Valle Romano

Valle Romano

Pitkin Costa del Solia Etelä-Espanjassa golfkentät todella sijaitsevat peräkkäin, ja monille tämä kaunis rannikkoseutu on itsestään selvä valinta golfmatkalle lähtiessä. Lempeä ja vakaasti tasainen ilmasto on tietysti ratkaiseva tekijä; heti kun me pohjoismaalaiset saamme hieman aurinkoa nenällemme, olemme tyytyväisiä. Tätä rannikkokaistaletta pitkin löytyy myös joitain Espanjan ehdottomasti parhaita golfkenttiä, kuten myyttinen Valderrama ja Solheim Cupin isäntä Finca Cortesin. Täältä löytyy kuitenkin paitsi huippukenttiä, joiden greenfee voi tehdä suuren loven lompakkoon, myös lukuisia korkealaatuisia golfkenttiä, jotka palvelevat laajempaa yleisöä. Esteponaan matkatessa löytyy helmiä kuten Valle Romano ja joukko arvostettuja lomakohdekenttiä upeilla näkymillä Välimerelle. Täällä todellakin on jotain jokaiselle lomagolfarille.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Etäisyys golfkentälle 500 m
Etäisyys lentokentälle 85 km
Lähin kaupunki Estepona 8 km
Lähialueen kentät Noin 30
Järjestelyt Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.295€

7 yötä huoneistossa
ei sis. aterioita
3 x 18-reiän green fee Valle Romano golfkentällä
1 x 18-reiän green fee El Paraiso golfkentällä
1 x 18-reiän green fee Los Flamingos golfkentällä
suorat lennot Helsinki-Malaga
sis. matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan sekä käsimatkatavaran
jaettu vuokra-auto kahdelle matkustajalle, luokka B
golfisännän palvelu

Lisämaksusta alk. hinnat
Yhden hengen huonelisä 242 €
Ilman golfia vähennys €

Lopullisen hinnan näet varauksen yhteydessä
Lue lisää Usein kysytyt kysymykset.

Vuokra-auto
Delpaso Car hire. Luokka B Citroen C3 tai vastaava.
Täysvakuutus sisältyy hintaan. Asiakas maksaa itse polttoaineet.

Golf Plaisir vinkkaa
Varaa huoneisto koko kaveriporukalle.
Ota yhteyttä info@golfplaisir.fi.

Turistivero
Useilla matkakohteillamme paikallishallinnot perivät erityistä turistiveroa hotelliyöpymisistä. Tämä turistivero lisätään hotellilaskuunne ja maksetaan hotellista uloskirjautumisen yhteydessä. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon22.6℃

Valle Romano Golf

Valle Romano sijaitsee lähellä rannikkokaupunki Esteponaa ja sieltä kentältä avautuu upea näkymä myös Välimerelle. Klubitalo on miellyttävä ja huokuu laatua. Hyvämaineinen golfarkkitehti Cabell B Robinson on luonut tämän upean kentän, joka avattiin vuonna 2010. Kyseessä on tyypillinen lomagolfkenttä, mutta kentässä on aavistus kilpailukentän vaativuutta, ja joitakin kansainvälisiä kilpailuja, kuten Challenge Tour on myös pelattu tällä kentällä. Tämä ei suinkaan ole Cabell B Robinsonin ainoa suunnittelutyö Costa del Solilla. Hänen hieman tunnetuimpiin alueen kenttiinsä kuuluvat Finca Cortesin, jossa pelattiin Solheim Cup, ja La Reserva Sotogranden sydämessä. Huomaa, että hän osaa käsitellä hieman kumpuilevaa maastoa, joka on tyypillistä Costa del Solin alueella. Avausväylä on varsin kapea ja vaativa par 5, mutta erittäin houkuttelva ja hyvä aloitusväyläksi. Kolmannella väylällä tiipaikka on korkealla, ja sieltä on jyrkkä lasku alaspäin, jolloin tulee mietittyä, miten tämä mahtaa päättyä. Costa Del Solilla on paljon golfkenttiä, joissa golfarkkitehti on todella joutunut käyttämään mielikuvitusta ja tehnyt paljon hieman hullulta tuntuvia ratkaisuja esim. pitkien siirtymien muodossa. Valle Romano ei ole tällainen kenttä  vaan dramaattinen kolmas reikä on pikemminkin poikkeus. Kenttä on  hienosti suunniteltu kumpuilevaan maisemaan, ja suurimmat korkeuserot vältetään taitavasti. Valle Romanon kenttä on hyvin pelattavissa kävellen muutamaa rankempaa nousua lukuunottamatta. Monet valitsevat pelata golfautolla säästääkseen energiaa. Greenit ovat usein bunkkerien ympäröimiä, ja Robinsonille tunnusomaisesti bunkkerit ovat hieman kulmikkaita ja yleensä epäsäännöllisen muotoisia. Visuaalisesti hiekkaesteet ovat siis erittäin tyylikkäitä, mutta todennäköisesti painajainen kenttähenkilökunnalle, joka joutuu haravoimaan suurimman osan bunkkereista käsin.

