El Rompido

El Rompido

Vietä Long Stay -loma valon rannikossa

Andalusian länsipuolella vain 30 minuutin ajomatkan päässä Portugalin rajalta sijaitsee erinomainen 36-reikäinen El Rompido. Pelaa ja nauti kentistä sekä kauniista ja koskemattomasta luonnosta.

Costa de la Luzissa ”Valon rannikossa” elämän rytmi on rauhallisempaa. Täällä Portugalin rajalta kaakkoon sijaitseva uskomattoman upea El Rompido odottaa sinua.

El Rompido on paras vaihtoehto kohteeksi sinulle, joka haluaa pelata golfia kauniissa ympäristössä ja nauttien laadukkaasta asiakaspalvelusta, herkullisesta ruoasta ja drinkeistä. Ensiluokkainen hotelli tai vaihtoehtoisesti viihtyisä huoneistohotelli, hinta-laatusuhde ja tasokkaat golfkentät takaavat, että asiakkaat palaavat kohteeseen yhä uudelleen.

El Rompido on loistava kohde pitkäaikaiseen vierailuun. Majoitu hienossa huoneistohotellissa 36-reikäisen El Rompido Golf Clubin vieressä, joka on korkeatasoinen. Olemme varanneet lähtöajat jokaiselle päivälle asiakkaillemme, mutta voit myös tietysti varata omat ajat paikan päältä, jos tilaa on. Käytännössä joka päivä on mahdollisuus pelata golfia, jos vain halua ja energiaa riittää!

 

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Etäisyys golfkentälle 0
Etäisyys lentokentältä Faro Airport 100 km, Sevilla Airport 110 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 2.105€

28 yötä huoneistohotellissa
itsepalvelu
rajoittamaton greenfee klo 12.00 jälkeen
Finnairin suorat lennot Helsinki-Faro
sis. matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan sekä käsimatkatavaran
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelut

Ennakkomaksu
Nuevo Portil matkojen ennakkomaksun eräpäivä on 1 päivä siitä, kun olemme lähettäneet varausvahvistuksen ja laskut sähköpostitse. Johtuen siitä, että suoria lentoja Faroon on vain rajallinen määrä, ja tarvitsemme ennakkomaksun ennen kun varaamme lennot asiakkaillemme. Ennakkomaksu 300 € / hlö. Lisätietoa info@golfplaisir.fi.

Lisämaksusta alk. hinnat
Yhden hengen huonelisä 690 €
28 aamiaista 483 €
20 illallista, ei sisällä juomia 685 €
Ilman golfia vähennys -484 €

Golf Plaisir vinkkaa
Varaa huoneisto koko kaveriporukalle.
Ota yhteyttä info@golfplaisir.fi.

Lopullisen hinnan näet varauksen yhteydessä
Lue lisää Usein kysytyt kysymykset.

Turistivero
Useilla matkakohteillamme paikallishallinnot perivät erityistä turistiveroa hotelliyöpymisistä. Tämä turistivero lisätään hotellilaskuunne ja maksetaan hotellista uloskirjautumisen yhteydessä. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon24.8℃

El Rompido Golf

El Rompidossa on kaksi erittäin hyvää 18-reikäistä kenttää, jotka ovat Campo Norte ja Campo Sur. Ne ovat rakenteeltaan erilaisia, mutta huoliteltuja nopeine väylineen, isoine bunkkereineen ja strategisine vesiesteineen.

Campo Norte sijaitsee lyhyen kävelyetäisyyden päässä hotellista ja huoneistohotellista, jossa se mutkittelee maalaismaisemissa. Ensimmäiset yhdeksän reikää ovat pitkiä ja leveitä, avoimet väylät joissa on tilaa draivilyönnille. Loput yhdeksän ovat lyhyempiä, hieman haastavampia ja tarvitsevat enemmän pelistrategiaa. Kahdeksas reikä on upea par 5.reikä, josta lyönti lähtee jyrkästi vasemmalle. Pitkälle lyövä pelaaja pääsee korkeiden puiden ylle ja onnistuu griinille jopa kahdella lyönnillä. He, jotka lyövät lyhyemmin onnistuvat parhaiten lyömällä suoraan ja sen jälkeen hyödyntämällä jyrkkää alamäkeä. Reiältä 13 on upeat näköalat vedelle, joka ympäröi Campo Nortea. Väylä on melko lyhyt mutta haastava monien tasankojen kanssa.

