La Sella

Laadukas peli- ja treenimatka Costa Blancalle!

31 lokakuuta – 7 marraskuuta, 2023

 

Lähde mukaan Yyteri Golfin Pron Juha Kangasniemen ohjaamalle peli- ja treenimatkalle syksyllä 2023! Jatka golfkautta lämpimässä, kun kotimaassamme alkaa jo optimaaliset pelikelit olla ohi.

Juhan mukaansatempaavat harjoitteet ja kannustava valmennustapa tuovat iloa tällä intensiivisellä matkalla.

 

Luonnonkauniissa ja suojaisassa ympäristössä Pohjoisella Costa Blancalla sijaitseva viiden tähden golf resort La Sella tarjoaa hyvät ja vaivattomat puitteet golfin pelaamiseen ja treenaamiseen.

Viihtyisä hotelli, hyvä ruoka ja mukava matkaseura takaavat, että viihdyt myös viheriöiden ulkopuolella. Tämä kohde toimi loistavasti Yyteri Golfin ryhmälle viime vuonna, joten syksyn matka järjestetään samaan kohteeseen.

 

Ilmoittaudu mukaan matkaan hyvissä ajoin ja houkuttele myös  pelikaverisi mukaan odotetulle matkalle.

La Sella

Golfia kansallispuistossa

Ryder Cupin kapteeni José-María Olazabal ei ainoastaan lyönyt voittolyöntejään Euroopan tiimissä Chicagossa klassisessa ottelussa vuonna 2012, vaan hän on myös suunnitellut useita golfkenttiä. Yksi näistä on 27-reikäinen La Sella Golf Pohjois-Alicantessa.

La Sella sijaitsee Montgó-vuoren juurella Alicanten ja Valencian välissä. Golfkenttä kiemurtelee kauniin Montgón kansallispuiston läpi. La Sella on 27-reikäinen kenttä, jonka on suunnitellut José-María Olazabal. Kentällä on upeat harjoitusalueet viehättävän luonnon ympäröimänä, ja vain kivenheiton päässä viiden tähden hotellista.Golfkenttä avattiin vuonna 1992 ja jokainen 9-reikäinen silmukka on tämän jälkeen kunnostettu. Täysi uudistus green fee alueilla ja bunkkereille tehtiin kesällä 2021. Ne, jotka vierailevat tämän jälkeen La Sellassa näkevät päivitetyn kentän. Mikäli haluat pitää tauon golfista, sijaitsee hotelli lähellä kahta kaupunkia, jotka ovat Denia ja Javea. Denia on vähän isompi kaupunki, jossa on paljon ostosmahdollisuuksia ja hyviä ravintoloita. Viihtyisässä Javeassa on kauniita rantoja ja rantaravintoloita, joissa viettää mukavia hetkiä.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Lähellä olevat golfkentät 10
Etäisyys lentokentältä Alicante Airport, 100 km
Etäisyys golfkentälle 0
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Dénia, 7 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.725€

Suorat lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin kuljetuksen
Lentokenttä- ja golfkuljetukset kohteessa (El Bosque)
7 vrk majoitus kahden hengen huoneessa
Puolihoito (7 aamiaista ja 6 päivällistä sis. juomapaketin)
4 x green fee La Sella ja 1 x El Bosque
Juha Kangasniemen matkanjohtajapalvelut ja valmennus matkalla

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.
*Juomapaketti illallisten yhteydessä
La Sellassa illallisten yhteydessä, jokainen asiakkaamme voi nauttia viisi annosta/lasia viiniä/olutta tai limua ilman erillistä maksua.

Sää tällä hetkellä

weather-icon26.1℃

La Sella Golf

Sankari sekä Ryder Cupin kapteeni José-María Olazabal ei vain tehnyt ihmeitä Euroopan joukkueen kanssa Chicagossa klassisessa taistelussa vuonna 2012. Hän on myös luonut useita todella mukavia golfkenttiä. Yksi niistä on 27-reikäinen La Sellan golfkenttä Alicanten pohjoispuolella.

