La Sella

La Sella

Long Stay lähellä Dénian kaupunkia!

Ryder Cupin kapteeni José-María Olazabal ei ainoastaan lyönyt voittolyöntejään Euroopan tiimissä Chicagossa klassisessa ottelussa vuonna 2012, vaan hän on myös suunnitellut useita golfkenttiä. Yksi näistä on 27-reikäinen La Sella Golf Pohjois-Alicantessa.

La Sella sijaitsee Montgó-vuoren juurella Alicanten ja Valencian välissä. Golfkenttä kiemurtelee kauniin Montgón kansallispuiston läpi. La Sella on 27-reikäinen kenttä, jonka on suunnitellut José-María Olazabal. Kentällä on upeat harjoitusalueet viehättävän luonnon ympäröimänä, ja vain kivenheiton päässä viiden tähden hotellista. Mikäli haluat pitää tauon golfista, sijaitsee hotelli lähellä kahta kaupunkia, jotka ovat Denia ja Javea. Denia on vähän isompi kaupunki, jossa on paljon ostosmahdollisuuksia ja hyviä ravintoloita. Viihtyisässä Javeassa on kauniita rantoja ja rantaravintoloita, joissa viettää mukavia hetkiä.

 

 

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Lähellä olevat golfkentät 10
Etäisyys lentokentältä Alicante Airport, 100 km
Etäisyys golfkentälle 0
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Dénia, 7 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 2.735€

28 yötä huoneistossa
itsepalvelu
rajoittamaton 16 päivän greenfee
edestakaiset lennot
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu
Long Stay huoneistot vahvistetaan varausvahvistuksen yhteydessä

Lisämaksusta alk. hinnat
Yhden hengen huonelisä 974€
28 aamiaista 466€ / hlö
20 illallista ei sis. juomia 550€ / hlö

Lopullisen hinnan näet varauksen yhteydessä
Lue lisää Usein kysytyt kysymykset.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon15℃

La Sella Golf

Sankari sekä Ryder Cupin kapteeni José-María Olazabal ei vain tehnyt ihmeitä Euroopan joukkueen kanssa Chicagossa klassisessa taistelussa vuonna 2012. Hän on myös luonut useita todella mukavia golfkenttiä. Yksi niistä on 27-reikäinen La Sellan golfkenttä Alicanten pohjoispuolella.

Löydätkö Espanjasta erittäin hyvää golfkenttää, jota ei myöskään ympäröi talot? José-María Olazabalin suunnittelema kenttä on kauniisti suunniteltu ja se sijaitsee Montgó-kansallispuistossa ilman yhtäkään taloa ympärillään. Tapa, jolla ympäristöä kohdellaan näkyy myös golfkentissä, La Sella kattaa kaiken kierrätetystä vedestä ylläpitoon käytettäviin orgaanisiin tuotteisiin. Kentän kolme yhdeksän reiän silmukkaa on nimetty erilaisten tuulien mukaan. Ensimmäinen keltainen silmukka on nimeltään Llebeig, lämmin tuuli Saharasta paikallisella kielellä Valenciana, ja se ulottuu etelään mäntymetsän läpi. Täällä sinulle tarjotaan upeat näkymät kansallispuistoon, ja kentän muoto myös tarkoittaa, että tulet käyttämään usein kaikkia bägissä olevia mailoja. Llebeig avausreikä on suhteellisen helppo josta seuraa useita kapeita väyliä jota ympäröi kasvanutta mäntymetsää. Seitsemäs reikä on kentän vaikeimpia reikkiä jossa mittaa on jopa yli 400 metriä klubitiiltä.

Toinen punainen silmukka, Gregal, on nimetty tuulen mukaan, jota käytettiin muinaisina aikoina purjehtiessa Kreikkaan. Tällä osalla kenttää voi draiverin kanssa hieman enemmän päästellä menemään koska kenttä on avoimempi ja tilaa on enemmän. Tässä silmukassa on hyvä sekoitus vaikeita ja useampi helpompi väylä ja niille joilla pituutta riittää draivessa niin on mahdollisuus päästä yhdellä päälle muutamalla reiällä, varsinkin myötätuulessa. Täällä on enemmän vettä pelissä ja viimeiset väylät tarjoavat jännitystä.

