Golfia Casablanca

Golf Casablancassa ja golf Marokossa ovat synonyymejä golfin kanssa Mazagan Golf Resortissa monille pohjoismaisille. Gary Playerin suunnittelema golfkenttä Mazagan Golf, joka sijaitsee hieman yli tunnin matkan päässä Casablancasta etelään, ei ole suinkaan ainoa vaihtoehto niille, jotka haluavat pelata golfia Casablancan alueella.

Alueella on yhteensä 12 golfkenttää jos laskee myös mukaan pääkaupungin Rabatin kentät. Tunnetuin kenttä on Royal Golf Dar Es Salam jonka on suunnitellut Robert Trent Jones Sr, kentällä on 45 väylää. Tämä laitos ylpeilee siitä, että se on isännöinyt Morocco Openin useita kertoja. Itse asiassa alueella on useita erittäin hyviä golfkenttiä, jotka ovat todellisten huippusuunnittelijoiden suunnittelemia. Valitettavasti vain harvoilla on hotelli lähellä golfkenttää.

Casablancasta

Monille pohjoisille Casablancan kaupunki liittyy samannimiseen klassikkoelokuvaan, jonka pääosissa ovat Ingrid Bergman ja Humphrey Bogart. Casablanca-elokuvan Rickin kahvila on saatavilla kopiona alkuperäisestä, jossa useita kuuluisia kohtauksia on tallennettu. Vaikka Casablanca ei ole virallinen pääkaupunki, se on suuri satamakaupunki ja myös Marokon taloudellinen sydän. Siellä on paljon matkailukohteita ja myös vanha medina, joka ei ehkä ole yhtä kuuluisa kuin autiomaassa Marrakeshin kaupungissa sijaitseva medina. Hassan II:n moskeija on yksi maailman suurimmista moskeijoista ja täällä Casablancassa on myös Pohjois-Afrikan suurin ostoskeskus.

Golfisäntä Casablancassa

Casablancan matkakohteessamme voit aina nauttia skandinaavisen golfisännän palvelusta. Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta! Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Kohteemme Casablancan alueella

Marokko, Casablanca

Mazagan

Kevät, talvi tai Syksy? Koe ylellinen golflomakohde suoraan Pohjois-Afrikan Atlantin rannikolla kauniissa yhdistelmässä Marokon mysteerin, taikuuden ja tunnelman kanssa.