Yksityisyys ja tietosuoja

Tietosuojakäytäntö

Versio 1.3

18.02.2020

DER Touristik Nordic AB, Y-tunnus 556453-2827, Golf Plaisir Resebyrå AB (Golf Plaisir), suojaa henkilökohtaista koskemattomuuttasi. Voit tuntea aina olosi turvalliseksi, kun luovutat henkilökohtaisia tietojasi Golf Plaisirille. Tämän tietosuojakäytännön avulla haluamme osoittaa, miten varmistamme, että henkilötietojasi käsitellään sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Mitä ovat henkilötiedot?

Henkilötiedot ovat esimerkiksi nimi, henkilötunnus, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Henkilötiedoiksi luetaan myös erilaiset sähköiset identiteetit, kuten IP-osoitteet. Henkilötietoja ovat luonnollista henkilöä tai hänen ominaisuuksiaan tai elinsuhteitaan kuvaavat merkinnät, joiden avulla hänet voidaan suorasti tai epäsuorasti tunnistaa.

Arkaluontoiset henkilötiedot

Osa henkilötiedoista voivat olla erityisen arkaluontoisia, kuten tiedot terveydentilasta, uskonnosta tai etnisyydestä. Keräämme arkaluontoisia tietoja vain mikäli se on ehdottoman tarpeellista. Näin voi olla esimerkiksi silloin, jos sinun pitää toimittaa meille lääkärintodistus matkustuslupaa varten tai jos muutoin annat arkaluontoisia tietoja sinusta tai muista varauksella olevista henkilöistä.

Henkilötietovastaava

Golf Plaisir on henkilötietovastaava henkilötietojesi käsittelylle ja vastaa siitä, että käsittely tapahtuu sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Golf Plaisir vastaa henkilötietojen käsittelystä Golf Plaisirin verkkosivuilla, mobiilisovelluksissa ja muissa Golf Plaisiriin liittyvissä viestintäjärjestelmissä.

Tietosuojavastaava

Golf Plaisir on nimittänyt tietosuojavastaavan, jonka tehtävänä on mm. valvoa, että henkilötietovastaava käsittelee henkilötietojasi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Golf Plaisirin tietosuojavaltuutettu on tavoitettavissa sähköpostiosoitteessa: dataskyddsombud@golfplaisir.se tai tavallisella kirjeellä osoitteessa: Golf Plaisir Resebyrå AB, Att: ”Dataskyddsombud”, Box 45439, 104 31 Stockholm.

Yhteystiedot

Älä epäröi ottaa yhteyttä Golf Plaisiriin, jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat pyytää rekisteriotteen. Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa dataskyddsombud@golfplaisir.se. Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse +46 8 519 303 09 tai käydä henkilökohtaisesti myymälässämme Ynglingagatan 2 i Stockholm.

Miten keräämme tietoja sinusta?

  • Suoraan sinulta. Keräämme sinusta tietoja, joita annat esimerkiksi silloin, kun täytät tietosi varauslomakkeeseen mahdollisen matkavarauksen yhteydessä tai kun varaat lisäpalvelun ja annat nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, kun olet henkilökohtaisesti yhteydessä kohteissamme tai tapahtumissa, kun rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksi, osallistut kilpailuun, vastaat kyselyihin/tutkimuksiin, kysyt kysymyksen Golf Plaisirin asiakas- tai tukifoorumilla, lähetät sähköpostia, soitat meille tai otat yhteyttä Golf Plaisirin asiakaspalveluun. Tiedot voivat koskea sinua tai muita henkilöitä varauksellasi. Tiedot voivat olla myös arkaluontoisia henkilötietoja, koskien esimerkiksi terveydentilaa tai allergioita.
  • Kun käytät sivustojamme tai sovellustamme. Keräämme tietoja palvelun käytöstäsi, kun käytät sivustoamme tai muuta digitaalista palveluamme. Keräämme myös tietoja siitä, miten liikut palvelussa, mitä hakuja teet ja mistä matkatuotteista olet kiinnostunut. Sovelluksemme kautta keräämme anonyymejä teknisiä tietoja, kuten kuinka kauan sovellusta käytetään ja mitä sivuja katsellaan, jotta voimme kehittää ja parantaa sovellusta. Lue lisää evästekäytännöstämme.
  • Kolmannelta osapuolelta. Keräämme tietoja kolmannelta osapuolelta, joka luovuttaa tietoja sinusta tai muista matkaseurueeseen kuuluvista henkilöistä, esimerkiksi jos olet varannut jälleenmyyjän kautta tai joku muu tehnyt varauksen, johon sinä sisällyt, tai joku muu ollut yhteydessä meihin puolestasi. Edellytämme, että tiedot toimittaneella henkilöllä on kaikkien matkustajien suostumus toimittaa nämä henkilötiedot Golf Plaisirille.

