luopua kontrollin ohjaksista hetkeksi.

Lue lisää

Ammattitaitoista valmennusta ja rentoutta opetusmatkoilla

Kehitys päättyy tyytyväisyyteen, on vanha kansanviisaus. Yhtä totta on se, että golfari ei ole koskaan valmis. Golfista harrastuksena löytyy tuloksen takaa useita mielihyvää nostattavia elementtejä, silti positiiviset merkinnät tuloskortissa tekevät hyvää. Meille jokaiselle.

Teksti: Jussi Evinsalo

Lue lisää

Mika Asikainen palvelee ryhmämatkamyynnissä

Golfin parissa jo noin 20 vuotta töitä tehnyt Mika Asikainen siirtyi Golf Plaisirin palvelukseen 1.2.2023 alkaen. Asikainen siirtyy golfmatkojen maailmaan Kotojärvi Golfin vastuutehtävistä. Tätä ennen Asikainen työskenteli yli 10 vuotta Hirvihaara Golfin Prona.

Lue lisää

Tyytyväisestä asiakkaasta golfisännäksi

Tapio Keränen matkusti Golf Plaisirin matkassa Almerimariin vuoden 2021 marraskuulla. Kohteessa toimi tuolloin golfisäntänä Esa-Tuomas Malinen, jonka työskentely ja työnkuva alkoi kovasti kiinnostaa Tapiota ja supliikkina miehenä hän kyseli kovasti golfisännän työstä ja Golf Plaisirin toiminnasta Esa-Tuomakselta tai tuttavallisemmin E-T:ltä.

Lue lisää

Vuosikatsaus 2022

Sanotaan, että sateen jälkeen paistaa aina aurinko. Matkailualalla tämä on näkynyt kuluvana vuonna, sillä pandemian jälkeen matkailu on todella piristynyt.

Lue lisää