Oitavos

Antin ja Rikun peli- ja opetusmatka

Oitavos 1.-8.10.2022

 

Antilla ja Rikulla on pitkä yhteinen golfhistoria. He tapasivat golfkentällä 13-vuoden ikäisinä. Siitä alkoi ystävyys, johon luonnollisesti kuului valtavasti pelaamista. Samassa junnumaajoukkueessa he pelasivat Talin EM-kisoissa 1983. Rikun osalta amatööriaika ja 80-luku huipentuivat kolmeen peräkkäiseen SM-kultaan, sitten oli aika siirtyä ammattilaiskentille.  Nykyään molemmat herrat toimivat golfvalmentajina ja osana GoGolfin ammattitaittoista valmennustiimiä.

 

Päiväohjelma matkoilla on selkeä. Golfpäiviin kuuluu noin 1,5 tuntia treeniä ja kierros golfia. Treeneissä aiheet ovat niin yksinkertaisina kuin mahdollista – golfarin perustaitoja kuten sujuva liike, hallitut puolikkaat svingit, chipit, pitchit ja puttaaminen.

Kierroksilla pelaamme ryhmien mukana, joten kaikki pelaavat vähintään yhden kierroksen matkan aikana joko Antin tai Rikun kanssa.

 

Lyhyesti vielä mikä on ajatuksemme hyvästä peli- ja opetusmatkasta?

Rento ja leppoisa meininki, mutta silti harjoitellaan kunnolla se 1,5 h joka treenataan. Pientä leikkimielistä kisailua päivittäin joukkueina. Ollaan lomalla, nautitaan toisten seurasta, mutta samalla koitetaan oppia jotain omasta pelistä. Ollaan porukka, jota yhdistää enemmän into pelata golfia kuin pelikokemus tai -taso.

Oitavos

Links golfia Cascaisin niemen kärjessä!

Lissabonin läheisyydestä löydät useita hyviä golfkenttiä, mutta Links golfin elämyksiin sinut saattelee parhaiten Oitavos Dunes Cascaisissa. Oitavos on todellinen golfaajan pala taivasta. Upea luonto, voimakas Atlantti ja maisemaan täydellisesti sulautuva golfkenttä luovat sellaisen rauhan ja harmoa

The Oitavos on Portugalin läntisessä niemen kärjessä, lähellä Cascaisia sijaitseva viiden tähden moderni hotelli, jonka huoneista avautuu upeat maisemat golfkentälle ja/tai merelle. Upea Oitavos Dunesin golfkenttä sijaitsee hotellin yhteydessä ja tarjoaa erinomaiset puitteet pelaamiseen ja treenaamiseen.

Tiedot

Golfisäntä ei
Golf Academy ei
Etäisyys golfkentälle hotellin yhteydessä
Etäisyys lentokentältä Aeroporto de Lisboa, 40 km
Golfkentät lähialueella

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 0€

Finnairin suorat lennot Helsinki-Lissabon-Helsinki
sis. Matkatavaralaukun ja golfbägin kuljetuksen
Lentokenttäkuljetukset kohteessa ja golfkuljetukset /Quinta da Marinha
7 vrk majoitus kahden hengen Superior Loft huoneessa The Oitavos *****
Päivittäinen buffeet aamiainen
Kolmen ruokalajin Chef’s choice -illallinen The Oitavos hotellissa sis. juomat (talon viini. Olut, vesi, limu)
3 x green fee Oitavos Dunes, 2 x green fee Quinta da Marinha
Maksuton pääsy Spa-osastolle 1 käynti per henkilö
Proiden matkanjohtajapalvelut ja ryhmäopetus matkalla sis. rangepallot

Sää tällä hetkellä

weather-icon

Oitavos Dunes

Oitavos Dunes Links Golf on yksi Portugalin parhaista kentistä ja kiehtova haaste kaikentyyppisille golfaajille. Osa väylistä tarjoaa panoramanäkymän dramaattiseen rannikkomaisemaan. sunnittelija Arthur Hill on tehnyt upeaa työtä suunnitellessaan kentän tälle ainutlaatuiselle maa-alueelle.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Links
Tietoa kentästä
Tasoitusraja
Driving range
Golfkentän suunnittelija

Quinta da Marinha

Quinta da Marinha on Robert Tren Jones Juniorin suunnittelema puistokenttä Cascaisin kauniissa ympäristössä. Kenttä on mukava pelata kävellen ja tarjoaa mielenkiintoisia haasteita koko 5870 metrin matkansa mitalta.

Luultavasti tulet tarvitsemaan tällä kentällä koko mailavalikoimaasi. Osalta kentästä on näkymät Atlantille ja osalta Sintran vuoristoon.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä
Driving range Lyöntitmatot (pyydettäessä mahdollisuus lyödä nurmelta)
Golfkentän suunnittelija Robert Trent Jones Jr.

The Oitavos

The Oitavos on viiden tähden hotelli, joka sijaitsee Oitavoksen kentän yhteydessä ja kävelymatkan päässä klubitalosta ja harjoitusalueesta. Hotellissa on erittäin moderni ja kiehtovan minimalistinen ja maanläheinen tyyli ja todella rentouttava tunnelma. Huomio kiinnittyy harmoniaan, ympäröivään luontoon ja golfiin.

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Oitavos Dunes golfkentän yhteydessä
Huone Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari ja hiustenkuivain ym. Parveke golfkentän suuntaan. Lisämaksusta merinäköalalliset huoneet.
Tietoa Ulkouima-allas, a'la carte -ravintola, baari, spa, kuntosali ym.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.