Golfmatkoja Etelä-Afrikkaan

Ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää golfin pelaaminen maailman parhaimpiin golfkenttiin safarilla, kauniilla rannoilla ja maailmanluokan gastronomialla on saanut monet pohjaismaalaiset valitsemaan Etelä-Afrikan golfmatkakohteekseen.

Golfmatka Etelä-Afrikkaan on kokemus, joka tarjoaa unohtumattomia muistoja ja jotain uutta jokaiselle golfarille. Kauniit rannat, rikas historia, jännittävä gastronomia, maailmanluokan viinit ja ennen kaikkea safarit. Mitä tulee golfiin Etelä-Afrikassa, olet todennäköisesti kuullut golfkentistä kuten Fancourt, Leopard Creek ja Pinnacle Point. Kaikki ovat kenttiä, jotka taatusti tarjoavat sinulle elämänmittaisen golfkokemuksen.

Jotkut tutkijat väittävät, että elämä alkoi Etelä-Afrikassa. Toiset väittävät, että täällä elämä alkaa uudelleen, saa uuden vauhdin ja jatkuu tavalla, jota ei koskaan olisi voinut kuvitella. Ne, jotka sanovat jälkimmäistä, eivät yleensä ole tutkijoita, mutta he ovat kaikki olleet etuoikeutettuja viettäessään aikaa eteläisimmän Afrikan mantereen maassa.

He ovat matkustaneet ympäriinsä ja nauttineet ruoasta, viineistä, luonnosta ja ihmisistä. Useimmissa tapauksissa he ovat myös pelanneet golfia. Golfia Etelä-Afrikassa ei voi kokea ilman kaikkea muuta. Illalla lentokoneeseen noustessa seuraavana aamuna herää täysin eri maailmassa, eikä tarvitse kärsiä jetlagista. Maantiede- ja luontodokumentit televisiossa ovat yhtäkkiä totta. Cape of Good Hope, Table Mountain, Atlantti, Intian valtameri – ne ovat vain siinä edessäsi.

Kohteemme Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikka

Kapkaupunki

Useimmat golfarit, jotka matkustavat Etelä-Afrikkaan, käyvät Kapkaupungissa tai Länsi-Kapissa, erityisesti viinialueella Stellenboschin ympärillä. Alueella on noin 40 golfkenttää, joista löytyy esimerkiksi Etelä-Afrikan vanhin golfklubi, Royal Cape, joka avattiin jo vuonna 1885.