Meloneras
- Uutuus! Kaksi erilaista green fee -pakettia!

Meloneras

Golfhelmi Gran Canarialla

Unohda "nähtävyydet", kun ajattelet Gran Canariaa. Gran Canarialla sijaitsevat mitä tasokkaimmat ja upeimmat golfkentät. Sää suosii golfareita vuoden ympäri.

Monet matkailijat suuntaavat lomallensa Kanariansaarille. Gran Canaria nousee yleensä listan kärkeen puhuttaessa Kanariansaarten suosituimmista matkakohteista. Gran Canarialta löytyy kaikkea mitä hyvään lomaan tarvitaan. Rantaelämää, korkeatasoisia hotelleja, ostosmahdollisuuksia, ihana ilmasto, kaunis luonto, baareja, hyviä ravintoloita ja etenkin mitä parhaimpia golfkenttiä. Golf on ollut tunnettua Gran Canarian saarella jo pitkän aikaa. Real Club de Golf tai Bandama, jolla sitä kutsutaan, on Euroopan vanhin golfklubi jo vuodesta 1891 lähtien. Se sijaitsee Las Palmasissa. Golfklubi alunperin perustettiin brittiläisiä golfareita varten, kun he alkoivat asuttaa saarta. Uusia golfklubeja kuten Salobre, Anfi Tauro ja Meloneras on tullut lisää ja nämä houkuttelevat golfmatkaajia palaamaan takaisin saarelle.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golf Academy Kyllä
Golfkentät lähialueella 7
Etäisyys golfkentälle 5 km, kuljetus sisältyy aikataulun mukaan.
Etäisyys lentokentältä 40 km
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Playa del Inglés, 3 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.855€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 6 illallista
rajoittamaton 5 päivän greenfee
edestakaiset lennot
sis.verot
lentokenttäkuljetukset
golfisännän- ja pron palvelu

Suorat lennot Finnairilla
Sisältyy: 1 matkatavara ruumaan (23 kg, joka voi olla myös golfbägi) ja 1 käsimatkatavara (8 kg)
Lisämaksusta: Golfbägin kuljetus lennoilla (23kg) +50 € / menopaluu

Green fee -paketti Play Around
Kun matkustat Melonerasiin, voit vaihtoehtoisesti pelata myös muilla kentillä kuin Meloneras Golfilla. Vain 30 € lisämaksusta voit pelata 3 kertaa Melonerasin kentällä, yhden kerran Anfi Taurolla ja yhden kerran Maspalomasilla. Anfi Taurolla jaettu golfauto sisältyy kierrokseen. Tietysti edestakaiset kuljetukset molemmille uusille kentille kuuluvat pakettiin.
Jos haluat varata tämän green fee -paketin, valitse se matkavarauksen yhteydessä. Sen jälkeen, kun olet täyttänyt matkustajien tiedot, valitse ”Vaihtoehdot” -kohdan alta oikea green fee -paketti kohdasta ”Greenfee”. Huomioi, että sinun on tehtävä sama erikseen kaikille varauksessa oleville henkilöille.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon16.4℃

Meloneras Golf

Meloneras Golf on todennäköisesti Gran Canarian kallein golfkenttä. Kentän sijainti ja maa on todella kallista aluetta. Itse golfklubi ei ole mikään iso. Golfkenttä kulkee rantaviivaa pitkin, jonne yleensä voidaan rakentaa vain hotelleita ja luksusvilloja Gran Canarialla. Golfkenttä on erittäin kauniisti rakennettu ja kasvaa pelattaessa. Aloituslyönti kannattaa aloittaa varovaisesti, sillä heti oppii näkemään viheriöiden nopeuden. Yksi monista haasteista tulee vastaan heti viidennellä reiällä, lyhyellä par 3 väylällä. On helppo tulla huijatuksi, mutta keskity ja yritä olla lyömättä palloa veteen. Tällä kentällä kaikkia mailoja voi käyttää. Ensimmäiset yhdeksän reikää ovat mukava pelata. Viimeiset yhdeksän reikää usein ratkaisevat pisteet. Vaikka kaikki viimeiset yhdeksän reikää eivät kuljekaan ihan meren rannalla, vaikuttaa meri ja näkymät Atlantin yli vahvasti pelin kulkuun. Kolme rei’istä kulkee suoraan rantaviivalla. Tämä ainutlaatuinen pelikokemus on yksi niistä syistä, miksi golfarit haluavat yhä palata takaisin Melonerasiin.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puisto-/merinäköalakenttä
Tietoa kentästä Par 71, 5902 5394 4926 4400
Tasoitusraja 54
Driving range Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Ron Kirby
Kuljetus golfkentälle Kuljetus edestakaisin goflkentälle on järjestetty vain tiettyinä aikoina aikataulun mukaisesti. Jos toivot kuljetusta muina aikoina, tulee ne kustantaa itse.

