Montecastillo

Montecastillo

Golfia sherrykaupungissa

Montecastillo Golf Resort sijaitsee hieman Jerez de la Fronteran viehättävän kaupungin ulkopuolella, on upea golfkohde. Auringosta nautitaan laadukkaalla golfhotellilla ja golfkentällä, joka on usein ollut Euroopan kiertueen isäntänä. Montecastillo on luonteva valinta, kun haluat erittäin hyvää laatua erittäin hyvään hintaan.

Automatka Jerez de la Fronteran viehättävältä pikkutorilta Montecastillo Golf Resortille kestää vain alle 10 minuuttia. Sherrykaupungin läheisyys yhteen Etelä-Espanjan parhaista golfkohteista ei voisi olla lyhyempi. Silti rauhallisuus on helposti aistittavissa, kun astuu ulos autosta upean viiden tähden hotellin edessä. Täällä on helppo viihtyä, rentouttava ilmapiiri yhdessä korkealaatuisen majoituksen, golfkentän ja palvelun kanssa takaavat parhaan mahdollisen kokemuksen!

Tiedot

Etäisyys golfkentältä 0 m
Etäisyys lentokentältä 220 km Malaga
Lähin kaupunki 10 km Jerez

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 0€

Sää tällä hetkellä

weather-icon23.3℃

Montecastillo Golf Club

Montecastillo Golf Club on isännöinyt Volvo Masters -turnausta peräti viisi kertaa (1997–2001), ja se huokuu edelleenkin klassista tunnelmaa. Kentän on suunnitellut legendaarinen Jack Nicklaus, joka pitää sitä yhtenä parhaista töistään. Tämä ei olekaan mikään ihme, sillä kentällä on pelannut monia suuria nimiä, jotka ovat kokeneet niin pettymyksiä kuin riemunkiljahduksiakin.

Väylät ovat usein reunustettuja pienillä kumpareilla ja puilla. Lisäksi kentällä on jonkin verran vettä, jota on syytä välttää. Suuret viheriöt tarjoavat haastavia putteja, kuten hyvän kentän kuuluukin tehdä. Kokonaisuudessaan kenttä on aaltoileva ja siinä on muutamia hieman muodokkaampia väyliä. Montecastillon ns. signature hole on ehdottomasti 18. reikä, joka on uskomattoman kaunis. Sen tiipaikka on kukkulan huipulla, josta avautuu upea näkymä hotellille ja linnaa muistuttavalle klubirakennukselle.

Tiedot

Väyliä 18
Kentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6424 5043 5554 5230
Range Lyönnit nurmelta
Golfauto Kyllä, vuokrattavissa
Golfkentän suunnittelija Jack Nicklaus

Barcelo Montecastillo Golf

Barcelo Montecastillo on korkealaatuinen golfhotelli, joka sijaitsee suoraan golfkentän vieressä. Tämä 5 tähden hotelli koki merkittävän uudistuksen vuonna 2013, ja sen tunnelma on nyt kodikkaampi ja modernimpi. Hotellin ilmapiiri vastaa El Castillo -linnaa muistuttavaa klubitaloa. Huoneet ovat moderneja, raikkaita ja hyvin varusteltuja. Hotelli ei ole kovin suuri, vain 124 huonetta, mikä luo rauhallisen ja rentouttavan ympäristön. Mukava ravintola on laajalti tunnettu ja tarjoaa paikallisia herkkuja ja kansainvälisiä ruokia. Hotellista löytyy myös kylpyläosasto, joka voi olla hyödyllinen, jos kaipaa hieman lepoa päivän golfkierroksen jälkeen.

Lähellä sijaitseva vanha Jerez de la Fronteran kaupunki, jolla on perinteitä maurien ajalta, tarjoaa luonnollisen syyn vierailla siellä viikon aikana. Nauti aidoista espanjalaisista ruoista, kuten tapaksista, jossakin kaupungin viehättävistä kujista tai mikset hyödyntäisi tilaisuutta vierailla jossakin sherrytislaamossa, sillä olemmehan sherryn synnyinsijoilla!

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Montecastillon golfkentällä
Huone 124 kpl. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari, hiustenkuivain, suihku tai amme
Palvelut Ulko- ja sisäuima-allas, kylpylä, ravintoloita ja baareja
Wifi Hotellissa on ilmianen Wifi

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.