Teemamatkat

Teemme säännöllisesti erilaisia ​​koulutus-, kilpailu- tai teemamatkoja valittuihin kohteisiin ympäri maailmaa. Nämä ovat usein saatavilla vain lyhyen ajan tai muutamalla lähdöllä. Katso alta, mitkä jännittävät ja ainutlaatuiset matkat ovat ajankohtaisia juuri nyt.

GoGolf Wine & Dine, Rome, 10.-17.10.2021

Golfia, viiniä ja makunatintoja hyvässä seurassa! Hyvällä ohjelmalla ja sisällöllä maustettu golfviikko, jossa matkan perusaineita ovat laadukas golf, ruoka ja viini.

Lue lisää

 

GoGolf Holiday Week, Mallorca, 13.-20.10.2021

GoGolfin Holiday Week on suunnattu heille, jotka haluavat lomailla monipuolisissa golfkohteissa, jotka tarjoavat ajanvietettä myös viheriöiden ulkopuolella.

Lue lisää

 

GoGolf Big Bang, Islantilla Golf, 15.-22.10.2021

GoGolf Big Bang goes to Islantilla! GoGolfin Big Bang on Suomen upein matkakonsepti. Reissuun lähdetään pitämään hauskaa rennolla asenteella, joten jätä sääntökirja kotiin.

Lue lisää

 

GoGolf Long Stay, Lauro Golf, 3.11.-1.12.2021

Rentoudu, nauti valosta ja rajattomasta golfista! GoGolf Long Stay on sinulle, joka kaipaat yhteisöllistä kuukauden mittaista golflomaa, valohoitoa, hyvän mielen yhteisiä treenejä ja pelejä, juttuseuraa ja tarinoita.

Lue lisää

 

GoGolf Big Bang, Almerimar, 13.-20.11.2021

GoGolf Big Bang goes to Almerimar! Almerimar on ollut Pohjoismaalaisten suosikki golfkohde jo yli 30 vuoden ajan. Espanjan aurinkoinen ilmasto ja rento ilmapiiri houkuttelee tuhansia golfareita kokemaan parhaat pelielämykset.

Lue lisää