Golf Plaisir Madeira Trophy

Golf Plaisir Madeira Trophy

– vuoden hauskin golfkisamatka!

21-28. helmikuuta, 2022

Lämpimästi tervetuloa ensimmäiseen Golf Plaisir Madeira Trophy -kilpailuun. Kuten nimestä käy ilmi, kilpailu järjestetään Madeiralla Portugalissa. Kilpailu on kolmipäiväinen ja se järjestetään kolmella eri golfkentällä Madeiran ja Porto Santon saarilla. Tämä parikisa sopii kaikille parhaille ystäville tai pariskunnille, jotka rakastavat matkustaa ja kilpailla golfissa. Kilpailu on myös sosiaalinen tapahtuma, mutta tietysti siellä kisataan tosissaan. Kilpailijoita tulee sekä Suomesta, Ruotsista että Tanskasta. Keskustelkaa parhaan pelikaverin, puolison tai perheenjäsenen kanssa ja varatkaa ikimuistoinen kisamatka ensi syksyyn tai kevääseen!

Nähdään Madeiralla!

 

 

Santo da Serra

Unohtumatonta golfia Madeiralla!

Madeira on pohjoismaalaisten ikisuosikki lomakohde. Sen vehreät ja lumoavat maisemat, uskomattoman kaunis luonto sekä miellyttävä lämpötila ympäri vuoden houkuttelevat turisteja tutustumaan saareen. Meille golfareille sieltä löytyy kaksi golfkenttää Santo da Serra ja Palheiro. Golf Plaisir on valinnut parhaimman valikoimiinsa. Santo da Serran golfkenttä on 27-reikäinen. Se on isännöinyt European Tourin kilpailua Madeira Island Openia useaan otteeseen.

Madeiralla on uskomattoman kaunista. Vehreä luonto ja henkeäsalpaavat maisemat. Madeiran saari sijaitsee Atlantin valtameren syleilyssä. Saaren viehättävä pääkaupunki on Funchal. Funchalissa on paljon ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä. Funchalin keskustan ulkopuolelle levittäytyy vuoristo ja upea ympäristö. Vaeltaminen Madeiralla on erittäin monipuolista ja suosittua vaihtelevilla levadoilla ja luontopoluilla. Idässä Funchalista sijaitsee pieni kylä nimeltään Santa Cruz, jossa Golf Plaisirin asiakkaat majoittuvat. Hotelli on hyvin tarkkaan harkittu, koska sen sijainti on täydellinen. Se sijaitsee lähellä lentokenttää ja vain 10 minuutin matkan päässä Santo da Serra golfklubista. Hotelli on viihtyisä ja edullinen. Sen sijainti on aivan meren rannalla ja näkymät mitä kauneimmat!

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Etäisyys golfkentälle (kuljetukset sisältyy) 6 km
Etäisyys lentokentältä 2 km
Golfkentät Madeiralla 2
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Funchal, 18 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 0€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 6 illallista, joista 1 gaalaillallinen Santo da Serralla
3 green fee Santo da Serra Golf
2 green fee Palheiro Golf
1 green fee Porto Santo Golf
Edestakainen lauttakuljetus Porto Santoon
Kilpailut viikon aikana aikataulun mukaisesti
Edestakaiset lennot
Sis.verot
Lentokenttäkuljetukset
Golfisäntä ja kilpailujohtaja paikan päällä

Suorat lennot Finnairilla
Sisältyy: 1 matkatavara ruumaan (23 kg, joka voi olla myös golfbägi) ja 1 käsimatkatavara (8 kg)
Lisämaksusta: Golfbägin kuljetus lennoilla (23kg) +50 € / menopaluu

