Osallistu ja voita matka Westin Abu Dhabiin!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa matka fantastiseen Westin Abu Dhabiin – palkinto, joka lämmittää. Pääset samalla ylläpitämään lyöntitaitojasi talven kylminä kuukausina!

Pelaa maailmanluokan golfia Abu Dhabi Golf Clubilla, joka on toiminut yhden European Tourin isoimman kilpailun isäntänä jo vuodesta 2006 sekä Saadiyat Beach Golf Clubilla, jossa järjestetään naisten European Tour. Sen on suunnitellut eteläafrikkalainen entinen ammattigolfpelaaja Gary Player. Tehdäksemme matkastasi ainutlaatuisen, olemme lisänneet palkintoon pelikierroksen Yas Links Golf Clubille. Se on nimetty yhdeksi maailman parhaista golfkentistä. Toisin sanoen tämä palkinto tulee olemaan unohtumaton golfelämys! Tulet myös majoittumaan, kuten golfammattilaisetkin, ylellisessä hotellissa The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spassa.

Kilpailu on voimassa 31.05.2020 asti. Palkintona on viikon golfmatka Westin Abu Dhabiin. Palkinto on käytettävissä säännöllisillä lähdöillä talvella 2020/2021. Kilpailun järjestäjä on Golf Plaisir.

Onnea kilpailuun!

Tietoja kilpailusta

Osallistu kilpailuun vastaamalla kolmeen kysymykseen liittyen Golf Plaisiriin. Jos kysymykset tuntuvat vaikeilta, löydät vinkkejä vastauksiin verkkosivuiltamme – www.golfplaisir.fi. Kilpailu päättyy bonuskysymykseen, jossa tulee arvata kuinka monta matkustajaa Golf Plaisirilla oli vuonna 2019.

Palkinto yhdelle henkilölle sisältää:

edestakaiset lennot, kirjatun matkatavaran, golfbägin kuljetuksen lennolla, lentokenttäkuljetukset, 7 yötä The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa -hotellissa, puolihoidon: aamiainen ja illallinen, 3 x greenfee Abu Dhabi Golf Clubilla, 1 x greenfee Saadiyat Beach Golf Clubilla ja 1 x greenfee Yas Links Golf Clubilla.

Kilpailun säännöt

Jokainen yli 18-vuotias voi osallistua kilpailuun. Golf Plaisirin henkilökunta tai heidän sukulaisensa eivät saa osallistua kilpailuun. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Voit osallistua kilpailuun vain kerran. Jos samalta henkilöltä lähetetään useita vastauksia, vain ensimmäinen vastaus tallennetaan. Osallistuessaan kilpailuun kilpailija hyväksyy, että hänen henkilötietoja kerätään ja että Golf Plaisir voi käyttää niitä markkinointitarkoituksiin. Golf Plaisir käsittelee henkilötietoja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.