Valle Romano

Valle Romano

Pitkin Costa del Solia Etelä-Espanjassa golfkentät todella sijaitsevat peräkkäin, ja monille tämä kaunis rannikkoseutu on itsestään selvä valinta golfmatkalle lähtiessä. Lempeä ja vakaasti tasainen ilmasto on tietysti ratkaiseva tekijä; heti kun me pohjoismaalaiset saamme hieman aurinkoa nenällemme, olemme tyytyväisiä. Tätä rannikkokaistaletta pitkin löytyy myös joitain Espanjan ehdottomasti parhaita golfkenttiä, kuten myyttinen Valderrama ja Solheim Cupin isäntä Finca Cortesin. Täältä löytyy kuitenkin paitsi huippukenttiä, joiden greenfee voi tehdä suuren loven lompakkoon, myös lukuisia korkealaatuisia golfkenttiä, jotka palvelevat laajempaa yleisöä. Esteponaan matkatessa löytyy helmiä kuten Valle Romano ja joukko arvostettuja lomakohdekenttiä upeilla näkymillä Välimerelle. Täällä todellakin on jotain jokaiselle lomagolfarille.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Etäisyys golfkentälle 500 m
Etäisyys lentokentälle 85 km
Lähin kaupunki Estepona 8 km
Lähialueen kentät Noin 30
Järjestelyt Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 2.855€

28 yötä huoneistossa
ei sis. aterioita
10 green feetä Valle Romanoon
4 green feetä La Cañadaan
2 green feetä La Duquesaan
suorat lennot Helsinki-Malaga
sis. matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan sekä käsimatkatavaran
Jaettu vuokra-auto kahdelle matkustajalle, luokka B
Golfisännän palvelu

Lisämaksusta alk. hinnat
Yhden hengen huonelisä 690 €
20 illallista, ei sisällä juomia 403 €
28 aamiaista 508 €
Ilman golfia vähennys 484 €

Lopullisen hinnan näet varauksen yhteydessä
Lue lisää Usein kysytyt kysymykset.

Vuokra-auto
Delpaso Car hire. Luokka B Citroen C3 tai vastaava.
Täysvakuutus sisältyy hintaan. Asiakas maksaa itse polttoaineet.

Golf Plaisir vinkkaa
Varaa huoneisto koko kaveriporukalle.
Ota yhteyttä info@golfplaisir.fi.

Turistivero
Useilla matkakohteillamme paikallishallinnot perivät erityistä turistiveroa hotelliyöpymisistä. Tämä turistivero lisätään hotellilaskuunne ja maksetaan hotellista uloskirjautumisen yhteydessä. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon21.6℃

Valle Romano Golf

Valle Romano sijaitsee lähellä rannikkokaupunki Esteponaa ja sieltä kentältä avautuu upea näkymä myös Välimerelle. Klubitalo on miellyttävä ja huokuu laatua. Hyvämaineinen golfarkkitehti Cabell B Robinson on luonut tämän upean kentän, joka avattiin vuonna 2010. Kyseessä on tyypillinen lomagolfkenttä, mutta kentässä on aavistus kilpailukentän vaativuutta, ja joitakin kansainvälisiä kilpailuja, kuten Challenge Tour on myös pelattu tällä kentällä. Tämä ei suinkaan ole Cabell B Robinsonin ainoa suunnittelutyö Costa del Solilla. Hänen hieman tunnetuimpiin alueen kenttiinsä kuuluvat Finca Cortesin, jossa pelattiin Solheim Cup, ja La Reserva Sotogranden sydämessä. Huomaa, että hän osaa käsitellä hieman kumpuilevaa maastoa, joka on tyypillistä Costa del Solin alueella. Avausväylä on varsin kapea ja vaativa par 5, mutta erittäin houkuttelva ja hyvä aloitusväyläksi. Kolmannella väylällä tiipaikka on korkealla, ja sieltä on jyrkkä lasku alaspäin, jolloin tulee mietittyä, miten tämä mahtaa päättyä. Costa Del Solilla on paljon golfkenttiä, joissa golfarkkitehti on todella joutunut käyttämään mielikuvitusta ja tehnyt paljon hieman hullulta tuntuvia ratkaisuja esim. pitkien siirtymien muodossa. Valle Romano ei ole tällainen kenttä  vaan dramaattinen kolmas reikä on pikemminkin poikkeus. Kenttä on  hienosti suunniteltu kumpuilevaan maisemaan, ja suurimmat korkeuserot vältetään taitavasti. Valle Romanon kenttä on hyvin pelattavissa kävellen muutamaa rankempaa nousua lukuunottamatta. Monet valitsevat pelata golfautolla säästääkseen energiaa. Greenit ovat usein bunkkerien ympäröimiä, ja Robinsonille tunnusomaisesti bunkkerit ovat hieman kulmikkaita ja yleensä epäsäännöllisen muotoisia. Visuaalisesti hiekkaesteet ovat siis erittäin tyylikkäitä, mutta todennäköisesti painajainen kenttähenkilökunnalle, joka joutuu haravoimaan suurimman osan bunkkereista käsin.