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon15.7℃

Santo da Serra Golf

Greenfeepakettimme on tarjolla Madeiran Santo da Serran golfklubille, jossa väyliä on 27. Täällä kentällä on pelattu European Tourin kilpailua Madeiran Openia useampana kertana vuosien aikana. Golfkenttä on erittäin korkeatasoinen ja sieltä on upeat näkymät yli Machicon lahdelle. Tunnettu amerikkailainen golfarkkitehti Robert Trent Jones on suunnitellut upean 27-reikäisen puistokentän. Golfkenttä on jaettu kolmeen eri yhdeksän reiän lenkkiin: Desertas, Machico ja Serras, jotka vaihtuvat viikon aikana. Kenttä ei ole liian pitkä, mutta tarkkuutta tarvitaan sillä viheriöt ovat nopeita ja pehmeitä. Golfklubilta väylät kulkevat vuorenrinnettä alaspäin ja samalla voi nauttia maisemasta Atlantin yli. Keltainen lyöntipaikka on suhteellisen tasainen. Sinisestä ja punaisesta lyöntipaikoista löytyy tasoeroja. Molemmat reiät 3 ja 4 punaisella lyöntipaikalla sijaitsevat rinteessä, josta on niin hienot maisemat, että pelaamiseen on jopa vaikea keskittyä. Viimeset reiät golfklubin lähettyvillä tuntuvat jaloissa.

Tiedot

Väyliä 27
Golfkentän tyyppi Mäkinen puistokenttä
Tietoa kentästä Desertas, par 36 3105 2863 2534 2286
Machico, par 36 3136 2890 2613 2424
Serras, par 36 2920 2743 2506 2213
Tasoitusraja 54
Driving range Tekonurmi- ja luonnonnurmialustat
Golfkentän suunnittelija Robert Trent Jones Jr.

Porto Santo Golf Club

Porto Santo on saari, joka sijaitsee noin 7 km:n päässä Madeiran pääsaarelta. Suurin osa ihmisistä ottaa kahden tunnin lauttamatkan Porto Santoon, mutta sinne on myös mahdollista lentää. Se ei ole suuri saari, ja sillä on vajaat 4000 asukasta. Porto Santon maisema ei ole aivan yhtä mäkistä kuin Madeiralla, ja saarella vierailevat voivat nauttia 9 km pituisesta hiekkarannasta. Vuonna 2004 avatun golfkentän on suunnitellut espanjalainen golflegenda Seve Ballesteros. Ensimmäiset 9 reikää ovat amerikkalaistyylisiä, ja niissä on vesiesteitä ja suhteellisen pitkät väylät. Viimeiset yhdeksän reikää ovat dramaattisempia ja kohtaavat kivisen reunan. Reiät 13, 14 ja 15 kulkevat suoraan kohti mahtavaa Atlanttia, ja se luo helposti Pebble Beach -tunnelman. Golfkenttä sulautuu luontoon ja on erittäin tyylikkäästi suunniteltu. Ballesteros on tapansa mukaisesti suunnitellut kentän perustuen siihen, että sillä on sama määrä par 3, par 4 ja par 5 reikiä. Pitkän kantaman alueella on pari hyvää birdie mahdollisuutta yhdestä kuudesta par 5 reiästä, kun taas niillä, joilla on hieman korkeampi tasoitus, on mahdollisuus par:iin yhteen kuudesta par 3 reiästä. Porto Santo Golf tarjoaa upeat näkymät, ja kentällä on luonnon kauneutta ja haastavia reikiä. Porto Santo Golf on isännöinyt useita kertoja European Touria ja Madeiran Openia. Niille, jotka haluavat hioa lähipelitaitojaan löytyy myös hyvät harjoitusalueet ja lyhyt kenttä, jossa on 9 reikää.

Klubitalo on moderni ja melko pieni, mutta silti viihtyisä ja näyttävä kalkkikiviseinineen ja suurine kantavine puurakenteineen. Myös vielä hyvän golfkaupan, pukuhuoneiden, saunan ja porealtaan lisäksi ravintolan ulkoterassilta on vertaansa vailla oleva näkymä.