Löydätkö Espanjasta erittäin hyvää golfkenttää, jota ei myöskään ympäröi talot? José-María Olazabalin suunnittelema kenttä on kauniisti suunniteltu ja se sijaitsee Montgó-kansallispuistossa ilman yhtäkään taloa ympärillään. Tapa, jolla ympäristöä kohdellaan näkyy myös golfkentissä, La Sella kattaa kaiken kierrätetystä vedestä ylläpitoon käytettäviin orgaanisiin tuotteisiin. Kentän kolme yhdeksän reiän silmukkaa on nimetty erilaisten tuulien mukaan. Ensimmäinen keltainen silmukka on nimeltään Llebeig, lämmin tuuli Saharasta paikallisella kielellä Valenciana, ja se ulottuu etelään mäntymetsän läpi. Täällä sinulle tarjotaan upeat näkymät kansallispuistoon, ja kentän muoto myös tarkoittaa, että tulet käyttämään usein kaikkia bägissä olevia mailoja. Llebeig avausreikä on suhteellisen helppo josta seuraa useita kapeita väyliä jota ympäröi kasvanutta mäntymetsää. Seitsemäs reikä on kentän vaikeimpia reikkiä jossa mittaa on jopa yli 400 metriä klubitiiltä.

Toinen punainen silmukka, Gregal, on nimetty tuulen mukaan, jota käytettiin muinaisina aikoina purjehtiessa Kreikkaan. Tällä osalla kenttää voi draiverin kanssa hieman enemmän päästellä menemään koska kenttä on avoimempi ja tilaa on enemmän. Tässä silmukassa on hyvä sekoitus vaikeita ja useampi helpompi väylä ja niille joilla pituutta riittää draivessa niin on mahdollisuus päästä yhdellä päälle muutamalla reiällä, varsinkin myötätuulessa. Täällä on enemmän vettä pelissä ja viimeiset väylät tarjoavat jännitystä.

Viimeisin ja uusin vihreä silmukka Mestral, on saanut nimensä pohjoisen tuulesta. Mestral koostuu kolmesta par 3, kolmesta par 4 ja kolmesta par 5 reiästä, jotka ovat hieman korkeammat kuin muiden silmukoiden väylät. Mestral tarjoaa uskomattoman upeat näkymät merelle, Segaria-vuorelle ja Montgó-kansallispuistoon. Täällä on myös vähän erilaisempi ulkoasu leveine väylineen ja suurempine griineineen. La Sella Golfilla on myös hieno harjoitusalue ja range.

Vuonna 2021 suoritettiin valmiiksi kunnostustyöt kaikista La Sellan 27-reiästä. Griinit ovat kiinteimpiä ja tasaista bermudaruohoa. Kaikki bunkkerit ovat kunnostettu ja monia on siirretty sopeuttaakseen yhä pidemmälle lyövien pelaajien lyönteihin. Moni reikä on saanut täysin uuden ilmeen niille jotka ovat aikaisemmin La Sellassa käyneet.

Tiedot

Väyliä 27
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Llebeig, Par 36 3167 3016 2651 2369
Gregal, Par 36 3065 2948 2576 2312
Mestral, Par 36 3058 2782 2501 2248
Tasoitusraja 54
Golfkentän suunnittelija José-Maria Olazabal

El Bosque Golf Club

El Bosque sijaitsee kauniissa välimerellisessä ympäristössä, josta on upeat näkymät merelle ja vehreille väylille. El Bosque Golf Club haastaa kaiken tasoiset pelaajat, ja se tarjoaa ainutlaatuisen golfkokemuksen erinomaisella palvelulla ja mukavuuksilla. Golfklubilla on myös ravintola, jossa tarjoillaan herkullisia espanjalaisia ​​ruokia. El Bosque Golf Club on suuri klubi, jossa on paljon toimintaa ja tiloja. Täällä on jalkapallokenttä, padel-kentät ja uima-allas. 4000m² klubitalolta löytyy ravintolan lisäksi Pro shop, lastenhuone, tv-huone ja pukuhuone.

Vuosina 2019–2022 golfkentälle tehtiin laaja peruskorjaus. Tämä jaettiin kolmeen vaiheeseen, joista ensimmäinen tapahtui vuonna 2019, kun puttigreenit ja chippialueet kunnostettiin. Toinen vaihe valmistui vuonna 2020 ja sisälsi parannuksia kenän takalenkille, ja kolmas vaihe valmistui vuonna 2021 ja sisälsi parannuksia kentän etulenkille. Yli 3,5 miljoonan euron investoinnilla on tehty parannuksia golfkentän kaikkiin rakenteellisiin elementteihin: kastelujärjestelmään, viemäriverkostoon, kulkutiet, bunkkerit ja kaikki kentän nurmialueet. Suunnittelutasolla muutoksia on kuitenkin tehty hyvin vähän. Pääasiassa uudet tiiausboksit ja kentän ylläpidon kannalta tärkeiden puiden siirtäminen ja uudelleenistutus.

