Tietoa meistä

Palvelumme

Kun matkustat Golf Plaisirin kanssa, pidetään sinusta hyvää huolta. Kaikki on järjestetty niin, että voit vain keskittyä golfiin ja nauttia lomastasi. Jos olet matkustanut Golf Plaisirin kautta aiemmin tiedät, että henkilöstömme on jotain erityistä. Palvelu ja huomaavaisuus ovat avainsanoja, mutta tarjoamme myös sinulle elämyksen, sosiaalisen yhteisön, laadukkaan majoituksen, lyhyen etäisyyden golfkentälle ja tietysti paljon golfia! Useimmissa kohteissamme on rajoittamaton greefee ja tietysti taatut lähtöajat.

Golf Plaisir ei ole tavallinen golfmatkojen järjestäjä. Huomaat sen heti, kun olet ensimmäisen kerran yhteydessä kanssamme. Henkilöstömme tietää mistä puhuvat! He ovat käyneet suurimmassa osassa matkakohteitamme. He ovat pelanneet golfkentillä, majoittuneet hotelleissa, syöneet ravintoloissa, hengailleet baarissa ja tutustuneet ympäristöön.

Voit siis olla varma siitä, että henkilöstömme auttavat löytämään juuri sinulle sopivan matkan.

Kun saavut kohteeseen, auttavat skandinaavinen golfisäntämme- ja pro sinua. Golfisäntä on sinua vastassa lentokentällä tai hotellilla. Tulet huomaamaan, että matka Golf Plaisirin kanssa on jotain enemmän kuin golfmatka. Golfisäntä- ja pro tekevät kaikkensa, että golfmatkasi tulee olemaan mahdollisimman miellyttävä ja mieleenpainuva.

Henkilöstömme järjestää golfkisoja, useita kiinnostavia retkiä, viininmaistajaisia, kaupunkikierroksia, illallisia eri ravintoloihin ja paljon muuta. Ja tietysti he järjestävät mahdollisimman parhaat lähtöajat! Golfisännat tietävät myös erittäin paljon paikallista tietoa ”omasta matkakohteestaan”. He välittävät mielellään tietoa eteenpäin liittyen hotelliin, golfkenttiin, lähtöaikoihin ja paljon muuhun, mitä kohteella on tarjottavana. Älä epäröi kysyä heiltä!

Haluat ehkä vinkkejä mukavasta ravintolasta sitä erityistä illallista varten? Tai missä yökerhossa tai baarissa on vain pakko käydä? Ja mihin sitä lähtisi, jos yht’äkkiä shoppailuhimo yllättää? Kysy golfisännältä. Hän auttaa sinua parhaalla mahdollisilla tavalla. Golf Plaisirilla tavoitteenamme on aina ylittää odotuksesi – sillä meidän tehtävä on luoda sinun matkasi.