Anfi Tauro Golf

Tiesithän, että…

Pelikierros Anti Tauro Golfilla sisältyy green fee -pakettiin “Play Around”. Asiakkaat, jotka ovat varanneet alkuperäisen green fee -paketin, voivat ostaa paikan päältä kierroksia muille kentille.

Anfi Tauro Golf sijaitsee aurinkoisella lounaisrannikollla kuuluisan Playa del Inglésin länsipuolella. Jenkkityylisen kentän suunnittelijat ovat Robert von Hagge, Smelek & Baril. Kädenjäljen korkea taso näkyy suunnittelussa. Erämaamaisemissa kulkeva kenttä leviää kuin rehevä matto, jossa useilta rei’iltä on upeat näkymät Atlantille. Jokaiselta tiiltä avautuu uskomattomat maisemat, kun reiät mutkittelevat läpi pystysuorien kallioseinien ja jyrkkien kallioiden välissä.

Kahdeksas väylä on lyhyt par 4 reikä griinillä, joka on kirjaimellisesti veistetty kivestä. Reiän sanotaan olevan kallein koskaan, mikä on rakennettu Espanjassa. 12. reikä on jännittävä par 3, jossa sekä tii että griini sijaitsevat vuoren kallioiden reunalla. Nämä ovat vain muutama esimerkki uskomattoman upeista rei’istä, jotka on päästävä kokemaan. Lähde pelaamaan ja nauti!

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Kumpuileva autiomaakenttä (suositellaan golfautoa)
Tietoa kentästä Par 72,  6275 5843 5459 4640
Driving range, puttigriini, chippigriini, työntökärryt/buggyt, vuokramailat, kauppa, ravintola.
Golfkentän suunnittelija von Hagge, Smelek & Baril (2006)

Maspalomas Golf

Tiesithän, että…

Pelikierros Maspalomas Golfilla sisältyy green fee -pakettiin “Play Around”. Asiakkaat, jotka ovat varanneet alkuperäisen green fee -paketin, voivat ostaa paikan päältä kierroksia muille kentille.

Maspalomas Golf oli se kenttä, jossa vuoden 1980 ruotsalaisen komediaelokuvan Seuramatkat golfkohtaukset kuvattiin. Mutta useimmat ihmiset todennäköisesti välttävät saman turhautumisen; kenttä on tasainen ja monien mielestä helppo pelata leveiden väyliensä ansiosta. Kenttä avattiin vuonna 1968 ja sen on suunnitellut kuuluisa skotlantilainen Mackenzie Ross. Se on klassinen espanjalainen puistokenttä, joka on hyvässä kunnossa ja jota ympäröi palmupuut ja leuto tuuli. On kuitenkin helppo löytää skotlantialaisia elementtejä, silllä reiät 3 ja 6 ovat Maspalomasin hiekkadyynien luonnonsuojelualueen vieressä ja kentän viimeiset yhdeksän reikää tarjoavat myös hienot näkymät hiekkadyyneille. Kentällä on oikeastaan vain kaksi vesiestettä. Väylä 16 on kiva par 3 reikä, jossa on paljon vettä tiin ja griinin välissä.

Maspalomas Golf on suosittu etenkin niiden keskuudessa, joilla on loma-asunto Gran Canarialla. Pelin jälkeen suosittelemme klubitalon ravintolaa, joka on varmasti myös myötävaikuttanut kentän suosioon. Ruoka on erinomaista, ja ravintolan terassituoleista on hieno näkymä sekä ensimmäiselle reiälle osuviin että reiän 18 viimeisiin putteihin osuneisiin.