Maaperää, jolla kenttä sijaitsee, halkoo syvä rotko, mikä antaa kentälle aaltoilevan profiilin, joka mahdollistaa mielenkiintoisen valikoiman väyliä. Kenttä on par 72 ja mittaa 6276 metriä takatiistä. 18 väylää tarjoavat vaihtelevan valikoiman erilaisia lyöntejä, sillä Robert Trent Jones halusi luoda kentän, josta uudet ja kokeneet golfarit voisivat nauttia. Lentän vaikein reikä 7., on Par 5, jossa on hieman kalteva väylä vasemmalta oikealle ja myös dogleg oikealle. Avauslyönnillä on haasteena bunkkerit molemmilla puolilla väylää ja toisella lyönnillä kolme muuta bunkkeria. Kaiken huipuksi greeni on pitkä ja kapea, ja sen ympärillä on kolme bunkkeria.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puisto- ja metsäkenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6470 6081 5744 5336 4751 4426
Range Kyllä, lyönnit nurmikolta
Golfkentän suunnittelija Robert Trent Jones

Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa

Hotelli Denia Marriott La Sella Golf Resortissa & Spassa viihtyy jokainen! Hotelli sijaitsee Montgón kansallispuistossa, vain 10 minuutin ajomatkan päästä Denian ja Javean kaupungista sekä vain kivenheiton päästä La Sella golfkentästä. Etäisyys hotelliin Alicanten lentokentältä on vain 100 km. Hotellissa on ilmainen wifi, tallelokero, satelliitti-tv, huonepalvelu, parkkipaikka, autonvuokraus, lahjapuoti, ravintoloita, palaverihuoneita, uima-allas, kuntosali ja tietenkin upea spa. Standard huoneissa ei ole parveketta ja näkymät muualle kun golfkentälle. Superior huoneissa on parveke golfkentälle päin.

Koko hotelli on 2019 vuoden aikana kunnnostettu ja ei pelkästään huoneiden kohdalla vain myös kaikissa yhteistiloissa. Hotellissa on 4 ravintolaa klubtalon ravintola mukaanlukien.

Hotellin pääravintola on nimeltään Brasserie Montego ja siellä tarjotaan aamiainen sekä illallisbuffet. Yksi illallinen, joka kuuluu puolihoitoon syödään Thai-ravintola Segariassa. Hotellissa on iso aula ja rappunen alaspäin on mukava sporttibaari, jossa on mukava viettää aikaa illallisen jälkeen. Täällä katsotaan paljon espanjalaisia jalkapallo-otteluita ja toki Golf Channel löytyy myös, joka näyttää suurimman osan kilpailuista. Vain muutaman kilometrin päästä löytyy satamakaupunki Denia. Deniassa on paljon hienoja ravintoloita ja moni näistä on saanut Michelin-tähden, jopa useampi kuin Valenciassa, jota pidetään todellisena gourmet-kaupunkina.

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Golfkentällä, golfklubin vierivieressä
Huone 186 huonetta. Kaikissa huoneissa on suihku/kylpy, hiustenkuivain, satelliitti-TV, puhelin, ilmastointi, tallelokero, minibaari ja silitysrauta.
Tietoa Ravintolat, baarit, ulkouima-allas, spa, kuntosali ym.

Golfohjelma

Ryhmälle on varattu tiiajat etukäteen.

Golfopettaja informoi matkan alussa yhteisten treenituokioiden tarkemmat ajankohdat sekä jakaa peliryhmät matkan aikana ja informoi tarkemmat peliryhmät ja lähtöajat koko ryhmälle.

 

Ryhmän ensimmäinen tiiaikalähtö:

Päivämäärä Golfkenttä Tiiajat
1.11.2023 La Sella TBC
2.11.2023 La Sella TBC
3.11.2023 El Bosque TBC
5.11.2023 La Sella TBC
6.11.2023 La Sella TBC

La Sella Golf Movie

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.