Tiedot

Väyliä 18 + 9 reikäinen
Golfkentän tyyppi Vaihteleva puistokenttä
Tietoa kentästä Par 71, 6434 5984 5357
Driving range Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Severiano Ballesteros

Palheiro Golf

Palheiro sijaitsee vuorilla 500 metriä Funchalin lahden yläpuolella. Tämän sijainnin ansiosta voit nauttia upeista näkymistä kaupunkiin ja Atlantille pelikierroksen ohessa. Kenttä on rakennettu vuonna 1993 ja sen on suunnitellut tunnettu Cabell B Robinson. Alkuperäinen kenttä ei todellakaan ollut huono, mutta siellä oli todella jyrkkiä väyliä, jotka kulkivat sekä ylös että alas. Sen jälkeen, kun se kunnostettiin vuonna 2003 on kenttä noussut suosioon. Nopeat aaltoilevat griinit ja hyvin sijoitetut bunkkerit palkitsevat huolellisen pelin. Golfkenttä mutkittelee läpi Palheiro Estaten, joka tunnetaan kauniista puistaan ja rehevästä kasvillisuudestaan.

Kentän vieressä on historiallinen 5 tähden Casa Velha do Palheiro -hotelli, jonka historia ulottuu yli 200 vuoden taakse. Omistajaperheen kiinnostus erilaisiin uniikkeihin kukkiin ja puihin on ajan myötä luonut ainutlaatuisen kasvitieteellisen puutarhan. Jos katsot tarkkaan pelatessasi golfkentällä, voit nähdä, että golfkentän varrella on lukuisia erilaisia puulajeja.

Klubitalon ulkoterassi on todella viihtyisä. Täällä voit istua erityisen pitkään ja nauttia sekä korkeatasoisesta keittiön ruuasta että ihastuttavasta näkymästä Funchaliin. Mikä täydellinen päätös miellyttävälle golfkierrokselle.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Mäkinen puistokenttä
Tietoa kentästä Par 71, 5859/white] 5448 4987 4452
Driving range Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Cabell B Robinson

Vila Galé Santa Cruz

Vila Galé Santa Cruz on neljän tähden hotelli Santa Cruzin rannalla ja sijaitsee vain 10 minuutin matkan päässä Santo da Serra Golfista. Rentoudu ja kuuntele golfpelikierrosten välissä meren aaltojen huminaa. Pittoreskiseen Santa Cruziin on mukava tutustua kävellen. Nauti myös kauniista rantapromenadista, joka sijaitsee ihan hotellin vieressä. Hotellissa on kaksi ravintolaa, baareja ja ulkoallas, josta on näkymä merelle. Huoneet ovat modernisti sisustettuja ja tyylikkäitä.  Useimmissa huoneissa on merinäköala tai allasnäkymä. Vila Galé Santa Cruzissa viihtyvät kaikki – rento ympäristö ja rauhallinen sijainti. Sitä monet etsivät lomaltansa Madeiralla.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Rannalla Santa Cruzissa.
Huone 262 huonetta. Kaikissa huoneissa on televisio, minibaari, tallelokero, ilmastointi ja parveke.
Huoneluokat Päivitys merinäköalaan lisämaksusta. Pyynnöstä.
Tietoa Ulkoallas, sisäallas, ravintolat, baarit ym.
Wifi Hotellissa on maksuton wifi.

Kilpailusta

Idea kilpailuviikosta

Mielestämme Madeira on hieman aliarvioitu golfkohde ja toivomme, että yhä useampi löytää tämän uskomattoman kauniin saaren. Madeiralla on kaksi golfkenttää ja Porto Santossa yksi. Kilpailussamme pelaamme kaikilla näillä kolmella huippukentällä. Kaikkien kenttien takaa löytyy myös kolme erilaista ja maineikasta golfkenttien suunnittelijaa, Santo da Serra – Robert Trent Jones Sr., Palheiro – Cabell B Robinson ja Porto Santo – legenda Seve Ballesteros. Olemme tietoisesti päättäneet järjestää parikilpailun, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi, kun sinulla on ystävä pelikaverina, ja samalla voitte seurustella muiden osallistujien kanssa. Viikko tulee olemaan täynnä paljon golfia, mutta näet myös monipuolisesti yhden Euroopan kauneimman saaren eri puolet.

