badge

KAMPANJA ANDALUSIA

Andalusia - Parasta golfia Espanjassa

Lue lisää

Almerimar, Espanja

Läpi vuoden lämmin kestosuosikki!

Alk. 1425
Lue lisää

Joulu- ja uudenvuoden matkat

Vietä Joulu golfaten ihanan lämpimässä ilmastossa

Lue lisää
badge

KAMPANJA ESPANJAAN

Costa del Sol – A (w)hole in one destination

Lue lisää Costa del Solista
badge

Citrus Golf, Tunisia

Edullinen uutuuskohteemme Hammametissa!

Alk. 1295
Lue lisää

Buenavista, Teneriffa

"Pebble Beach -tunnelmaa Euroopassa!"

Alk. 1895
Lue Lisää

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.

Tervetuloa Golf Plaisirille!

Golf Plaisir on valittu Euroopan parhaaksi golfmatkojen järjestäjäksi viitenä vuotena peräkkäin. Olemme järjestäneet pohjoismaisille asiakkaillemme laadukkaita golfmatkoja lähes 30 vuoden ajan. Me tiedämme, millainen on hyvä golfmatka. Olemme varmoja, että sinäkin löydät valikoimastamme oman matkasi.

Suurin golfmatkojen järjestäjä

Kun matkustat Golf Plaisirin kanssa, pidetään sinusta hyvää huolta. Kaikki on järjestetty niin, että voit vain keskittyä golfiin ja nauttia lomastasi. Jos olet matkustanut Golf Plaisirin kautta aiemmin tiedät, että henkilöstömme on jotain erityistä. Palvelu ja huomaavaisuus ovat avainsanoja, mutta tarjoamme sinulle myös elämyksen, sosiaalisen yhteisön, laadukkaan majoituksen, lyhyen etäisyyden golfkentälle ja tietysti paljon golfia!

Palveluksessanne - Toimiston tiimi esittäytyy

Golf Plaisirin työllistää Suomessa tällä hetkellä kolme Helsingin toimistollamme työskentelevää henkilöä. Kollegamme työskentelevät Ruotissa ja Tanskassa ja tietysti matkakohteissamme teitä palvelee upea kohdehenkilöstömme. Tutustu meidän toimiston tehopakkauksiin! Palvelemme mielellämme kaikissa golfmatka-asioissa.

Lue lisää

Alicante - kontrastien maailma!

En tiedä monettako kertaa laskeudun Alicanten lentokentälle. Tuulilasissa oli jäätä, kun lähdin aiemmin päivällä kotoa, ja saavuin tapani mukaan viime hetkellä lähtöselvitykseen. Täällä Alicantessa minua on vastassa miellyttävän lämmin kevätsää, mikä saa sykkeeni laskemaan tuntuvasti. Vie hetken ennen kuin keho ja mieli tottuvat ajatukseen, että vain neljän tunnin lentomatka voi viedä aivan erilaiseen ilmastoon ja mukavaan lomatunnelmaan.

Lue lisää
Lue kaikki artikkelimme

Matkatyyppimme

Täältä löydät matkan, joka vastaa toiveitasi. Se voi olla viikon pituinen golfmatka, johon sisäältyy koko päivän greenfee . Vai toivotko, että kohteesta löytyy enemmän golfkenttiä? Valittavanasi on kaupunki- tai rantalomakohde. Klikkaa matkatyypin kuvaketta ja pääset katsomaan matkavaihtoehtojamme.