Montado Golf
5.–12. marraskuuta 2022

Yhteisöllinen pelimatka Montado Golfiin

5.-12.11.2022

 

Mika Asikaisen luotsaama, kaikille suomalaisille golffareille suunnattu avoin pelimatka suuntautuu syksyllä kotoisaan ja hyvästä palvelusta tunnettuun Montado Golf Resortiin, Lissabonin eteläpuolella.

Matkanjohtaja Mika Asikainen on monelle tuttu mies Kotojärvi Golfista.

Kohde on Mikalle jo ennestään tuttu ja matkanjohtaja kokemustakin on ehtinyt kertymään jo yli 15 vuoden ajalta eli palvelu pelaa ja matkaan on vaivatonta lähteä mukaan, vaikka työkiireet painaisi päälle, eikä ehtisi tutustua kohteeseen tai itse suunnitella matkaa. Kenttä sopii erinomaisesti kaken tasoisille pelaajille ja kohteessa on helppo siirtyä hotellin vastaanotosta, jossa toimii myös klubitalona suoraan ykköstiille tai rangelle.

 

Jokainen matkalainen voi oman halunsa mukaan treenata niin paljon kuin haluaa ja lisäksi treenataan yhdessä myös viikon aikana.

Pääpaino on kuitenkin pelaamisessa, rentoutumisessa ja yhdessä olossa.

Mika ohjaa teemoitetut golfklinikat halukkaille kolmena päivänä ennen pelikierroksia.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Montado

Lähellä Lissabonia

Aivan Lissabonin kaakkoispuolella, vain noin 45 minuutin päässä lentokentältä, sijaitsee Montado Golf. Täällä viehättävän Setúbalin kalastajakylän lähettyvillä maisemalle on ominaista vanhat solmuiset korkkitammet ja viiniköynnökset. Montado Golf tarjoaa hienon lomakokemuksen upeassa ympäristössä.

Tiedot

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.507€

Finnairin reittilennot Helsinki-Lissabon-Helsinki
Sis. yhden kirjattavan matkatavaran, golfbägin ja käsimatkatavaran
7 yötä Montado Hotel ****
Puolihoito (aamiainen ja 6 x päivällinen, joista yksi Setubalissa)
4 x green fee Montado Golf ja 1 x Quinta do Peru
Kuljetukset kohteessa
Pro Mika Asikaisen matkapalvelut ja opetusklinkat

Sää tällä hetkellä

weather-icon18.5℃

Montado Golf Club

Montadon golfkenttä on uskomattoman kaunis ja harmoninen. Se rakennettiin vuonna 1992 ja muutama vuosi sitten kentälle tehtiin laaja remontti. Nyt kenttä on yksi puhutuimmista kentistä Lissabonin ympäristössä. Layout sopii hienosti upeaan ympäristöön ja luo kiistämättä rauhallisen vaikutelman. Kentän kunto on erittäin hyvä. Etenkin nykyaikaiset griinit sekä neliapilan muotoiset bunkkerialueet ovat fantastisia. Montado on kaiken kaikkiaan erittäin mukava kenttä, ei liian vaikea, mutta ei myöskään liian helppo. Kuten monet puistokentät, se mahdollistaa pienet virheet, mutta on tärkeää pitää kieli keskellä suuta tietyillä rei’illä, mukaan lukien lopetusväylä 18. Se tarjoaa erittäin jännittävän viimeistelyn ihanalle golfkentälle.

Harjoitusalueet ovat hyvät; laaja driving range alue lähipelialueineen ja pian toinen harjoitusalue joka valmistuu reiän numero 1 varrelle – Täydelliset puitteet opetusmatkalle siis!

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 5508 4716
Tasoitusraja 54

Montado Golf Hotel

Montado Golf Hotel vihittiin käyttöön niinkin hiljattain kuin toukokuussa 2009, ja se on modernisti suunniteltu neljän tähden hotelli. Se on valoisa ja raikas, puhdas ja tyylikäs. Huoneista on näkymä golfkentälle ja kauniille viheralueille väylillä 9 ja 18. Huoneet ovat suhteellisen suuria ja tyylikkäästi sisustettuja olematta liian koristeellisia. Suuri plussa on se, että kaikissa huoneissa on parveke tai terassi. Hotellin rakennuksessa on ravintola ja baari. Tämä on hotellin sydän ja kokoontumispaikka, jossa kokoonnutaan golfkierroksen jälkeen ja nautitaan oluet tai ehkä lasillinen viiniä inhimilliseen hintaan ja seurataan pelikumppaneita nauttimassa golfkierroksesta kentällä. Hotellissa on mukava rentouttava ilmapiiri. Palvelu on erinomaista ja tulee aina hymyn kera. Tunnet olevasi tervetullut.

Tiedot

Standardstarstarstarstar
SijaintiGolfkentällä
Huone93 huonetta. Kaikissa huoneissa ilmastointi, tallelokero, minibaari, hiustenkuivain.
TietoaSisäuima-allas, pieni spa, ravintola, baari
WifiHotellilla on maksuton langaton internetyhteys.

Golfohjelma

PäivämääräGolfkenttäTiiajat
6.11.2022Montado12:30->
7.11.2022Montado12:30->
8.11.2022Quinta do Peru11:00->
9.11.2022vapaa ohjelma
10.11.2022Montado12:30->
11.11.2022Montado12:30->

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.