Teemamatkat

Teemme säännöllisesti erilaisia ​​koulutus-, kilpailu- tai teemamatkoja valittuihin kohteisiin ympäri maailmaa. Nämä ovat usein saatavilla vain lyhyen ajan tai muutamalla lähdöllä. Katso alta, mitkä jännittävät ja ainutlaatuiset matkat ovat ajankohtaisia juuri nyt.

GoGolf Wine & Dine, Rome, 10.-17.10.2021

Golfia, viiniä ja makunatintoja hyvässä seurassa! Hyvällä ohjelmalla ja sisällöllä maustettu golfviikko, jossa matkan perusaineita ovat laadukas golf, ruoka ja viini.

Lue lisää

 

GoGolf Holiday Week, Mallorca, 16.-23.10.2021

GoGolfin Holiday Week on suunnattu heille, jotka haluavat lomailla monipuolisissa golfkohteissa, jotka tarjoavat ajanvietettä myös viheriöiden ulkopuolella.

Lue lisää

 

GoGolf Big Bang, Almerimar, 13.-20.11.2021

GoGolf Big Bang goes to Almerimar! Almerimar on ollut Pohjoismaalaisten suosikki golfkohde jo yli 30 vuoden ajan. Espanjan aurinkoinen ilmasto ja rento ilmapiiri houkuttelee tuhansia golfareita kokemaan parhaat pelielämykset.

Lue lisää

 

Golf Plaisir Madeira Trophy 15.-22.11.2021, 21.-28.2.2022

Lämpimästi tervetuloa ensimmäiseen Golf Plaisir Madeira Trophy -kilpailuun. Kuten nimestä käy ilmi, kilpailu järjestetään Madeiralla Portugalissa. Kilpailu on kolmipäiväinen ja se järjestetään kolmella eri golfkentällä Madeiran ja Porto Santon saarilla.

Lue lisää