Maspalomas
Valitse kahden eri green fee -paketin väliltä!

Maspalomas

Rento ilmapiiri Gran Canarialla!

Maspalomasilla on rauhallinen ja rento ilmapiiri, ja se tunnetaan paremmin upeista hiekkadyyneistä kuin vilkkaasta yöelämästä. 

Hotellillamme Kumarasilla Maspalomasin kohteessa on täydellinen sijainti kilometrien pituisen hiekkarannan sekä Maspalomas Golfin vieressä. Maspalomas Golf on suosittu kenttä, joka on ollut golfkartalla jo yli 50 vuotta. Se on skotlantilaistyylinen, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä hiekkadyynien luonnonsuojelualueelta olematta kuitenkaan links-kenttä.

Maspalomasin keskusta on hiljainen ja rauhallinen lomakohde mataline hotellirakennukseen ja leveine kävelykatuineen, jossa on huojuvat palmut. Se on täysin vastakohta viereiselle, hektiselle Playa del Inglésille. Maspalomasista löytyy ravintoloita ja myös hyviä ostosmahdollisuuksia. Mutta jos kaipaat enemmän vilskettä, pääsee Playa del Inglésiin tai Melonerasiin nopeasti. Ne sijaitsevat vain muutaman minuutin bussi- tai taksimatkan päässä. Myös Maspalomasin omalle kävelykadulle on lyhyt matka kävellä, jossa on elegantteja putiikkeja, ravintoloita ja baareja. Golfpelin jälkeen Maspalomasissa on mukava kävellä lämpimässä hiekassa kullankeltaisten hiekkadyynien keskellä. Ei ole ihme, että Gran Canaria on yksi talven suosikkikohteista.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golf Academy Kyllä
Golfkentät lähialueella 5
Etäisyys golfkentälle Golfkentällä, 1,5 km klubitalolle
Etäisyys lentokentältä 33 km
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Maspalomas, 2 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.665€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 6 illallista
rajoittamaton 5 päivän greenfee Maspalomas
edestakaiset lennot
sis.verot
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Suorat lennot Finnairilla
Sisältyy: 1 matkatavara ruumaan (23 kg, joka voi olla myös golfbägi) ja 1 käsimatkatavara (8 kg)
Lisämaksusta: Golfbägin kuljetus lennoilla (23kg) +50 € / menopaluu

Green fee -paketti Play Around
Kun matkustat Maspalomasiin, voit vaihtoehtoisesti pelata myös muilla kentillä kuin Maspalomas Golfilla. Vain 30 € lisämaksusta voit pelata 3 kertaa Maspalomasin kentällä, yhden kerran Anfi Taurolla ja yhden kerran Melonerasilla. Anfi Taurolla jaettu golfauto sisältyy kierrokseen. Tietysti edestakaiset kuljetukset molemmille uusille kentille kuuluvat pakettiin.
Jos haluat varata tämän green fee -paketin, valitse se matkavarauksen yhteydessä. Sen jälkeen, kun olet täyttänyt matkustajien tiedot, valitse ”Vaihtoehdot” -kohdan alta oikea green fee -paketti kohdasta ”Greenfee”. Huomioi, että sinun on tehtävä sama erikseen kaikille varauksessa oleville henkilöille.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon16.5℃

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf oli se kenttä, jossa vuoden 1980 ruotsalaisen komediaelokuvan Seuramatkat golfkohtaukset kuvattiin. Mutta useimmat ihmiset todennäköisesti välttävät saman turhautumisen; kenttä on tasainen ja monien mielestä helppo pelata leveiden väyliensä ansiosta. Kenttä avattiin vuonna 1968 ja sen on suunnitellut kuuluisa skotlantilainen Mackenzie Ross. Se on klassinen espanjalainen puistokenttä, joka on hyvässä kunnossa ja jota ympäröi palmupuut ja leuto tuuli. On kuitenkin helppo löytää skotlantialaisia elementtejä, silllä reiät 3 ja 6 ovat Maspalomasin hiekkadyynien luonnonsuojelualueen vieressä ja kentän viimeiset yhdeksän reikää tarjoavat myös hienot näkymät hiekkadyyneille. Kentällä on oikeastaan vain kaksi vesiestettä. Väylä 16 on kiva par 3 reikä, jossa on paljon vettä tiin ja griinin välissä.

