Meloneras, Gran Canaria

Uutuus! Kaksi erilaista green fee -pakettia!

Alk. 1565
Lue lisää

Lomalentokohteet

Joustava muutos ensi kevään matkoihin!

Lue lisää
badge

GOLF PLAISIR MADEIRA TROPHY

Vuoden hauskin golfkisamatka Madeiralle!

Alk. 1675
Lue lisää
badge

Longstay Espanja

Lähde Long Stay -matkalle

Alk. 1660
Lue lisää
badge

Maspalomas, Gran Canaria

Uusi kohde Gran Canarialla!

Alk. 1315
Lue lisää
badge

Espanja, Malaga

La Cala - 54-reikäinen Andalusian sydämessä!

Alk. 1265
Lue lisää

Espanja, Teneriffa

Golf del Sur - Hieno golfelämys!

Alk. 1365
Lue lisää

Espanja, Malaga

Almerimar - Golfklassikko meren äärellä

Alk. 1150
Lue lisää

Espanja, Fuerteventura

Caleta de Fuste - Aurinkoa, hiekkarantaa, merta ja golfia

Alk. 1060
Lue lisää

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.

Tervetuloa Golf Plaisirille!

Ei ole sattumaa, että Golf Plaisir on valittu Euroopan parhaaksi golfmatkojen järjestäjäksi viitenä vuotena peräkkäin. Olemme järjestäneet pohjoismaisille asiakkaillemme laadukkaita golfmatkoja lähes 30 vuoden ajan. Me tiedämme, millainen on hyvä golfmatka. Olemme varmoja, että sinäkin löydät valikoimastamme oman matkasi.

Kohteemme

Suurin golfmatkojen järjestäjä

Kun matkustat Golf Plaisirin kanssa, pidetään sinusta hyvää huolta. Kaikki on järjestetty niin, että voit vain keskittyä golfiin ja nauttia lomastasi. Jos olet matkustanut Golf Plaisirin kautta aiemmin tiedät, että henkilöstömme on jotain erityistä. Palvelu ja huomaavaisuus ovat avainsanoja, mutta tarjoamme myös sinulle elämyksen, sosiaalisen yhteisön, laadukkaan majoituksen, lyhyen etäisyyden golfkentälle ja tietysti paljon golfia!

Vuosikatsaus 2020

Vaikea vuosi, joka on koskettanut kovalla kädellä matkailualaa, lähenee loppuaan. Kun on aika taas varata seuraavaa golfmatkaa, haluamme teidän tietävän, että olemme edelleen vahvoja ja valmiita järjestämään turvallisia maailmanluokan golfmatkoja asiakkaillemme. Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi heti, kun koette olevanne valmiita taas matkustamaan.

Lue lisää

Yhteisö kohteissamme

Golfisäntämme työ kohteessa on matkakonseptimme kulmakivi. Kun matkustat Golf Plaisirin kanssa, pidetään sinusta hyvää huolta. Tavoitteenamme on aina ylittää odotuksesi – sillä meidän tehtävä on luoda sinun matkasi.

Lue lisää

Parhaat saaret golfmatkalle

Kuvittele mitä parhaimmat olosuhteet saarella ja suosituimmilla golfkentillä, jossa voit pelata viikon verran. Koe unohtumaton golfelämys. Tutustu ja nauti sekä koe jotain uutta mitä saarella on tarjota. Listasimme Golf Plaisirin suosikkisaaret.

Lue lisää

Matkatyyppimme

Täältä löydät matkan, joka vastaa toiveitasi. Se voi olla viikon pituinen golfmatka, johon sisäältyy koko päivän greenfee tai jossa tarjolla on Golf Academy -opetusta. Vai toivotko, että kohteesta löytyy enemmän golfkenttiä? Valittavanasi on kaupunki- tai rantalomakohde. Klikkaa matkatyypin kuvaketta ja pääset katsomaan matkavaihtoehtojamme.


Saadiyat Beach, Abu Dhabi

Upeat näkymät Persianlahdelle!

Lue lisää

Jandia, Fuerteventura

Kenttä kaiken tasoisille pelaajille

Lue lisää

Arabiemiraatit, Abu Dhabi

Westin Abu Dhabi — maailmanluokan golfia!

Lue lisää

Yas Island, Abu Dhabi

Loputtomasti viihdettä ja aktiviteetteja!

Lue lisää

Arabiemiraatit, Ras al-Khaimah

Monipuolinen golf- ja lomakeskus

Lue lisää