Parhaat saaret golfmatkalle

Kuvittele mitä parhaimmat olosuhteet saarella ja suosituimmilla golfkentillä, jossa voit pelata viikon verran. Sinua ympäröi meri, upea luonto ja lomaa täydentävät unohtumattomat ruokaelämykset pelikierrosten jälkeen. Tutustu ja nauti sekä koe jotain uutta mitä saarella on tarjota. Tietyissä kohteissa on sitä jotain ekstraa, mikä houkuttelee matkustajia palaamaan saarelle uudestaan vuosi toisensa jälkeen.

Tutustu Golf Plaisirin suosikkeihin.

Kerran Mallorca – aina Mallorca!

Mallorca on yksi isoimmista golfmetropoleista Välimerellä. Siellä on yhteensä kaksikymmentä golfkenttää, jotka sijaitsevat suhteellisen lyhyen etäisyyden päässä toisistaan. Siitä huolimatta ainoastaan muutamat näistä ovat selkeästi johtavia golfresortteja, joissa majoitutaan ihan kentän vieressä. Son Antem on Golf Plaisirin golfhelmi Mallorcalla sisältäen erinomaisen majoituksen aivan 36-reikäisen kentän välittömässä läheisyydessä.

Golf-Plaisir-Pula-Golf-Mallorca

Son Antem sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Palmasta ja on yksi parhaista golfkohteista. Se koostuu korkealuokkaisesta 5-tähden hotellista sekä 36-reikäisestä upeasta golfkentästä. Jos varaat omatoimimatkan Mallorcalle, jossa voi itse räätälöidä mieluisesi lennot + hotelli+ greenfee, löytyy valikoimasta satoja hotelleja ja kaksitoista golfkenttää.

Mallorca on enemmän kuin golf. Ennen kaikkea pääkaupunki Palma de Mallorca tarjoaa kaikkea mitä vaan voi toivoa. Täällä on iso valikoima ravintoloita, ostosmahdollisuuksia, kulttuuria ja myös vilkas yöelämä sitä kaipaaville.

Kolme syytä matkustaa Mallorcalle:

 • Eniten golfkenttiä Välimeren saarista.
 • Palman pääkaupunki – juhlia, kulinaristisia elämyksiä ja mailmanluokan kulttuuria.
 • Maailmanperintökohde Serra de Tramuntana – maaginen vaelluskokemus ja unohtumattomat näkymät.
 • Lue lisää Son Antemista ja omatoimimatkoistamme.

Madeira – vihreä ja lumoava saari

Madeira on pitkään ollut monen pohjoismaalaisen suosikkikohde. Tämä vihreä ja uskomattoman kaunis saari Atlantin valtamerellä houkuttelee turisteja ihailemaan ainutlaatuista luontoa ja nauttimaan lämpimästä ilmastosta ympäri vuoden. Meille golfareille on tarjolla kaksi suosittua golfkenttää, Santo de Serra ja Palheiro. Golf Plaisir on ottanut valikoimaansa paremman kentän – 27-reikäisen Santo da Serra Golfin, joka on moneen kertaan isännöinyt European Tourin kilpailua.

Madeiralla on lumoavan kaunista, luonto on vihreä ja dramaattinen. Pääkaupunki Funchal sijaitsee upealla paikalla Atlantin aaltojen vierellä ja on Madeiran keskipiste. Täältä löytyy suuri määrä ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä. Lyhyen matkan päässä Funchalista tahti on huomattavasti rauhallisempi ja luonnon kauneus levittäytyy. Madeira on hyvin suosittu vaelluskohde ja ei ole vaikeata ymmärtää miksi. Vuoristomaisemat kutsuvat mahtaviin elämyksiin vaellusreiteillä.

Kolme syytä matkustaa Madeiralle:

 • Aktiivisen lomailijan saari – golf, surffaus, vaellus, maastopyöräily ja maailmanluokan syvänmerenkalastus.
 • Viehettävä Funchal tasokkaisine hotelleineen ja ravintoloineen.
 • Kukat, vihreys ja maisemat.
 • Lue lisää golfista Madeiralla.

Kanariansaaret – Aurinkoa, hiekkarantaa, merta ja golfia

Golf Plaisir-Teneriffa-Buenavista-seaside golf

Kanariansaarilla voit kävellä golfkentällä, jossa meri näkyy koko ajan taustalla 19-25 asteen lämpötilassa ympäri vuoden. Harvasta paikasta maailmassa löytyy samanlaiset edellytykset. Monet saaren golfkentistä ovat maisemaan täydellisesti yhteen kudottu. Monien kenttien ääressä sijaitsee ensiluokkainen majoitus, jossa voit pelaamisen lisäksi nauttia aurinkosta, rannoista, ravintoloista ja baareista.

Teneriffan Buenavista on Golf Plaisirin golfhelmi. Se on uniikki golfkenttä, joka sijaitsee kauniilla paikalla rauhallisessa osassa saarta.

Meloneras Golf Club on Gran Canarian kallein golfkenttä. Kentän sijainti ja maa on todella kallista aluetta. Itse golfklubi ei ole mikään iso.

Fuerteventuralla aurinko paistaa sekä rannalla että valikoimassamme olevilla upeilla golfkentillä. Fuerteventura Golf ja Jandia Golf muodostavat yhdessä parhaan golfpaketin. Hotelli sijaitsee rannan vieressä ja kävelyetäisyyden päässä viihtyisästä Caleta de Fusten kylästä.

Kolme syytä matkustaa Kanariansaarille:

 • Aurinkovarma ja lämmin ilmasto ympäri vuoden.
 • Suolainen Atlantin merivesi, musta laava-hiekka, palmuja ja valtavia kaktuksia.
 • Suosittu kohde, jonne suomalaiset golfarit palaavat vuodesta toiseen.