Big Bang Montado
13.–20. syyskuuta 2022

Big Bang Montado

13.-20.9.2022

GoGolf Big Bang ei ole vain tapahtuma tai matka. GoGolf Big Bang on yhteisö.

Yhteisö, jota yhdistää rakkaus lajiin ja suhtautuminen golfiin ennen kaikkea sosiaalisena ja rentona ajanvietteenä. Kisailu golfkentällä kuuluu asiaan, mutta erikoiskilpailut ja hauskat ryhmäpelimuodot ovat pääosassa yksilösuorittamisen sijaan.

GoGolf Big Bang matkalla nautit myös viheriön ulkopuolella. Tutustut saman henkisiin golfareihin tekemisen ja puuhastelun lomassa, rentoudut ja nautit valmiiksi katetusta pöydästä.

Näistä matkoista puhutaan pitkään!

 

Montado

Lähellä Lissabonia

Aivan Lissabonin kaakkoispuolella, vain noin 45 minuutin päässä lentokentältä, sijaitsee Montado Golf. Täällä viehättävän Setúbalin kalastajakylän lähettyvillä maisemalle on ominaista vanhat solmuiset korkkitammet ja viiniköynnökset. Montado Golf tarjoaa hienon lomakokemuksen upeassa ympäristössä.

Tiedot

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 0€

Finnairin suorat lennot Helsinki-Lissabon-Helsinki
Sis. matkalaukun, golfbägin ja käsimatkatavaran
7 yötä Hotel Montado
Puolihoito (aamiainen ja 6 x päivällinen)
5 x päivä green fee Montado
Edestakaiset lentokenttäkuljetukset
Big Bang kisat päivittäin
GoGolfin matkanjohtajan palvelut

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 195€/viikko

Finnairin lennot
Sis. matkalaukun ja golfbägin ruumaan (maks. 23kg) ja käsimatkatavaran

Sää tällä hetkellä

weather-icon16.6℃

Montado Golf Club

Montadon golfkenttä on uskomattoman kaunis ja harmoninen. Se rakennettiin vuonna 1992 ja muutama vuosi sitten kentälle tehtiin laaja remontti. Nyt kenttä on yksi puhutuimmista kentistä Lissabonin ympäristössä. Layout sopii hienosti upeaan ympäristöön ja luo kiistämättä rauhallisen vaikutelman. Kentän kunto on erittäin hyvä. Etenkin nykyaikaiset griinit sekä neliapilan muotoiset bunkkerialueet ovat fantastisia. Montado on kaiken kaikkiaan erittäin mukava kenttä, ei liian vaikea, mutta ei myöskään liian helppo. Kuten monet puistokentät, se mahdollistaa pienet virheet, mutta on tärkeää pitää kieli keskellä suuta tietyillä rei’illä, mukaan lukien lopetusväylä 18. Se tarjoaa erittäin jännittävän viimeistelyn ihanalle golfkentälle.

Harjoitusalueet ovat hyvät; laaja driving range alue lähipelialueineen ja pian toinen harjoitusalue joka valmistuu reiän numero 1 varrelle – Täydelliset puitteet opetusmatkalle siis!

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 5508 4716
Tasoitusraja 54

Montado Golf Hotel

Montado Golf Hotel vihittiin käyttöön niinkin hiljattain kuin toukokuussa 2009, ja se on modernisti suunniteltu neljän tähden hotelli. Se on valoisa ja raikas, puhdas ja tyylikäs. Huoneista on näkymä golfkentälle ja kauniille viheralueille väylillä 9 ja 18. Huoneet ovat suhteellisen suuria ja tyylikkäästi sisustettuja olematta liian koristeellisia. Suuri plussa on se, että kaikissa huoneissa on parveke tai terassi. Hotellin rakennuksessa on ravintola ja baari. Tämä on hotellin sydän ja kokoontumispaikka, jossa kokoonnutaan golfkierroksen jälkeen ja nautitaan oluet tai ehkä lasillinen viiniä inhimilliseen hintaan ja seurataan pelikumppaneita nauttimassa golfkierroksesta kentällä. Hotellissa on mukava rentouttava ilmapiiri. Palvelu on erinomaista ja tulee aina hymyn kera. Tunnet olevasi tervetullut.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Golfkentällä
Huone 93 huonetta. Kaikissa huoneissa ilmastointi, tallelokero, minibaari, hiustenkuivain.
Tietoa Sisäuima-allas, pieni spa, ravintola, baari
Wifi Hotellilla on maksuton langaton internetyhteys.

Golfohjelma

(Ryhmän ensimmäinen tiiaika)

14.9. Montado klo 09:30

15.9. Montado klo 09:30

16.9. Montado klo 09:30

17.9. Montado klo 09:30

18.9. Quinta do Peru klo 10:24 (lisämaksu 51€ ei sis. kuljetuksia)

19.9. Montado klo 09:30

 

Montadon golfkentän ykköstii sijaitsee hotellin kulmalla ja range hotellin etupihalla. Käytössämme Montadossa on päivä green fee. Toinen tai puolikas kierros päivän ensimmäisen pelikierroksen jälkeen on varattavissa vastaanotosta saatavuuden mukaan, lisämaksutta.

Quinta do Perun kierroksen kuljetusmaksu jaetaan osallistujien kesken.

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.