Golf Plaisir kerää seuraavia tietoja alla kuvattuihin tarkoituksiin:

  • Yhteystiedot: Esimerkiksi nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti, sukupuoli ja syntymäaika.
  • Varaustiedot: Varausnumero, matkatiedot (matkakohde, matkapäivät jne.), maksutiedot (valittu maksutapa, valmis osto jne.) ja mahdolliset lisäpalvelut, kuten kuljetukset ja retket.
  • Terveystiedot: Tietoja terveydestäsi, jotka itse annat, esim. sairaudet ja rajoittavat vammat. Luovuttamalla tietoja terveydestäsi ja suostumalla niiden käsittelyyn hyväksyt, että käytämme terveystietojasi tilaamasi matkapalvelun hallinnointiin ja toimittamiseen.
  • Käyttäjätiedot: Tietoja laitteestasi, kuten IP-osoite, kieliasetukset, verkkoasetukset, käyttöjärjestelmä, alusta, näytön resoluutiot ja tietoja maantieteellisestä sijainnistasi. Keräämme myös tietoja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa Golf Plaisirin kanssa, esimerkiksi miten käytät palvelujamme, mukaan lukien sivujen vasteajat, latausvirheet, miten pääsit palveluun ja poistuit siitä sekä toimitusilmoitukset, kun otamme sinuun yhteyttä. Lue evästekäytännöstämme lisää tietokokoelmista, joiden avulla pyrimme parantamaan käyttäjäkokemustasi.
  • Sosiaalinen media: Henkilötietojasi (sähköpostiosoite ja puhelinnumero) käytetään Facebook Custom Audiencen luomiseen. Jos käytät Facebookia tai Instagramia samoilla henkilötiedoilla, saatamme lähettää sinulle kohdistettua mainontaa niissä, tai muutoin räätälöidä sinulle kohdistuvaa mainontaa sosiaalisessa mediassa.
  • Lapset: Jos varauksella on lapsia, keräämme heistä samat tiedot kuin aikuisista.
  • Passitiedot: Passin numero, myöntämispäivä ja viimeinen voimassaolopäivä. Passitiedot kerätään silloin, kun kohdemaan viranomaiset tarvitsevat niitä lentokenttäkuljetuksia varten. Osaan hotelleista on mahdollista nopeuttaa sisäänkirjautumista syöttämällä passitiedot meille ennakkoon.

Mitä teemme tiedoillasi?

Kaikkia tietoja käytetään Golf Plaisirin palvelujen tarjoamiseen, toteuttamiseen ja parantamiseen. Golf Plaisir käsittelee henkilötietoja seuraavissa tarkoituksissa, jotka perustuvat seuraaviin oikeudellisiin perusteisiin:

Matkapalvelun hallinnointiin ja toimitukseen

Golf Plaisir käsittelee henkilötietojasi matkapalvelun hallinnointiin ja tarjoamiseen, ts. jotta voimme täyttää sopimuksen kanssasi. Tämä sisältää mm. matkustusasiakirjojen myöntämisen, lento- ja hotellivarausten hoitamisen, lisäpalvelut, matkat kohteisiin, maksujen suorittamisen ja mahdollisten muutosten hallinnan ennen matkaa ja sen aikana.

