Teemamatkat

Teemme säännöllisesti erilaisia ​​koulutus-, kilpailu- tai teemamatkoja valittuihin kohteisiin ympäri maailmaa. Nämä ovat usein saatavilla vain lyhyen ajan tai muutamalla lähdöllä. Katso alta, mitkä jännittävät ja ainutlaatuiset matkat ovat ajankohtaisia juuri nyt.

Peli-ja opetusmatka, Marko Kumm, 1.-8.lokakuuta 2022, TÄYNNÄ

Lähde mukaan Espanjan Costa Blancalle treenaamaan kannustavan golfvalmentajan johdolla ja pelaamaan Villaitanan suosituille golfkentille.

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Riku Soravuo ja Antti Vaalas, 1.-8.lokakuuta 2022, TÄYNNÄ

Portugalin Cascaisissa sijaitsevasta,  Oitavoksesta on muodostunut Rikun ja Antin opetusmatkojen vakiokohde. Erittäin laadukas hotelli, upealla sijainnilla ja harjoituspuitteilla sekä hyvät kentät kutsuvat golfareita yhä uudelleen tähän kohteeseen. Iltaisin on ihana käydä Cascaisin tai Estorilin ravintoloissa ja nauttia myös kulinaristista elämyksistä. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Yhteisöllinen pelimatka, Montado, 5.-12.marraskuuta 2022

Mika Asikaisen ohjaamalla pelimatkalla pelataan ja treenataan yhdessä ja rentoudutaan hyvästä palvelusta tunnetussa golfresortissa Lissabonin läheisyydessä.

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Kari Viitanen ja Samuli Kotimäki, Villaitana, 5.-12.marraskuuta 2022

Marraskuussa pääset nauttimaan aurinkoiselle Costa Blancalle kokeneiden valmentajien ja matkanjohtajien kanssa. Villaitanassa nautit laadukkaista puitteista ja upeistä merinäkymistä!

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Reima Kaija, La Sella, 26.marras-3.joulukuuta 2022

Lähde mukaan Espanjan Costa Blancalle rentoutumaan ja nauttimaan golfin täyteisestä viikosta kokeneen golfvalmentajan johdolla.

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Riku Soravuo ja Antti Vaalas,

Abu Dhabi, 23.-31.tammikuuta 2023

Tällä matkalla yhdistyy upealla tavalla elämyksellisyys ja käytännön golfopit. Pääset pelaamaan kolmella upealla kentällä ja
vierailemaan Dubaissa seuraamaassa kilpagolfia! Tervetuloa ennen kaikkea viihtymään ja kehittymään golfissa!

Lue lisää

Peli-ja treenimatka, Golf Studios, Costa Navarino, 2.-9.huhtikuuta 2023

Euroopan upein golfkohde kannattaa ehdottomasti itse kokea. Lähde pelaamaan ja treenaamaan hyvässä matkaseurassa!

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Riku Soravuo ja Antti Vaalas,

Costa Navarino, 16.-23.huhtikuuta 2023

Kreikan Costa Navarino tekee syvän vaikutuksen upeilla neljällä golfkentällään, harjoitusalueilla, maisemilla ja upealla hotellilla. Tällä matkalla majoitutaan Romanos luksushotellissa aivan meren rannan tuntumassa ja nautitaan Antin ja Rikun laadukkaasta opetuksesta sekä matkaseurasta!

Lue lisää