Tietoa meistä

Palvelumme

Kun matkustat Golf Plaisirin kanssa, pidetään sinusta hyvää huolta. Kaikki on järjestetty niin, että voit vain keskittyä golfiin ja nauttia lomastasi. Jos olet matkustanut Golf Plaisirin kautta aiemmin tiedät, että henkilöstömme on jotain erityistä. Palvelu ja huomaavaisuus ovat avainsanoja, mutta tarjoamme myös sinulle elämyksen, sosiaalisen yhteisön, laadukkaan majoituksen, lyhyen etäisyyden golfkentälle ja tietysti paljon golfia! Useimmissa kohteissamme on rajoittamaton greefee ja tietysti taatut lähtöajat.

Golf Plaisir ei ole aivan tavallinen golfmatkojen järjestäjä. Tämä käy ilmi jo ensimmäisestä yhteydenotostasi meihin. Meidän henkilöstömme ei vain puhu, vaan heillä on todellista tietoa. He ovat kokeneet suurimman osan matkakohteistamme henkilökohtaisesti. He ovat pelanneet golfkentillä, yöpyneet hotelleissa, nauttineet ravintoloiden antimista, viettäneet aikaa baareissa ja tutustuneet ympäristöön.

Voit siis olla täysin luottavainen siitä, että tiimimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan matkan.

Kun saavut kohteeseen, sinua odottaa skandinaavinen golfisäntämme. Hän on paikalla joko lentokentällä tai hotellissa. Tulet huomaamaan, että Golf Plaisirin matka on paljon enemmän kuin vain golfia. Golfisäntämme tekevät kaikkensa varmistaakseen, että matkasi on mahdollisimman miellyttävä ja unohtumaton.

Henkilöstömme järjestää golfkisoja, houkuttelevia retkiä, viininmaisteluita, kaupunkikierroksia, illallisia erinomaisissa ravintoloissa ja paljon muuta. Tietysti he myös huolehtivat parhaista mahdollisista tiiajoista! Golfisännät ovat todellisia asiantuntijoita paikallisessa tiedossa. He ovat valmiita jakamaan tietoa hotelleista, golfkentistä ja kaikesta, mitä kohde tarjoaa. Älä epäröi kysyä heiltä!

Kaipaatko vinkkejä tunnelmallisesta ravintolasta erityistä illallista varten? Tai haluatko tietää, missä yökerhossa tai baarissa kannattaa käydä? Entä mitä tehdä, jos shoppailuhimo yllättää? Golfisäntämme ovat apunasi parhaalla mahdollisella tavalla. Golf Plaisirin tavoitteena on aina ylittää odotuksesi, sillä tehtävämme on luoda juuri sinun näköisesi matka.