Asiakaspalvelun tarjoamiseen

Voimme käyttää henkilötietojasi ottaessasi meihin yhteyttä kysymyksin, kommentein tai esim. valituksin, jotta voimme tarjota sinulle asiakaspalvelua, johon sinulla on oikeus kanssamme tehdyn sopimuksen mukaisesti. Käsittelemme henkilötietojasi, kuten nimeäsi ja varausnumeroasi, jotta voimme hoitaa tällaiset matkaasi liittyvät palvelut.

Henkilötiedot tallennetaan DER Touristik Nordic -konsernin yhteisiin järjestelmiin, kuten CRM ja varausjärjestelmä. Asiakaspalvelua varten säilytettävät tiedot ovat: varaustiedot, nimi, syntymäaika, sukupuoli, yhteystiedot, asiakaskommunikaatio, hotellitiedot, tiedot muutoksista (lentoaikataulut, lennon viivästymiset, hotellin muutokset), maksutiedot korvaustapauksissa, tieto uutiskirjeen ja/tai tax free -katalogin tilauksesta. Arkaluontoinen tieto liittyen erityistarpeisiin (HCP) säilytetään.

Tietojen lähettämistä ja tarjoamista varten

Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme ja tarjotaksemme tietoja sähköpostilla, tekstiviestillä/puhelimitse, jotta voimme tehdä sopimuksen kanssasi. Tämä sisältää muun muassa varausvahvistuksen, tärkeiden tietojen ennen matkaa ja sen aikana, matkaan liittyvien tarjousten, mahdollisten poikkeusten sekä maksumuistutusten lähettämisen.

Yhteys- ja varaustietojasi käytetään myös asiakastyytyväisyyskyselyn lähettämiseen matkan jälkeen matkapalvelumme parantamiseksi ja kehittämiseksi. Asiakastyytyväisyyskysely on vapaaehtoinen ja se toteutetaan yhteistyössä Reevon kanssa.

Henkilötietosi voidaan tallentaa Golf Plaisirin sovellukseen, jos olet valinnut kirjautua meiltä saamallasi varausnumerolla ja salasanalla. Sovelluksen tarkoituksena on tarjota tietoja varauksestasi, kuten tarjouksia, retkiä, vinkkejä ja karttoja, jotka koskevat juuri sinun matkaasi. Sovelluksemme on ladattavissa ja käytettävissä ilman, että sinun tarvitsee antaa henkilökohtaisia tietoja itsestäsi.

Markkinointi ja personointi

Henkilötietojasi käytetään, jotta voimme tarjota sinulle parempia ja henkilökohtaisempia tarjouksia omien ja/tai erityisesti valittujen yhteistyökumppaneiden tuotteiden ja palveluiden suoramarkkinoinnin avulla. Henkilötietojesi käsittely suoritetaan sinun ja muiden oikeutettujen etujen mukaisen sopimuksen täyttämiseksi. Tähän sisältyy, että Golf Plaisir mm. käyttää personointia uutiskirjeiden mukauttamiseen mieltymystesi ja tarpeittesi mukaan sivustomme käytön perusteella (mukaan lukien matkustushistoria) vaikuttaakseen siihen, miltä verkkosivujen sisältö näyttää vieraillessasi niillä viestintään sosiaalisen median ja verkkomainonnan kautta muilla verkkosivuilla kuin golfplaisir.fi. Lue lisää evästeistämme ja siitä, miten Golf Plaisir käyttää personointia.

Voit milloin tahansa jokaisen markkinointiviestin yhteydessä peruuttaa markkinoinnin vastaanottamisen meiltä.