Maspalomas Golf on suosittu etenkin niiden keskuudessa, joilla on loma-asunto Gran Canarialla. Pelin jälkeen suosittelemme klubitalon ravintolaa, joka on varmasti myös myötävaikuttanut kentän suosioon. Ruoka on erinomaista, ja ravintolan terassituoleista on hieno näkymä sekä ensimmäiselle reiälle osuviin että reiän 18 viimeisiin putteihin osuneisiin.

 

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Tasainen puistokenttä
Tietoa kentästä Par 73, 6389 5953 5265
Driving range, puttigriini, chippigriini, työntökärryt/buggyt, vuokramailat, kauppa, ravintola, baari.
Golfkentän suunnittelija Mackenzie Ross (1968)

Anfi Tauro Golf

Tiesithän, että…

Pelikierros Anti Tauro Golfilla sisältyy green fee -pakettiin “Play Around”. Asiakkaat, jotka ovat varanneet alkuperäisen green fee -paketin, voivat ostaa paikan päältä kierroksia muille kentille.

Anfi Tauro Golf sijaitsee aurinkoisella lounaisrannikollla kuuluisan Playa del Inglésin länsipuolella. Jenkkityylisen kentän suunnittelijat ovat Robert von Hagge, Smelek & Baril. Kädenjäljen korkea taso näkyy suunnittelussa. Erämaamaisemissa kulkeva kenttä leviää kuin rehevä matto, jossa useilta rei’iltä on upeat näkymät Atlantille. Jokaiselta tiiltä avautuu uskomattomat maisemat, kun reiät mutkittelevat läpi pystysuorien kallioseinien ja jyrkkien kallioiden välissä.

Kahdeksas väylä on lyhyt par 4 reikä griinillä, joka on kirjaimellisesti veistetty kivestä. Reiän sanotaan olevan kallein koskaan, mikä on rakennettu Espanjassa. 12. reikä on jännittävä par 3, jossa sekä tii että griini sijaitsevat vuoren kallioiden reunalla. Nämä ovat vain muutama esimerkki uskomattoman upeista rei’istä, jotka on päästävä kokemaan. Lähde pelaamaan ja nauti!

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Kumpuileva autiomaakenttä (suositellaan golfautoa)
Tietoa kentästä Par 72,  6275 5843 5459 4640
Driving range, puttigriini, chippigriini, työntökärryt/buggyt, vuokramailat, kauppa, ravintola.
Golfkentän suunnittelija von Hagge, Smelek & Baril (2006)

Meloneras Golf

Tiesithän, että…

Pelikierros Meloneras Golfilla sisältyy green fee -pakettiin “Play Around”. Asiakkaat, jotka ovat varanneet alkuperäisen green fee -paketin, voivat ostaa paikan päältä kierroksia muille kentille.

Meloneras Golf on todennäköisesti Gran Canarian kallein golfkenttä. Kentän sijainti ja maa on todella kallista aluetta. Itse golfklubi ei ole mikään iso. Golfkenttä kulkee rantaviivaa pitkin, jonne yleensä voidaan rakentaa vain hotelleita ja luksusvilloja Gran Canarialla. Golfkenttä on erittäin kauniisti rakennettu ja kasvaa pelattaessa. Aloituslyönti kannattaa aloittaa varovaisesti, sillä heti oppii näkemään viheriöiden nopeuden. Yksi monista haasteista tulee vastaan heti viidennellä reiällä, lyhyellä par 3 väylällä. On helppo tulla huijatuksi, mutta keskity ja yritä olla lyömättä palloa veteen. Tällä kentällä kaikkia mailoja voi käyttää. Ensimmäiset yhdeksän reikää ovat mukava pelata. Viimeiset yhdeksän reikää usein ratkaisevat pisteet. Vaikka kaikki viimeiset yhdeksän reikää eivät kuljekaan ihan meren rannalla, vaikuttaa meri ja näkymät Atlantin yli vahvasti pelin kulkuun. Kolme rei’istä kulkee suoraan rantaviivalla. Tämä ainutlaatuinen pelikokemus on yksi niistä syistä, miksi golfarit haluavat yhä palata takaisin Melonerasiin.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puisto-/merinäköalakenttä
Tietoa kentästä Par 71, 5902 5394 4926 4400
Tasoitusraja 54
Driving range Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Ron Kirby
Kuljetus golfkentälle Kuljetus edestakaisin goflkentälle on järjestetty vain tiettyinä aikoina aikataulun mukaisesti. Jos toivot kuljetusta muina aikoina, tulee ne kustantaa itse.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Hotelli Kumaran oikea nimi on Kumara Serenoa By Lopesan Hotels ja se kuuluu Lopesan hotelliketjuun, kuten Baobab ja Villa del Conde Meloneras Golfilla. Joitakin merkittäviä eroja näihin kuitenkin on. Esimerkiksi tämä hotelli on huomattavasti pienempi ja siinä on vain 175 huonetta. Hotelli on saanut 4 tähden luokituksen, ja se uudelleen avattiin vuonna 2020 kunnostuksen jälkeen.