Ona Valle Romanon huoneistohotelli sijaitsee suoraan golfkentän vieressä väylien 11, 12 ja 17 kohdalla. Greenit ovat yleensä tasaisia ja sopivan nopeita, ja resort on suunniteltu niille, jotka haluavat hyvää lomagolfia korkealla laadulla. Kun olet putannut viimeisen pallon reikään 18 väylällä, on klubitalon lähellä ja voit istahtaa terassille nauttimaan ja summata päivän tulokset.

Harjoitusalue on valaistu, mikä mahdollistaa ylimääräisen harjoittelun, vaikka ilta olisikin jo pimentynyt.
Pieni hauska yksityiskohta on, että jokainen reikä on nimetty espanjalaisen golfaajan mukaan. Reiällä 1 aloitetaan Alvaro Quirosilla ja lopetetaan kuten pitääkin, Seve Ballesterosilla reiällä 18.

Tiedot

Reikien määrä 18
Kenttäluonne Puistokenttä
Kenttätiedot Par 72 6214 5804 5358 4910
Harjoitusalue Kyllä, lyönnit matolta ja greeniltä
Kenttäsuunnittelu Cabell B Robinson

La Canada GC

La Canada sijaitsee Sotograndessa ja sillä on tunnettuja naapureita, kuten Valderrama ja La Reserva. Kilpaillen joidenkin Espanjan parhaista golfkentistä on helppo jäädä hieman varjoon. Se on hieman sääli, koska rata on todella hyvä. La Canada avasi 9 reikää jo vuonna 1982, suunnittelijana itse asiassa ei kukaan muu kuin Robert Trent Jones Sr, joka on myös Valderraman takana. Vasta vuonna 2002 se laajeni 18 reikään arkkitehti Dave Thomasin avulla. Kaksi tunnettua golfarkkitehtiä antavat myös hieman erilaiset luonteet kahdelle 9 reiän lenkille. Robert Trent Jonesin suunnittelemat viimeiset yhdeksän reikää ovat aaltomaisempia ja niillä on mielenkiintoisempia greenejä Täältä löytyy myös joitakin La Canadan parhaita reikiä, kuten par 5-reikä numero 10 ja myös reikä 12, jolla on indeksi 1. Reikä 18 on hieman erilainen, jossa voit lyödä yli rotkon saadaksesi lyhyemmän sisäänlyönnin, mutta silloin lyönnin pituus pitäisi olla vähintään 200 metriä. Sitä voidaan pelata paljon vähemmän aggressiivisesti, ja jos haluat vain olla varma, että pääset yli rotkon, se on 50-100 metriä riippuen siitä, miltä tiiltä pelaat. Sisääntulon greenille täytyy tietysti olla pidempi, mitä vähemmän leikkaat rotkoa. Se, että siellä on myös Out of Bounds ja joitakin hyvin sijoitettuja bunkkereita, ei tee reiästä helpompaa. Todennäköisesti juuri reikä 18 on antanut nimen kentälle, koska rotko/dal kutsutaan espanjaksi nimellä La Canada.

Harjoitusalue on laaja, ja täältä löytyy todella hyvä harjoitusalue. Golfkenttä on tunnettu erinomaisesta viemäröinnistään, ja jopa valtavien sadekuurojen aikana La Canadalla harvoin tarvitsee sulkea.

Klubitalo on suuri ja se on perinteisessä espanjalaisessa tyyliä. Koska klubilla on suuri junioritoiminta ja myös joitakin jäseniä, keittiö pitää korkeaa tasoa. Täällä jäsenet pysähtyvät usein tunniksi tai kahdeksi pelin päätyttyä keskustelemaan päivän iloisista asioista golfkentällä. Ravintolan terassilta avautuu upea näköala Guadiaro-joelle ja Välimerelle. La Canada sijaitsee 30 minuutin päässä Valle Romanosta, eikä kovin kaukana merestä, joten voit yhdistää päivän golfkierroksen iltapäivään rannalla tai jatkaa muutaman kilometrin päähän Gibraltarin kalliosta.