Liiketoiminnan, matkailupalvelun ja palvelujen kehittämiseen

Käytämme palvelujemme kehittämiseen ja parantamiseen pääasiassa nimettömiä tai anonymisoituja tietoja yleisellä tasolla. Voimme kuitenkin käyttää esimerkiksi käyttäjätietoja ja keräämiämme varaustietoja, mikäli käyttötarkoitus on tarkoituksenmukainen ja perustuu oikeutettuihin etuihimme matkustuspalveluiden ja palveluiden parantamiseen tulevaisuudessa.

Lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme täyttää lakien ja asetusten edellyttämät velvoitteet petosten ja turvallisuusriskien estämiseksi, tutkimiseksi tai raportoimiseksi sekä tehdäksemme yhteistyötä turvallisuustoimijoiden kanssa liittyen turvallisuuteen, kirjanpitoon, reklamaatioihin, maahanmuuttoon sekä tullivalvontaan.

Oikeusperusta

Yhteenvetona käsittelemme henkilötietojasi (i) pystyäksemme täyttämään sopimuksen kanssasi eli hallinnoimaan ja toimittamaan matkasi, (ii) koska olet antanut meille suostumuksesi käsitellä niitä voidaksemme lähettää uutiskirjeitä ym., (iii) lakivaatimusten noudattamiseksi tai (iv) koska se on meidän tai yhteistyökumppaniemme oikeutettu etu.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Golf Plaisir säilyttää henkilötietoja vain niin kauan kuin se on välttämätöntä, jotta voimme täyttää sopimuksemme kanssasi ja ne tarkoitukset, joita varten tiedot kerättiin tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Matkahistoriaasi, mukaan lukien yhteystiedot, varaustiedot ja terveystiedot, säilytetään kahden (2) vuoden ajan kotiintulopäivästä lukien. Säilytämme henkilötietosi myös muista syistä kuin täyttääksemme sopimuksen kanssasi, esim. noudattaaksemme kirjanpitolakia. Lakisääteiset vaatimukset määräävät, kuinka kauan tietojasi säilytetään.

Kenelle voimme jakaa tietosi?

Golf Plaisir saattaa luovuttaa henkilötietojasi DER Touristik -konsernin muille yhtiöille ja huolellisesti valituille kolmansille osapuolille. Kaikki siirrot tehdään henkilötietojesi käsittelytarkoituksissa edellä kuvatulla tavalla. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin oikeudellisiin, teknisiin ja organisatorisiin toimiin sen varmistamiseksi, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävästi suojattuna niitä siirrettäessä tai jaettaessa tällaisille valituille kolmansille osapuolille.

Konsernin sisällä

Golf Plaisirilla on yhteisiä järjestelmiä muiden Pohjoismaalaisten DER Touristik Nordiciin kuuluvien yritysten kanssa, ja tietojasi voidaan käsitellä ja jakaa näiden yritysten sekä lentoyhtiömme Novairin kanssa.

Henkilötiedot jotka jaamme ovat: varaustiedot, nimi, syntymäaika, sukupuoli, yhteystiedot, asiakaskommunikaatio, hotellitiedot, tiedot muutoksista (lentoaikataulut, lennon viivästymiset, hotellin muutokset), maksutiedot korvaustapauksissa, tieto uutiskirjeen ja/tai tax free -katalogin tilauksesta. Arkaluontoinen tieto liittyen erityistarpeisiin (HCP) säilytetään.

Henkilötietojasi voidaan myös tarvittaessa jakaa konsernin sisällä lakiasioista vastaavalle osastolle.

Kaikki siirrot tehdään henkilötietojesi käsittelytarkoituksissa edellä kuvatulla tavalla, ja jotta voimme tarjota sinulle sopivaa palvelua Pohjoismaissa.

Meidän arviomme mukaan laillinen intressi, joka kattaa sopimusehdot ja lainsäädännön korrektin ja yhtenäisen soveltamisen, on merkittävämpi kuin asiakkaidemme integriteettiloukkaus, joka aiheutuu, kun tietoa jaetaan konsernin sisällä, ilman että asiakkaidemme perustavat oikeudet ja vapaudet vaarantuvat.

