Espanjalainen ilta Helsingissä

Kirjoittaja: Jussi Evinsalo

Golf Plaisirin toimisto Helsingin ydinkeskustassa muuttui kotoisaksi olohuoneeksi, jonka täyttivät iloiset ihmiset ja puhe golfista Espanjassa. Tunnelma oli välimerellisen lämmin.

Lue lisää

Toimittajan testissä: Tunisia Hammamet

Kirjoittaja: Jussi Evinsalo

Golf ja Afrikka samassa lauseessa ei ole ensimmäinen vastaantuleva pari suomalaisessa golfkeskustelussa. Kokemus kertoo, että matka toiselle mantereelle kolopallon perässä kannattaa.

Lue lisää

Opetusmatkalle Pron kanssa

Kirjoittaja: Jussi Evinsalo

Onnistuneen opetusmatkan takeena ovat laadukkaat harjoitusolosuhteet sekä kentät, mutta myös osaavan ja ammattitaitoisen Golf Pron valmennus ja tuki. Golf Plaisirin Pro verkosto on kattava ja asiakkaat pääsevät poikkeuksetta matkaan erittäin osaavissa käsissä.

Lue lisää

Toimittajan testissä: Espanjan helmikuu

Kirjoittaja: Jussi Evinsalo

Kotimaassa kevät näyttää jo orastavia merkkejä tulostaan, mutta ajoittain lonkeronharmaa sää ja kosteus pitävät meitä vielä otteessaan. Golf kotimaassa antoi vielä helmikuussa täysin odottaa itseään. Siispä oli lähdettävä katsomaan, miltä kentät Espanjassa näyttävät.

Lue lisää

Matkamessuilta Tunisiaan

Messuarvonnat, kannattaako niihin osallistua? Todellakin!
Matkamessujen pääpalkinto, viikon pelimatka Tunisiaan oli odotukset ylittävä golfelämys.

Lue lisää

Monta kohtaamista Matkamessuilla

Kirjoittaja: Jussi Evinsalo

Matkamessut kokoaa Messukeskukseen kymmenet tuhannet kävijät, jotka haaveilevat seuraavasta matkasta paratiisiin. Golf oli isosti edustettuna messuilla, eikä suotta. Golfmatkat kiinnostavat suomalaisia.

Lue lisää

Long Stay -matkalla Espanjassa golfkausi ei katkea

Kirjoittaja : Jussi Evinsalo

Kotimaan kentillä viimeisiä putteja upotetaan kuppiin syksyn viilentyessä ja harmaan kylmän kosteuden peittäessä maiseman. Seuraavaan kauteen on aikaa yli puoli vuotta. Harjoittelu hallissa pitää liekkiä yllä, mutta se ei tarjoa samaa vastetta kuin rauhallinen käyskentely vehreällä kentällä auringonpaisteessa.

Lue lisää

Välimerellinen Tunisia ilahduttaa vieraanvaraisuudellaan

Kirjoittaja: Jenni Vellonen

Olin monta vuotta ehtinyt suunnitella vierailevani Tunisian Hammametissa, johon oli ennen pandemiaa suorat viikoittaiset lennot Suomesta, mutta niin vain matkasuunnitelmat siirtyivät, kunnes kuluneen syksyn aikana raivasin kalenteriin muutaman päivän pituiselle ja intensiiviselle tutustumismatkalle tilaa.

Lue lisää