Ona Valle Romanon huoneistohotelli sijaitsee suoraan golfkentän vieressä väylien 11, 12 ja 17 kohdalla. Greenit ovat yleensä tasaisia ja sopivan nopeita, ja resort on suunniteltu niille, jotka haluavat hyvää lomagolfia korkealla laadulla. Kun olet putannut viimeisen pallon reikään 18 väylällä, on klubitalon lähellä ja voit istahtaa terassille nauttimaan ja summata päivän tulokset.

Harjoitusalue on valaistu, mikä mahdollistaa ylimääräisen harjoittelun, vaikka ilta olisikin jo pimentynyt.
Pieni hauska yksityiskohta on, että jokainen reikä on nimetty espanjalaisen golfaajan mukaan. Reiällä 1 aloitetaan Alvaro Quirosilla ja lopetetaan kuten pitääkin, Seve Ballesterosilla reiällä 18.

Tiedot

Reikien määrä 18
Kenttäluonne Puistokenttä
Kenttätiedot Par 72 6214 5804 5358 4910
Harjoitusalue Kyllä, lyönnit matolta ja greeniltä
Kenttäsuunnittelu Cabell B Robinson

Ona Valle Romano Resort

Huoneistohotellimme Ona Valle Romano Resort sijaitsee Valle Romano Golfin vieressä, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Esteponasta. Hotelli on nelikerroksinen ja koostuu kolmesta samanlaisesta rakennuksesta, jotka sijaitsevat peräkkäin 12. väylän varrella. Asunnot ovat 4 tähden tasoisia, ja niissä on lähes samanlainen suunnittelu sisältäen kaksi erillistä makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja yhdistetyn keittiön sekä olohuoneen, josta on pääsy terassille. Valle Romanon vastaanotto palvelee englannin kielellä. Alakerrassa on pieni ruokakauppa, kuntosali, kaksi ravintolaa ja useita ulkouima-altaita, jotka eivät kuitenkaan ole lämmitettyjä. Heille, jotka haluavat golfien jälkeen vielä lisää liikunta-aktiviteetteja, alueella on myös kaksi padelkenttää. Ona Valle Romano Resort on erinomainen majoituskohde niin lyhyt- kuin pitkäaikaismajoituksiin. Keittiöt ovat hyvin varusteltuja ja niissä on tarvitsemasi mukavuudet, kuten pesukone, ja asunnot ovat yli 100 neliömetriä terassin kanssa, joten vaikka ne eivät ole valtavia, tilaa on runsaasti.

Vaikka huoneistohotelli sijaitsee golfkentällä, on huoneistoilta pieni kävelymatka golfklubitalolle. Klubitalolta löydät mukavan ravintolan, joka tarjoaa sekä aamiaista että erinomaista lounasta. Esteponan alue on ehkä yksi Euroopan kuumimmista golfkohteista ja tarjoaa paljon muutakin tekemistä golfin lisäksi. Estepona on viehättävä, klassinen turistikaupunki, ja se sijaitsee vain 10 kilometrin päässä Valle Romanosta. täällä on kuvankaunis satama ja monia erilaisia kauppoja, baareja ja ravintoloita tutkittavana. Alue on myös tunnettu upeista rannoistaan. Jos kaipaat enemmän suurkaupungin sykettä, Marbella on mukavan ajomatkan päässä.

Tiedot

Sijainti Valle Romano Golfin vieressä, La Cañada GC 30 km, Azata Golf 5 km, Esteponan keskusta 8 km
Asunnot 430
Palvelut Ravintoloita, ulkouima-allas (ei lämmitetty), padel, pieni elintarvikekauppa, yksinkertainen kuntosali
WiFi Kyllä, ilman lisäkustannuksia

Valle Romano Golf & Resort

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.