Matkaan liittyvien palvelujen tarjoajat

Siirrot tehdään matkailualan yhteistyökumppaneillemme meiltä tilaamasi matkapalvelun hallinnointia ja toimitusta varten. Luovutamme henkilötietoja näiden palvelujen suorittamiseksi:

Matkatoimistot ja digitaaliset kumppanit

Kun varaat matkasi matkatoimiston kautta, jonka kanssa teemme yhteistyötä, joko myymälässä tai verkossa, olet luultavasti antanut henkilötietosi matkatoimistolle, esim. Ticket.

Kun varaus tehdään matkatoimiston kautta, lähetämme heille tietyt henkilökohtaiset tiedot, kuten varausnumeron, varauksen vahvistamiseksi.

Hotellit

Kun varaat matkan Golf Plaisirilta, tarjoamme useita eri kohteita ja hotelleja. Hotelli tarvitsee henkilötietoja huonevarauksen tekemiseen ja vahvistamiseen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi nimi, syntymäaika, ikä ja sukupuoli.

Lentoyhtiöt

Lennot hoitaa oma lentoyhtiömme Novair ja muut lentoyhtiöt. Lentoyhtiö tarvitsee tiettyjä tietoja matkasi toteuttamiseen esim. nimi, syntymäaika, ikä ja sukupuoli. Nämä henkilötiedot siirretään joko Amadeus- tai Paxport-tietojärjestelmien kautta tai suoraan lentoyhtiöön matkustajaluettelon kanssa.

Golf Plaisir välittää henkilötiedot myös lentoyhtiölle. Tietoja käytetään vain siinä tapauksessa, mikäli lentoyhtiön on pystyttävä tiedottaa matkustajia mahdollisissa lentojen muutostapauksissa.

Joissakin tapauksissa lentoyhtiöt palkkaavat maapalveluhenkilöitä tarjoamaan lentoasemalle kuuluvia palveluita, kuten matkatavaroiden käsittely ja lähtöselvitys. Kun maapalveluhenkilö suorittaa palvelun, hänellä voi olla pääsy palvelun suorittamiseen tarvittaviin henkilötietoihin.

Kohdeyritykset

Matkakohteissa on kohdeyrityksiä, ulkopuolisia ja DER Touristik -konsernin työntekijöitä, jotka tarjoavat palveluja kohteessa. He toimivat joissakin tapauksissa Golf Plaisirin ja hotellien välikäsinä, auttavat Golf Plaisiria retkien varaamisessa, lentokenttäkuljetuksissa jne. Heillä on pääsy niihin henkilötietoihin, joita he tarvitsevat palvelujen suorittamiseen.

Taxfree

Kun matkustat kanssamme, voit tilata verovapaasti yhteistyökumppaneiltamme, jotka saavat silloin henkilötietosi, jotka he tarvitsevat tilauksesi käsittelemiseen. Voit lukea heidän tietosuojakäytännöistään heidän omilta verkkosivuiltaan.

Muut osapuolet

Meillä on yhteistyökumppaneita, jotka hoitavat matkaan liittyvien palvelujen varauksesi, kuten retket ja muut aktiviteetit. He saavat henkilötietosi, jotka he tarvitsevat toimittaakseen tilatun palvelun. Näitä tietoja ovat esimerkiksi nimi, sähköposti ja osoite varausten vahvistamiseksi, mutta myös passitiedot, kuten sukupuoli, silmien väri ja pituus, jotta valtioiden rajat ylittävät retket voidaan suorittaa passintarkastusta vaadittaessa.

Sopimuskumppanit ja IT-toimittajat

Käytämme useita ulkoisia toimittajia, jotka tallentavat ja hallinnoivat henkilötietojasi puolestamme, kuten IT-palveluja ja -järjestelmiä, web-analytiikkayrityksiä, asiakastutkimuksia, maksuratkaisuja ja lahjakorttien käsittelyä. Jaamme tietosi myös valituille yhteistyökumppaneille, jotta voimme mukauttaa tarjouksemme ja markkinointimme juuri sinua varten.