Campo Sur sijaitsee suoraan majoituksen vieressä. Siellä pelataan hieman tasaisemmassa maastossa, joissa on tarkemmat ääriviivat väylillä eikä niin aaltoilevia griinejä, mutta on tärkeää silti osata sijoittaa lyönnit. 12.reikä: par 5 on lyhyt vain 434 metriä, mutta se vaatii keskittymistä, sillä vesi ympäröi kokonaan oikealla ja petolliset pensaat vasemmalla puolella. Tällä reiällä birdien lyö helposti vain hyvä pelaaja. Muutaman kierroksen jälkeen olet tyytyväinen, jos onnistut par:illa. Kenttä ei sijaitse kaukana merestä, mutta vasta Campo Surin reiällä 17 tulet tarpeeksi alas näkeäksesi merta.

Kentät ovat niin monipuolisia, että viikon matka ei todellakaan tunnu tylsältä. Kentän ympärillä ei juurikaan ole rakennuksia, lukuun ottamatta ylellistä hotellia ja huoneistohotellia. Pelaat koskemattomassa ympäristössä taivaan, veden ja lintujen seurassa.

El Rompidolla on hieno ja moderni klubitalo, jossa on mukava ulkoalue. Klubitalolla on myös ravintola, kauppa ja pukuhuoneet. Harjoitusalue on sekä Campo Surilla että Campo Nortella.

Tiedot

Väyliä 36
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Campo Norte, Par 72 6111 5947 5591 5153 4765
Campo Sur, Par 72 6168 5963 5681 5397 4951
Tasoitusraja 54
Driving range 2 kappaletta. Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Alvaro Arana

Precise Resort El Rompido The Club

Huoneistohotellin huoneet koostuvat olohuoneesta keittiöalueella ja siellä on lisäksi kaksi erillistä makuuhuonetta ja kylpyhuonetta. Ne ovat hyvin varusteltuja, joissa on keittiövälineitä, TV ja ilmastointi. Kaikissa huoneistoissa on joko parveke tai terassi näkymällä golfkentälle tai upealle puutarhalle. Huoneistohotellin koko on noin 75 neliötä. Viikon matkaan sisältyy aamiainen. Long Stay -golflomalla huoneistohotellissa ruoka valmistetaan omatoimisesti, mikä tarjoaa joustavan vapauden matkailijalle. Pesutupa, pieni ruokakauppa ja ravintolat löytyvät läheltä. Hotellin palveluiden käyttö sisältyy, joihin kuuluuvat muun muassa ulkouima-allas, kuntosali ja spa. Span hoidot lisämaksullisia. Viikottainen siivous. Päivittäinen perusteellinen siivous lisämaksusta.

Tietysti Golf Plaisir -hengen mukaisesti palvelua tarjoaa myös oma henkilökuntamme paikan päällä. Oma skandinaavinen henkilökuntamme auttaa miellään tarvittaessa sekä järjestää retkiä ja muuta miellyttävää yhteistä tekemistä loman aikana El Rompidossa.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Golfkentän vieressä, 300 metriä klubitalolta
Huone 305 huonetta. Olohuone/keittiö, joka sijaitsee olohuoneessa. Kaksi erillistä makuuhuonetta ja kylpyhuonetta. TV.
Tietoa Viikottainen siivous sisältyy. Päivittäinen perusteellinen siivous lisämaksusta. Ulkouima-allas ja pääsy hotellin palveluihin sisältyy, mm. kuntosali ja spa. Span hoidot lisämaksullisia. Pesutupa ja minimarketti lähellä.
Wifi Huoneistohotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Hotel Precise Resort El Rompido

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.