Teemamatkat

Teemme säännöllisesti erilaisia ​​koulutus-, kilpailu- tai teemamatkoja valittuihin kohteisiin ympäri maailmaa. Nämä ovat usein saatavilla vain lyhyen ajan tai muutamalla lähdöllä. Katso alta, mitkä jännittävät ja ainutlaatuiset matkat ovat ajankohtaisia juuri nyt.

Golfristeily 2023

Risteilyn ja golfin yhdistelmä on upea kombinaatio. Yhdessä Costa Cruisesin kanssa Golf Plaisir voi tarjota tämän ainutlaatuisen golfmatkan Costa Smeralda -risteilyaluksella.

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, TSGA Golf Academy,
Aroeira, 26. syys- 3. lokakuuta 2023

Tervetuloa mukaan Teemu Sallisen ja Ari Kosken opetus-ja pelimatkalle Lissabonin eteläpuolella sijaitsevaan Aroeiraan.

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Tommi Linna,
Konopiste, 1.-5.lokakuuta 2023

Viehättävä lähikohde Tsekki ja Konopiste Golf toimii loistavasti ryhmämatkakohteena. Lähde mukaan nauttimaan hyvässä seurassa!

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Marko Kumm,
Praia D’El Rey, 7.-14.lokakuuta 2023

Lähde kokemaan Portugalin Hopearannikon upeat ja elämykselliset golfkentät ja hiomaan golftaitoja kuntoon yhdessä mukavan ja kannustavan Pron kanssa. Hotelli ja kentät ovat Atlantin rannalla, joten nautit merimaisemista ihan koko viikon!

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Reima Kaija,
Emporda, 7.-14.lokakuuta 2023

Täydellisen uudistuksen 2020 vuoden aikana läpikäynyt neljän tähden hotelli ja kaksi golfkenttää hotellin yhteydessä kutsuvat viihtymään ja nauttimaan täysipainoisesta golflomasta Kataloniaan.

Lue lisää

Golf50+ teemamatka, Panorama, 9.-12.lokakuuta 2023

Tervetuloa mukaan virkistävälle ja kiehtovalle, syksyn ensimmäiselle Golf 50+ teemamatkalle kauniiseen Panorama Golf Resortiin, Tsekkiin. Kyseessä on tiivis neljän päivän ja kolmen yön retki lähikohteeseen, jossa pääset nauttimaan upeasta golfohjelmasta, mainiosta matkaseurasta ja rentoutumisesta

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Riku Soravuo ja Antti Vaalas,
Oitavos, 15.-22. lokakuuta 2023

Antin ja Rikun yksi suosikkikohteista on Portugalin Cascaisissa sijaitseva Oitavos. Onnistuneita opetusmatkoja tähän kohteeseen on järjestetty jo monen monta. Lähde syksyn mukaan matkalle! Erinomaiset tiiajat ja monipuolinen harjoittelu ja lystikäs matkaseura taattu!

Lue lisää

Kari Viitanen ja Samuli Kotimäki, Oliva Nova, 27.loka.-3.marraskuuta 2023

Golf Plaisirin uutuuskohde aurinkoisella Costa Blancalla sopii hyvin treenaamiseen ja pelaamiseen keskittyville ryhmille. Viihtyisän hotellin yhteydessä mukavan pelattava kenttä ja ranta sekä Denian kaupunki lähellä. Lähde sinäkin mukaan viihtymään ja oppimaan uutta!

Lue lisää

Golf50+ teemamatka, Costa Blanca, 28.loka.-4.marraskuuta 2023

Syksyn toinen Golf50+ teemamatka suuntautuu aurinkoiselle Costa Blancalle. Majoitumme Torreviejan läheisyydessä Hotel Dña Monse hotelliin, josta on näkymät suolajärville ja lyhyt matka alueen parhaille golfkentille.

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Tommi Linna,
Al Ain, 30. lokakuuta.-7.marraskuuta 2023

Takuuvarma lämpö ja upeat harjoitus- ja peliolosuhteet odottavat Abu Dhabin emiraatissa sijaitsevaan Al Ainiin matkaavia golfareita. Lähde kokeneen valmentajan Tommi Linnan kanssa pelaamaan, oppimaan ja nauttimaan!

Lue lisää

Golf i Marokko

Peli-ja opetusmatka, Reima Kaija,
Mazagan, 31. lokakuuta.-7.marraskuuta 2023
sekä 7.-14.marraskuuta 2023

Mazagan on golflegenda Gary Playerin suunnittelema Links-henkeä huokuva kenttä Atlantin rannalla.  Reiman seurassa rentoudut ja nautit matkaelämyksistä, pelaamisesta ja uuden oppimisesta sekä taitojen hiomisesta.

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Mika Asikainen,
Montecastillo 11.-18. marraskuuta 2023

Montecastillo on charmikas ja monelle suomalaislle vielä tuntematon golfresort lähellä Jerezin kaupunkia Etelä-Espanjassa. Lähde tutustumaan tähän laadukkaaseen ja upeaan kohteeseen ja nauttimaan golfin täyteisestä matkaviikosta hyvässä seurassa !

Lue lisää

Peli-ja opetusmatka, Riku Soravuo ja Antti Vaalas,
La Finca 16.-23. marraskuuta 2023 (tulossa myyntiin pian)

Eteläisellä Costa Blancalla sijaitseva La Finca Golf Resort tarjoaa laadukkaat puitteet opetus- ja pelimatkalle. Modernin hotellin yhteydessä sijaitsee suosittu kenttä, joka on tunnettu upeasta kunnostaan ja miellyttävästä ilmapiiristä sekä hyvistä ja monipuolisista harjoittelualuieista. Tervetuloa viihtymään Antin ja Rikun matkassa!