IT-palvelut ja -järjestelmät

Meillä on useita sisäisiä ja ulkoisia järjestelmiä, joissa käsittelemme henkilötietojasi, esimerkiksi asiakaspalvelujärjestelmät, varausjärjestelmät ja tiedonhallinta- ja jalostusjärjestelmät. Tietoja käsitellään näissä järjestelmissä mm. matkasi toimittamiseksi ja hallinnoimiseksi, asiakaspalvelukysymysten käsittelemiseksi ja muiden liittyvien palvelujen kuten retkien ja lentokenttäkuljetusten hoitamiseksi.

Microsoft

Käytämme Microsoft Office -työkaluja sisäisessä työssämme. Se tarkoittaa sitä, että Microsoft on valtuuttanut meidät henkilötietojen käsittelyyn ja he näkevät henkilötietosi. Microsoft säilyttää henkilötietoja pilvipalvelussa EU:n sisällä. Suojellakseen henkilötietojasi merkittävän IT-tapauksen seurauksena, Microsoft saattaa siirtää henkilötiedot kolmanteen maahan, joka voi olla EU-alueen ulkopuolella.

Web-analytiikkayritykset

Jotta käyttäjänä saisit mahdollisimman hyvän kokemuksen verkkosivuillamme, käytämme ulkoisia toimijoita auttamaan personoinnissa, käyttäjäkokemusanalyysissä ja käyttäjien verkkosivuistamme antamassa palautteessa. Käsiteltävät tiedot ovat lähinnä tietoja, jotka saamme evästeiden kautta. Lue lisää evästekäytännöstämme.

Asiakastutkimukset

Olemme palkanneet Reevon tekemään asiakastutkimuksia matkalta paluusi yhteydessä. Siksi heillä on pääsy sellaisiin yhteystietoihin, kuten sähköposti ja nimi, sillä heidän on otettava sinuun yhteyttä ja kysyttävä, haluatko osallistua tutkimukseen.

Chat

Käytämme ulkoista palveluntarjoajaa sivuillamme olevaan chat-palveluun. Aloittaaksesi chatin, sinun tulee täyttää lomakkeeseen nimi ja sähköpostiosoite. Chat-keskustelun aikana palveluntarjoaja voi vastaanottaa lisäksi muita henkilötietoja, riippuen keskustelun aiheesta.

Maksuratkaisut

Golf Plaisir käyttää ulkoista maksupalvelutarjoajaa, DIBS, joka hoitaa maksut ja takaisinmaksut. Heillä on pääsy palvelun suorittamiseen tarvittaviin henkilötietoihin, kuten maksutietoihin ja joissakin tapauksissa nimeen. Käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toimittaa matkasi ja tehdä reklamaation.

Lahjakorttikäsittely

Golf Plaisir käyttää Retain 24:ää, joka saa osan yhteystiedoista, kuten puhelinnumeron ja sähköpostin, lahjakortin lähettämistä ja tilauksen vahvistamista varten.

Facebook

Käytämme Facebookin yritystyökaluja sivuillamme. Facebook voi käyttää evästeitä, “web beaconeita” tai muita tekniikoita kerätäkseen tai vastaanottaakseen tietoja, joita käytämme tarjotaksemme sinulle parempia ja henkilökohtaisempia tarjouksia ja uutiskirjeitä. Lue lisää eväskäytännöstämme.

Käsittelemmekö tietojasi kolmansissa maissa?

Golf Plaisir järjestää matkoja kaikkialle maailmaan. Siksi voimme joutua siirtämään henkilötietojasi yhteistyökumppaneillemme (esim. hotelleihin, lentoyhtiöihin ja agenteille) tai toimittajille EU/ETA-alueen ulkopuolella. Jos henkilötietoja siirretään johonkin EU:n/ETA:n ulkopuoliseen maahan, Golf Plaisir ryhtyy kaikkiin kohtuullisiin oikeudellisiin, teknisiin ja organisatorisiin toimiin varmistaakseen, että henkilötietojesi käsittely on turvallista ja riittävästi suojattua.