Hotelli sijaitsee viehättävässä Maspalomasissa erinomaisella paikalla kuuluisien hiekkadyynien ja Maspalomas Golfin välissä. Buffetravintola on ainut ravintola hotellissa. Se on sisustettu kirkkain värein ja moderniin tyyliin sekä siellä on iso ulkoterassi. Ravintolassa tarjoillaan kansainvälisiä ruokia sekoitettuna useisiin paikallisiin erikoisuuksiin. Tarjonta kuulostaa aina mielenkiintoiselta ja buffet sopii kaikentyyppisiin makuihin. Vaikka hotelli ei sijaitse liian kaukana merestä, on siellä iso 490 m2 kokoinen makeavesiallas ja pari muuta allasta. Yksi uima-altaista on tarkoitettu vain aikuisille, mikä voi olla mukavaa, jos haluaa hieman rauhallisemman ympäristön. Kumara on pieni hotelli, jossa on vähemmän palveluita. Altaiden ja buffetravintolan lisäksi siellä on myös kuntosali niille, jotka haluavat treenata loman aikana. Lisäksi hotellista löytyy kaksi baaria, ja vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden.

Kumara hotellissa on kaksi erilaista huonetyyppiä, joita Golf Plaisirin asiakkaat voivat varata, Junior Suite ja Suite. Molempien huoneiden koko on noin 30 neliötä. Ne eroavat toisistaan siten, että Junior Suite koostuu yhdistetystä makuu- ja olohuoneesta, kun taas Suitessa on erillinen makuuhuone. Molemmissa huonetyypeissä on suihku ja kalustettu terassi. Suuri etu on, että hotelli sijaitsee pääosin maatasolla, mikä tarkoittaa, että asiakkaiden ei tarvitse kulkea hissillä. Tämä myös luo intiimimmän tunnelman.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Maspalomasin golkentällä, noin 1,5 km klubitalolta.
Huone 175 huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari ja hiustenkuivain. Kalustettu terassi.
Junior Suite Kuva1 Kuva2 Kuva3 Kuva4
Suite Kuva1 Kuva2 Kuva3 Kuva4
Tietoa Ulkouima-allasalue, kuntosali, ravintola, baari, allasbaari ym.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Green fee -paketti

Tarjoamme uuden gree feen -paketin tulevalle talvikaudelle 21/22. Paketti on ihanteellinen niille, jotka haluavat pelata useilla erilaisilla golfkentillä Gran Canarialla ollessaan. Vain 30 € /viikko lisämaksusta saat mahdollisuuden pelata Maspalomasin lisäksi Anfi Taurolla ja Melonerasilla. Edestakaiset kuljetukset sisältyy.

5 x Maspalomas Golf

Tämä on perinteinen green fee -paketti, johon kuuluu viisi pelikierrosta Maspalomas Golfilla. Voit pelata vapaapäivänä jossakin toisella kentällä.

Uutuus! Play Around

Tämä on uusi green fee -paketti, jonka voit valita matkavarauksen yhteydessä. Kolmen pelikierroksen lisäksi Maspalomas Golfilla sisältyy yhdet pelikierrokset myös Anfi Tauron ja Melonerasin kentillä. Anfi Taurolla jaettu golfauto sisältyy kierrokseen.

Presentaatio golfkentästä

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.