badge

Citrus Golf, Tunisia

Edullinen uutuuskohteemme Hammametissa!

Alk. 1295
Lue lisää

Costa Navarino, Kreikka

Kevään 2024 matkat myynnissä!

Alk. 2245
Lue lisää

Välimeren golfristeily

Varaa elämysmatka!

Alk. 2435
Lue lisää

Almerimar, Espanja

Läpi vuoden lämmin kestosuosikki!

Alk. 1425
Lue lisää

Joulu- ja uudenvuoden matkat

Vietä Joulu golfaten ihanan lämpimässä ilmastossa

Lue lisää

Villaitana, Espanja

Suosittu kahden kentän resort Costa Blancalla!

Alk. 1285
Lue lisää

Buenavista, Teneriffa

"Pebble Beach -tunnelmaa Euroopassa!"

Alk. 1895
Lue Lisää

Santo da Serra, Madeira

Vehreä golfparatiisi!

Alk. 1415
Lue lisää

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.

Tervetuloa Golf Plaisirille!

Golf Plaisir on valittu Euroopan parhaaksi golfmatkojen järjestäjäksi viitenä vuotena peräkkäin. Olemme järjestäneet pohjoismaisille asiakkaillemme laadukkaita golfmatkoja lähes 30 vuoden ajan. Me tiedämme, millainen on hyvä golfmatka. Olemme varmoja, että sinäkin löydät valikoimastamme sopivan matkan.

Suurin golfmatkojen järjestäjä

Kun matkustat Golf Plaisirin kanssa, pidetään sinusta hyvää huolta. Kaikki on järjestetty niin, että voit vain keskittyä golfiin ja nauttia lomastasi. Jos olet matkustanut Golf Plaisirin kautta aiemmin tiedät, että henkilöstömme on jotain erityistä. Palvelu ja huomaavaisuus ovat avainsanoja, mutta tarjoamme sinulle myös elämyksen, sosiaalisen yhteisön, laadukkaan majoituksen, lyhyen etäisyyden golfkentälle ja tietysti paljon golfia!

Palveluksessanne - Toimiston tiimi esittäytyy

Golf Plaisirin työllistää Suomessa tällä hetkellä kolme Helsingin toimistollamme työskentelevää henkilöä. Kollegamme työskentelevät Ruotissa ja Tanskassa ja tietysti matkakohteissamme teitä palvelee upea kohdehenkilöstömme. Tutustu meidän toimiston tehopakkauksiin! Palvelemme mielellämme kaikissa golfmatka-asioissa.

Lue lisää

Tiedote 1.11.2023

Golf Plaisir on viime päivinä saanut useampia yhteydenottoja suuren suomalaisen golftoimijan ilmoitettua hakeutuneensa konkurssiin 27.10.2023. Yhteydenotoissa on ilmennyt huoli muiden golftoimijoiden taloudellisesta tilanteesta ja kuluttajalle tarjoamasta turvasta.

Lue lisää
Lue kaikki artikkelimme

Matkatyyppimme

Täältä löydät matkan, joka vastaa toiveitasi. Se voi olla viikon pituinen golfmatka, johon sisäältyy koko päivän greenfee . Vai toivotko, että kohteesta löytyy enemmän golfkenttiä? Valittavanasi on kaupunki- tai rantalomakohde. Klikkaa matkatyypin kuvaketta ja pääset katsomaan matkavaihtoehtojamme.