Sinun oikeutesi

Golf Plaisir vastaa siitä, että henkilötietojasi käsitellään sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Tulemme pyynnöstäsi tai omasta aloitteestamme oikaisemaan, anonymisoimaan, poistamaan tai täydentämään tietojasi, jotka ovat virheellisiä, puutteellisia tai harhaanjohtavia.

Sinulla on oikeus pyytää pääsyä ja oikaista tai tietyissä tapauksissa poistaa henkilötietojasi, pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista sekä oikeus vastustaa käsittelyä (esimerkiksi, jos epäilet, ovatko henkilötietosi oikeita tai niiden käsittely laillista). Henkilötietovastaava ilmoittaa jokaiselle vastaanottajalle, jolle henkilötietoja on luovutettu edellä olevan kappaleen ”Kenelle voimme jakaa tietosi?” mukaisesti, tietojen mahdollisista oikaisuista tai poistamisesta sekä tietojen käsittelyn rajoittamisesta, joka tapahtuu tämän kohdan mukaisesti.

Sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen, eli oikeus tietyin edellytyksin hankkia ja siirtää henkilötietojasi toiselle henkilötietovastaavalle.

Sinulla on oikeus kirjallisella hakemuksella saada maksuton Golf Plaisir -rekisteriote, esimerkiksi sinusta rekisteröidyistä tiedoista, käsittelyn tarkoituksesta ja vastaanottajista, joille tietoja on luovutettu tai tullaan luovuttamaan.

Jos et halua, että Golf Plaisir käsittelee henkilötietojasi esim. suoramarkkinointia varten, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ja/tai peruuttaa markkinointiviestiemme tilaus. Kun olemme saaneet peruutuksesi, lopetamme henkilötietojesi käsittelemisen siihen tarkoitukseen, johon olet antanut suostumuksesi.

Pyyntösi saada, oikaista tai poistaa henkilötiedot käsitellään konsernin sisällä lakiasioista vastaavalla osastolla. Kun olemme vastaanottaneet pyynnön, pyydämme siihen vahvistuksen ja palaamme sinulle pian, mutta viimeistään 30 päivän kuluessa.

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos olet sitä mieltä, että Golf Plaisir käsittelee henkilötietojasi voimassa olevan tietosuojalainsäädännön vastaisesti. Lue lisää ositteesta http://www.tietosuoja.fi.

Miten suojaamme tietosi?

Turvallisuus

Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin oikeudellisiin, teknisiin ja organisatorisiin toimiin sen varmistamiseksi, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävästi suojattuna niitä siirrettäessä tai jaettaessa tällaisille valituille kolmansille osapuolille.

Miten suojaamme tietojasi?

Tilanteissa joissa jaamme henkilötietoja muille osapuolille, olemme varmistaneet että he toimivat tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Sinun on aina tunnettava olosi turvalliseksi, kun luovutat henkilökohtaisia tietojasi meille. Siksi Golf Plaisir on ryhtynyt tarvittaviin turvatoimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, muuttamiselta ja poistamiselta. Koulutamme henkilöstöämme sisäänrakennetun tietosuojan ja vakiintuneen tietosuojan ylläpitoa varten. Tietosuojariskien todennäköisyyksiä arvioidaan jatkuvasti, ja turvatoimia kehitetään riskien minimoimiseksi.

Evästekäytäntö

Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi. Lue lisää evästekäytännöstämme, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme ajoittain tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöömme. Ilmoitamme sinulle hyvissä ajoin käytännön kaikista lakisääteisistä muutoksista. Julkaisemme päivitetyn käytännön myös verkkosivuillamme. Päivitetyllä käytännöllä on toinen päivämäärä ja versionumero. Käy säännöllisesti verkkosivuillamme katsomassa mahdolliset päivitykset.