Kampanja Gran Canaria

Kanariansaaret muodostuvat seitsemästä saaresta, joista viidessä voi pelata golfia. Näistä kohteista Gran Canaria on pohjoismaalaisten suosikkikohde. Syitä tälle ovat varmasti ympäri vuoden aurinkoinen ja miellyttävä lämpötila sekä hyvät harrastusmahdollisuudet. Hotellit Lopesan Baobab ja Villa del Conde sijaitsee Costa Melonerasissa, lähellä Meloneras golfkenttää. Meidän uusin kohteemme, Kumara Serenoa, sijaitsee suositun Maspalomas-golfkentän vieressä. Melonerasin matkapaketteihin voit halutessasi ostaa lisämaksusta "Play Around", green fee-paketin johon kuuluu pelit kolmella eri golfkentällä. Play Around -paketti sisältyy valmiiksi jo Maspalomasin matkapaketteihin.

Kun varaat viikon matkan Gran Canarialle 30.6 päivään mennessä, voit säästää jopa 300€ henkilöä kohden! Saat toki myös alennuksen kaksinkertaisena, mikäli valitset kahden viikon matkan.

ESPANJA, GRAN CANARIA

Meloneras Baobab

Säästä 300€  / viikko

Lopesan Baobab Resort on ensiluokkainen hotelli Gran Canarian eteläosassa. Se on yksi parhaista hotelleista Melonerasissa. Ylellinen viiden tähden Lopesan Baobab Resort on rakennettu viehättävään afrikkalaiseen tyyliin. Nimi Baobab tulee afrikkalaisesta puulajista, joten hotellihuoneiden sisustus on pääosin myös sisustettu afrikkalaisin vaikuttein ja sisältää puisia yksityiskohtia.

Lue lisää hotellista

 

ESPANJA, GRAN CANARIA

Meloneras Villa del Conde

Säästä 300€ / viikko

Villa del Conde kuuluu todella 5 tähden hotellien luksusluokkaan. Täällä koet hieman ylellisyyttä golfloman aikana, mutta myös täydellisen sijainnin monilta osin. Hotelli on arvioitu yhdeksi parhaista hotelleista Melonerasissa ja koko Gran Canarialla. Hotellin arkkitehtuuri muistuttaa Agüimesin pientä kylää Gran Canarialla ja hotellin vastaanotto on kopio saaren ylpeydestä, Gran Canarian vanhimmasta kirkosta.

Lue lisää hotellista

ESPANJA, GRAN CANARIA

Maspalomas, Kumara Serenoa

Säästä 200€ / viikko

Maspalomasin keskusta on hiljainen ja rauhallinen lomakohde mataline hotellirakennukseen ja leveine kävelykatuineen, jota reunustavat ikoniset huojuvat palmut. Se on täysin vastakohta viereiselle, hektiselle Playa del Inglésille. Maspalomasista löytyy ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet. Jos kaipaat enemmän vilskettä, pääseet Playa del Inglésiin tai Melonerasiin nopeasti.

Lue lisää hotellista