Teemamatkat

Teemme säännöllisesti erilaisia ​​koulutus-, kilpailu- tai teemamatkoja valittuihin kohteisiin ympäri maailmaa. Nämä ovat usein saatavilla vain lyhyen ajan tai muutamalla lähdöllä. Katso alta, mitkä jännittävät ja ainutlaatuiset matkat ovat ajankohtaisia juuri nyt.

Golf Plaisir Belek Trophy,
Sueno Golf, 20.-27.helmikuuta 2023

Tämä on vuoden hauskin golfkilpailumatka. Mukana pelaajia Suomesta, Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta. Ilmoittaudu mukaan parhaan pelikaverin kanssa!
Meillä on upea palkintopöytä ja voittajat kutsutaan pelaamaan ensi vuoden Golf Plaisir Belek Trophya.

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Reima Kaija, TÄYNNÄ!
Mazagan, 28.helmikuuta.-7.maaliskuuta 2023

Pohjois-Afrikan golfparatiisi kutsuu golffaamaan, treenaamaan ja rentoutumaan parhaaseen talviloma-ajankohtaan. Lähde matkaan kokeneen golfvalmentajan kanssa.

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Golf Studios,
Mazagan, 7.-14.maaliskuuta 2023

Pohjois-Afrikan golfparatiisi kutsuu golffaamaan, treenaamaan ja rentoutumaan parhaaseen talviloma-ajankohtaan. Lähde matkaan kokeneen golfvalmentajan kanssa.

Lue lisää

Golf50+ teemaviikko, Costa Navarino
19.-26.maaliskuuta 2023

Tervetuloa mukaan kevään ensimmäiselle Costa Navarinon matkaviikolle, joka lennetään Aegeanin suorilla lennoilla Kalamataan. Toteuta golfunelmasi ja varaa matka upeaan Costa Navarinoon ja houkuttele yhteisölliselle matkalle mukaan myös golftuttavasi. Takaamme, että viihdyt matkalla.

Lue lisää

Peli-ja treenimatka, Juha Kangasniemi, Fairplay 19.-26.3.2023

Fairplay toivottaa tervetulleeksi innokkaat golfarit suorilla lennoilla Tampereelta!

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Marko Kumm, Fairplay 1.-8.4.2023

Lähde mukaan nauttimaan Andalusian auringosta ja hienostuneesta golfmiljööstä viettäen golfin täyteistä viikkoa!

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Riku Soravuo ja Antti Vaalas,
Costa Navarino, 16.-23.huhtikuuta 2023

Kreikan Costa Navarino tekee syvän vaikutuksen upeilla neljällä golfkentällään, harjoitusalueilla, maisemilla ja upealla hotellilla. Tällä matkalla majoitutaan Romanos luksushotellissa aivan meren rannan tuntumassa ja nautitaan Antin ja Rikun laadukkaasta opetuksesta sekä matkaseurasta!

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Kari Viitanen ja Samuli Kotimäki,
Villaitana, 22.-29.huhtikuuta 2023

Lähde viihtymään Karin ja Samulin matkassa Costa Blancan lämpöön, upeaan Villaitanan resortiin. Benidormin pilvenpiirtäjät ja Välimeri taustalla luovat upean kontrastin vehreälle golfkentälle. Näissä maisemissa ja tässä seurassa viihtyisit varmasti pidempäänkin.

Lue lisää