Mazagan

Mazagan

Maaginen golfkeskus meren äärellä

Kevät, talvi tai Syksy? Koe ylellinen golflomakohde suoraan Pohjois-Afrikan Atlantin rannikolla kauniissa yhdistelmässä Marokon mysteerin, taikuuden ja tunnelman kanssa.

Golfin taso Marokossa on todella vaikuttavaa ja tämä on paljon golfhullun kuningas Hassan II:n ansiota, joka rahoitti useita korkealuokkaisia ​​golfkenttiä ja loi golfperinteen. Gary Playerin suunnittelema Mazagan Golf Club on yksi monista uusista huippuluokan kansainvälisistä golfkentistä. Nyt ei vain golf ole hyvää tasoa vain myös majoitus sekä palvelukin on moitteetonta. Sijainti on täydellinen suoraan Atlantin rannikolla vain tunnin matkan päässä Casablancasta etelään, lähellä El Jadidan rannikkokaupunkia.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Kentät lähialueella 2
Etäisyys golfkentälle 0 m
Etäisyys lentokentältä Mohammed V International Airport, 100 km
Etäisyys suurempaan kaupunkiin El Jadida, 13 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.
Maahantulosäännöt Marokkoon matkustettaessa passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Väliaikaista passia ei hyväksytä Marokkoon saapumiseen.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 0€

14 yötä kahden hengen huoneessa
14 aamiaista ja 10 illallista
rajoittamaton 10 päivän greenfee
Air France lennot Helsinki-Casablanca pariisin kautta
sis. matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan sekä käsimatkatavaran
lentokenttäkuljetukset kohteessa
golfisännän palvelut

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon24.2℃

Mazagan Golf

Legenda Gary Player näyttää olevan suosittu, sillä Mazagan ei ole ainoa hänen Marokossa suunnittelemansa kenttä. GaryPlayerin kentät ovat yleensä melko pitkiä, eikä Mazagan ole poikkeus. Siellä on useita reikiä, jotka ulottuvat aina mereen asti, ja kaikilla näillä on selkeä links luonne. Tämä on moderni golfkenttä, joka voi tietysti olla melko kova tuulen ollessa erittäin haastava, mutta tilaa on runsaasti, koska väylät ovat suhteellisen leveitä. Viheriöt ovat suuria ja osittain aaltoilevia jännittäviä ja kiinnostavia valuma-alueineen. Kentän ylläpitäjänä toimii Troon Golf, mikä takaa erinomaisen lopputuloksen radalla ja korkean palvelun.

 

Mazaganin harjoittelutilat ovat erittäin hyvät. Driving range missä mahdollisuus lyödä sekä matolta tai nurmikolta ja kattava lähipelialue mikä on erinomaista tasoa.

 

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Links- ja seaside kenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6885 6093 5630 4719
HCP-tasoituisraja 54
Driving range Nurmikolta
Golfkentän suunnittelija Gary Player

Mazagan Beach & Golf Resort

Kentän laatu vastaa hyvin majoitustasoa. Mazagan Beach Hotel on huippuhotelli, joka on rakennettu kuin moderni marokkolainen linna, jonka keskellä on suuri suljettu allasterassi. Majoitus avattiin lokakuussa 2009. Korkea kunnianhimo ja jatkuvat parannukset tarkoittavat, että Mazagan on edelleen huipulla ja on luokiteltu yhdeksi Marokon ja Pohjois-Afrikan parhaista lomakohteista. Marokon läheiset siteet Ranskaan ovat levinneet myös ravintolavalikoimaan. Mazaganissa syöt kuin kuningas, ja siellä on lukuisia erilaisia ​​vaihtoehtoja. Buffetravintola on todella hyvä ja tarjoilee upean sekoituksen useita erilaisia ​​kansainvälisiä ruokia. Jännittävä marokkolainen à la carte -ravintola ei tarjoa vain korkealuokkaisia ​​paikallisia erikoisuuksia, vaan myös kodikasta tunnelmaa ja perinteistä viihdettä. Muita ravintoloita ovat esimerkiksi pieni ranskalaisvaikutteinen bistro ja upea kalaravintola. Suurin osa ihmisistä syö lounaan klubitalon ravintolassa, josta on näkymät merelle ja 18. viheriölle. Vaihtoehtona voi olla hotellin hyvä lounasbuffet, joka tarjoillaan uima-altaalle päin.

 

Mazaganin hotellihuoneet ovat todella suuria ja tyylikkäästi sisustettuja. Huoneissa ei ole parveketta, mutta sen kompensoi hyvin hotellihuoneen suuremmat asuintilat. Ei vain golfkenttä houkuttele vieraita hotelliin, vaan monet uimarit tulevat vain nauttimaan lämmöstä, 7 km pitkästä yksityisestä rannasta ja kaikista hotellin palveluista. Täältä löydät suurimman osan palveluista, ja iso kasino houkuttelee myös kansainvälisiä jetset-julkkiksia

 

 

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Suoraan golfkentällä ja rannalla
Huone 490 huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero ja minibaari ym.
Tietoa Ulkouima-allas, ravintoloita, baari, tennis, spa, kuntosali mm. paljon aktiviteetteja
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Discover Mazagan Golf

Mazagan Beach & Golf Resort

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.