 

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Tasainen puistokenttä
Tietoa kentästä Par 73, 6389 5953 5265
Driving range, puttigriini, chippigriini, työntökärryt/buggyt, vuokramailat, kauppa, ravintola, baari.
Golfkentän suunnittelija Mackenzie Ross (1968)

Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort on ensiluokkainen hotelli Gran Canarian eteläosassa. Se on yksi parhaista hotelleista Melonerasissa. Ylellinen viiden tähden Lopesan Baobab Resort on rakennettu viehättävään afrikkalaiseen tyyliin. Nimi Baobab tulee afrikkalaisesta puulajista, joten hotellihuoneiden sisustus on pääosin myös sisustettu afrikkalaisin vaikuttein ja sisältää puisia yksityiskohtia. Modernit ja tilavat huoneet ovat 41 neliömetrin kokoisia ja niissä on erillinen kylpyamme/suihku ja WC. Hotellialue koostuu yhdeksästä rakennuksesta, joita ympäröi trooppinen puutarha vesiputouksella ja useat uima-altaat. Altaita hotellilla on yhteensä 9 kappaletta, joista seitsemän ovat tarkoitettu aikuisille ja suurin osa niistä ovat lämmitettyjä. Hotellilla on kaksi buffetravintolaa ja kaksi a la carte -ravintolaa, joista toinen on välimerellinen ja toinen tietenkin afrikkalainen.  Hotelli sijaitsee rauhallisessa Melonerasissa lyhyen kävelymatkan päässä merestä ja rantapromenadista. Melonerasista löytyy lisää hyviä ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.

 

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Meloneras
Etäisyys Keskusta 200 m, ranta 700 m.
Huone 676 huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari, hiustenkuivain ym.
Tietoa Useita ravintoloita ja baareja. Iso ja ylellinen uima-allasalue. Maksuton kuntosali.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Lopesan Villa del Conde

Ylellinen hotelli Villa del Conde kuuluu Lopesan hotelliketjuun. Hotelli on arvioitu yhdeksi parhaista hotelleista Melonerasissa ja koko Gran Canarialla. Hotellin arkkitehtuuri muistuttaa Agüimesin pientä kylää Gran Canarialla ja hotellin vastaanotto on kopio saaren ylpeydestä, Gran Canarian vanhimmasta kirkosta. Huoneita on saatavilla eri kokoisissa rakennuksissa, jotka vaihtelevat arkkitehtuurillaan ja väreillään. Hotellihuoneet ovat sisustettuja klassiseen espanjalaiseen tyyliin laattalattialla ja pehmeillä väreillä. Suurin osa hotellin ravintolosta sijaitsee pääaukiolla keskeisellä paikalla. Ravintolat luovat intiimin ja viihtyisän tunnelman. Viiden tähden ravintolassa ruoka on odotettavasti erittäin korkealaatuista ja vaihtelevaa. Hotellissa on kuusi uima-allasta, joista pääallas on keinotekoisella uimarannalla. Uima-allasaluetta ympäröi rehevä puutarha. Hotelli sijaitsee Melonerasin rantapromenadin varrella. Sijainti on ihanteellinen niille, jotka haluavat pulahtaa läheiseen mereen uimaan.

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Melonerasin rantapromenadilla ja noin 500 m keskustaan.
Huone Huoneita 561. Kaikissa huoneissa ilmastointi, tallelokero, minibaari, hiustenkuivain ym.
Tietoa Useita ravintoloita ja baareja. Iso uima-allasalue lämmitetyillä altailla ja thalasso spa.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Green fee -paketti

Tarjoamme uuden gree feen -paketin tulevalle talvikaudelle 21/22. Paketti on ihanteellinen niille, jotka haluavat pelata useilla erilaisilla golfkentillä Gran Canarialla ollessaan. Vain 30 € /viikko lisämaksusta saat mahdollisuuden pelata Melonerasin lisäksi Anfi Taurolla ja Maspalomasilla. Edestakaiset kuljetukset sisältyy.

5 x Meloneras Golf

Tämä on perinteinen green fee -paketti, johon kuuluu viisi pelikierrosta Meloneras Golfilla. Voit pelata vapaapäivänä jossakin toisella kentällä.

Uutuus! Play Around

Tämä on uusi green fee -paketti, jonka voit valita matkavarauksen yhteydessä. Kolmen pelikierroksen lisäksi Meloneras Golfilla sisältyy yhdet pelikierrokset myös Anfi Tauron ja Maspalomasin kentillä. Anfi Taurolla jaettu golfauto sisältyy kierrokseen.

Meloneras Golf

Lopesan Baobab Resort

Lopesan Villa del Conde

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.