Pelin säännöt

Pelaamme kuusi kierrosta golfia kolmella eri kentällä. Kilpailu koostuu kolmesta eri kilpailusta, yksi jokaisella kentällä. Peli on parikilpailu, ja se koostuu myös kolmesta erilaisesta pelimuodosta. Seuraamme Swedish Golf Associationin suosituksia tasoitusrajoihin liittyen.

Porto Santo Golf – 2-pelaajan scramble

Palheiro Golf – Paras pallo

Santo da Serra Golf – Pisteen metsästys

Kilpailun voittajapari on se, jolla on parhaat eli matalimmat tulokset kaikista kolmesta eri pelistä.

Esimerkki: Porto Santo/scramble sijoitus 5, Palheiro/paras pallo sijoitus 20, Santo da Serra/ Pisteen metsästys sijoitus 2 ja 8. Yhteensä 35.

Palkinnot

Kilpailut eri kentillä – voittajaparit saavat logolliset pikee-paidat golfklubeilta, jossa voitto tapahtui.
Pääkilpailu- yhteenlasketut pisteet kaikista kilpailuista.
Palkitsemme viisi parasta joukkuetta. Voittajat nostavat pokaalin ja saavat kutsun ajanjaksoa vastaavaan ensi vuoden kilpailuun.

Paras osuma ja persoonallisin vaatetus

Jokaisessa kilpailussa jaetaan palkinto lähimmästä osumasta. Haluamme, että koko kilpailu on värikäs tapahtuma ja joukkueet, joilla on kilpailujohdon mukaan viikon aikana on ollut paras tiimiasu, voittavat golfvaatteita Callawaylta.

Gaalaillallinen ja palkintojenjakotilaisuus

Viimeisen kilpailukierroksen jälkeen Santo da Serrassa on aikaa käydä suihkussa ja laittautua illan palkintojenjakotilaisuuteen ja juhlaillalliselle, joka tarjoillaan klubitalossa. Siksi on tärkeää, että otat tarvittavat vaihtovaatteet ja tavarat mukaasi ennen illallista, koska emme palaa hotelliin ennen illallista.

Kilpailujohtaja

Kokenut kilpailujohtaja Golf Plaisirilta on mukana koko matkan ajan.

 

 

Kilpailuviikko helmikuu 2022

 

Aikataulu: Saapuminen Kööpenhaminasta ja Helsingistä

Viikonpäivä Päivämäärä Tietoa
Maanantai  21 helmikuu Saapuminen Kööpenhaminasta ja Helsingistä.
Tiistai  22 helmikuu Pelikierros Santo da Serra, 09:30 – 10:40
Keskiviikko  23 helmikuu Pelikierros Palheiro
Torstai  24 helmikuu Kilpailu Porto Santo. Lähtö lautalla 08:00, paluu 20:30
Perjantai  25 helmikuu Pelikierros Santo da Serra, 09:30 – 11:50
Lauantai  26 helmikuu Kilpailu Palheiro
Sunnuntai  27 helmikuu Kilpailu Santo da Serra Shotgun 13:00, Gaalaillallinen.
Maanantai  28 helmikuu Paluu Kööpenhaminaan ja Helsinkiin.

 

Aikataulu: Saapuminen Tukholmasta

Viikonpäivä Päivämäärä Tietoa
Tiistai  22 helmikuu Saapuminen Tukholmasta.
Keskiviikko  23 helmikuu Pelikierros Palheiro
Torstai  24 helmikuu Kilpailu Porto Santo. Lähtö lautalla 08:00, paluu 20:30
Perjantai  25 helmikuu Pelikierros Santo da Serra, 09:30 – 11:50
Lauantai  26 helmikuu Kilpailu Palheiro
Sunnuntai  27 helmikuu Kilpailu Santo da Serra Shotgun 13:00, Gaalaillallinen.
Maanantai  28 helmikuu Golfpeli Santo da Serra, 09:30 – 10:40
Tiistai  1 maaliskuu Paluu Tukholmaan.

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.