badge

Espanja, Cran Canaria

Talven matkat Gran Canarialle nyt myynnissä!

Alk. 1595€
Lue lisää

Portugali

Praia D'El Rey - Huimaavan upeat kentät Atlantin rannalla!

Alk. 1155
Lue lisää

Espanja, Malaga

Almerimar - Golfklassikko meren äärellä

Alk. 1255
Lue lisää

La Sella

Golfia kansallispuistossa

Alk. 1275
Lue lisää

Villaitana

Kaksi kenttää Benidormin kaupungin yllä!

Alk. 1265
Lue lisää

Aroeira Golf

Kaksi kenttää Costa Caparican rannikolla!

Alk. 1.445€
Lue lisää

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.

Tervetuloa Golf Plaisirille!

Golf Plaisir on valittu Euroopan parhaaksi golfmatkojen järjestäjäksi viitenä vuotena peräkkäin. Olemme järjestäneet pohjoismaisille asiakkaillemme laadukkaita golfmatkoja lähes 30 vuoden ajan. Me tiedämme, millainen on hyvä golfmatka. Olemme varmoja, että sinäkin löydät valikoimastamme oman matkasi.

Kohteemme

Suurin golfmatkojen järjestäjä

Kun matkustat Golf Plaisirin kanssa, pidetään sinusta hyvää huolta. Kaikki on järjestetty niin, että voit vain keskittyä golfiin ja nauttia lomastasi. Jos olet matkustanut Golf Plaisirin kautta aiemmin tiedät, että henkilöstömme on jotain erityistä. Palvelu ja huomaavaisuus ovat avainsanoja, mutta tarjoamme sinulle myös elämyksen, sosiaalisen yhteisön, laadukkaan majoituksen, lyhyen etäisyyden golfkentälle ja tietysti paljon golfia!

Vuosikatsaus 2021

Kun kirjoitetaan vuosikatsausta on tieysti aloitettava mainitsemalla koronapandemia. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet pitkälti koronapandemian leimaamia ja matkailuala on ollut yksi eniten kärsineistä toimialoista. Tilanne ei ole kuitenkaan täysin synkkä, vaan tunnelin päässä on kirkasta valoa. Olemme nähneet monia positiivisia signaaleja ja voimme golfmatka-alalla odottaa vuotta 2022 luottavaisin mielin.

Lue lisää

Tiimi esittäytyy

Olen Mathias Selin, urheilullinen monitaituri. Töitä olen tehnyt erittäin monella alalla, mutta myynti ja markkinointi on kaikissa tehtävissä ollut avainasemassa.

Lue lisää

Alicante - kontrastien maailma!

En tiedä monettako kertaa laskeudun Alicanten lentokentälle. Tuulilasissa oli jäätä, kun lähdin aiemmin päivällä kotoa, ja saavuin tapani mukaan viime hetkellä lähtöselvitykseen. Täällä Alicantessa minua on vastassa miellyttävän lämmin kevätsää, mikä saa sykkeeni laskemaan tuntuvasti. Vie hetken ennen kuin keho ja mieli tottuvat ajatukseen, että vain neljän tunnin lentomatka voi viedä aivan erilaiseen ilmastoon ja mukavaan lomatunnelmaan.

Lue lisää

Parhaat saaret golfmatkalle

Kuvittele mitä parhaimmat olosuhteet saarella ja suosituimmilla golfkentillä, jossa voit pelata viikon verran. Koe unohtumaton golfelämys. Tutustu ja nauti sekä koe jotain uutta mitä saarella on tarjota. Listasimme Golf Plaisirin suosikkisaaret.

Lue lisää
See all news

Matkatyyppimme

Täältä löydät matkan, joka vastaa toiveitasi. Se voi olla viikon pituinen golfmatka, johon sisäältyy koko päivän greenfee tai jossa tarjolla on Golf Academy -opetusta. Vai toivotko, että kohteesta löytyy enemmän golfkenttiä? Valittavanasi on kaupunki- tai rantalomakohde. Klikkaa matkatyypin kuvaketta ja pääset katsomaan matkavaihtoehtojamme.


new

Aroeira, Lissabon

Kaksi kenttää Costa Caparican rannikolla!

Lue lisää

Valescure

Hurmaava kenttä Ranskan Rivieralla!

Lue lisää

Parco de´ Medici

Puistogolfia Roomaan vievän tien varrella!

Lue lisää