Tiedot

Reikien määrä 18
Kenttäluonne Puistokenttä
Kenttätiedot Par 71 5866 5638 5239 4993
Harjoitusalue Kyllä, lyönnit matolta ja ruoholta
Kenttäsuunnittelu David Thomas ja Robert Trent Jones Sr

Ona Valle Romano Resort

Huoneistohotellimme Ona Valle Romano Resort sijaitsee Valle Romano Golfin vieressä, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Esteponasta. Hotelli on nelikerroksinen ja koostuu kolmesta samanlaisesta rakennuksesta, jotka sijaitsevat peräkkäin 12. väylän varrella. Asunnot ovat 4 tähden tasoisia, ja niissä on lähes samanlainen suunnittelu sisältäen kaksi erillistä makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja yhdistetyn keittiön sekä olohuoneen, josta on pääsy terassille. Valle Romanon vastaanotto palvelee englannin kielellä. Alakerrassa on pieni ruokakauppa, kuntosali, kaksi ravintolaa ja useita ulkouima-altaita, jotka eivät kuitenkaan ole lämmitettyjä. Heille, jotka haluavat golfien jälkeen vielä lisää liikunta-aktiviteetteja, alueella on myös kaksi padelkenttää. Ona Valle Romano Resort on erinomainen majoituskohde niin lyhyt- kuin pitkäaikaismajoituksiin. Keittiöt ovat hyvin varusteltuja ja niissä on tarvitsemasi mukavuudet, kuten pesukone, ja asunnot ovat yli 100 neliömetriä terassin kanssa, joten vaikka ne eivät ole valtavia, tilaa on runsaasti.

Vaikka huoneistohotelli sijaitsee golfkentällä, on huoneistoilta pieni kävelymatka golfklubitalolle. Klubitalolta löydät mukavan ravintolan, joka tarjoaa sekä aamiaista että erinomaista lounasta. Esteponan alue on ehkä yksi Euroopan kuumimmista golfkohteista ja tarjoaa paljon muutakin tekemistä golfin lisäksi. Estepona on viehättävä, klassinen turistikaupunki, ja se sijaitsee vain 10 kilometrin päässä Valle Romanosta. täällä on kuvankaunis satama ja monia erilaisia kauppoja, baareja ja ravintoloita tutkittavana. Alue on myös tunnettu upeista rannoistaan. Jos kaipaat enemmän suurkaupungin sykettä, Marbella on mukavan ajomatkan päässä.

Tiedot

Sijainti Valle Romano Golfin vieressä, La Cañada GC 30 km, Azata Golf 5 km, Esteponan keskusta 8 km
Asunnot 430
Palvelut Ravintoloita, ulkouima-allas (ei lämmitetty), padel, pieni elintarvikekauppa, yksinkertainen kuntosali
WiFi Kyllä, ilman lisäkustannuksia

Green fee -paketti

Long Stay -greenfeepakettiimme olemme valinneet kolme eri golfkenttää varmistaaksemme monipuolisen ja jännittävän golfkokemuksen oleskelusi aikana. Meillä on etuoikeus asua kävelymatkan päässä upeasta Valle Romano Golfista, jossa pääset nauttimaan peräti 10 kierroksesta, mikä muodostaa suurimman osan golf-tarjouksestamme.

Jotta voisit vaihteluttaa peliäsi ja tutkia eri kenttiä, mukaan sisältyy myös peli viehättävässä La Cañada Golfissa, joka sijaitsee noin 30 minuutin päässä Valle Romanosta. Täällä sinulla on mahdollisuus pelata neljä kierrosta, ja siitä tulee varmasti unohtumaton golfkokemus.

Tarjotaksemme sinulle vielä enemmän vaihtelua olemme sisällyttäneet 2 kierrosta lähellä sijaitsevalla Azata Golfilla, Valle Romanon naapurikentällä. Yhteensä pakettiin sisältyy peräti 16 greenfee-maksua, mikä antaa sinulle runsaasti tilaisuuksia tutkia ja nauttia eri golfkentistä oleskelusi aikana.

Valle Romano Golf & Resort

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.