Viimeisin ja uusin vihreä silmukka Mestral, on saanut nimensä pohjoisen tuulesta. Mestral koostuu kolmesta par 3, kolmesta par 4 ja kolmesta par 5 reiästä, jotka ovat hieman korkeammat kuin muiden silmukoiden väylät. Mestral tarjoaa uskomattoman upeat näkymät merelle, Segaria-vuorelle ja Montgó-kansallispuistoon. Täällä on myös vähän erilaisempi ulkoasu leveine väylineen ja suurempine griineineen. La Sella Golfilla on myös hieno harjoitusalue ja range.

Vuonna 2021 suoritettiin valmiiksi kunnostustyöt kaikista La Sellan 27-reiästä. Griinit ovat kiinteimpiä ja tasaista bermudaruohoa. Kaikki bunkkerit ovat kunnostettu ja monia on siirretty sopeuttaakseen yhä pidemmälle lyövien pelaajien lyönteihin. Moni reikä on saanut täysin uuden ilmeen niille jotka ovat aikaisemmin La Sellassa käyneet.

Tiedot

Väyliä 27
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Llebeig, Par 36 3167 3016 2651 2369
Gregal, Par 36 3065 2948 2576 2312
Mestral, Par 36 3058 2782 2501 2248
Tasoitusraja 54
Golfkentän suunnittelija José-Maria Olazabal

The Residences La Sella

La Sella Residences sijaitsee kadun vastapäätä 5 tähden Marriot Denia hotellista golfkentää päin. Huoneistot ovat myös 5 tähtisiä ja niissä on sama sisustustyyli kuin hotelli. Se on kirkas ja raikas ja erittäin ylellinen. Jokainen huoneisto on kooltaan 75 neliömetriä ja koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta, jossa on hyvin varustettu keittiö sekä astianpesukoneella että pesukoneella. Lisäksi siellä on ilmainen Wifi, tallelokero, satelliitti-tv, näköalaterassi ja huonepalvelu. Suoraa golfnäkymää ei ole, vaikka asunnot ovat vain muutaman 100 metrin päässä klubitalosta. Parveke tai terassi avautuu yhteiseen puutarhaan, jossa on uima-allas. Allas ei ole lämmitetty, mutta piristää näkymää yhteisessä puutarhassa. Terassi tai parveke on hyvin suojattu tällä sisäpihalla.

La Sella Residencen huoneistojen vieressä on hotellin kolme ravintolaa ja yksi golfklubilla, joista valita. Unesco on nimennyt Deniaa ympäröivän alueen gastronomian kaupungiksi, ja siellä on enemmän Michelin tähden ravintoloita kuin Valencian kaupungissa. He voivat ylpeillä sekä 2- että 3-tähden ravintoloista, mutta myös joukosta 1 tähden ravintoloita.

Denian ympäristössä sinun ei todellakaan tarvitse mennä Michelin tähden ravintolaan saadaksesi hyvää ruokaa. Huoneistoista on alle 10 minuutin taksimatka Denian kävelykadulle, jota reunustavat lukuisat ravintolat. Denia on mukava paikka syödä, ja siellä on paljon ravintoloita, joissa vaativampikin ruokalija viihtyy.

Tiedot

Sijainti La Sella Golf vieressä
Huoneisto Noin 50 huoneistoa. Kaikissa huoneistoissa on makuuhuone, olohuone ja keittiö. Lisäksi ilmastointi, tallelokero ja terassi.
Tietoa Ulkouima-allas, huonepalvelu, pysäköinti, autonvuokraus, kuntosali ja kylpylä.
Wifi Maksuton langaton internet.

La Sella Golf Movie

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.