Golf Academy

Tule paremmaksi golfariksi!

Haluatko parantaa golftaitojasi? Tutustu Golf Academyyn. Tarjoamme sekä ryhmätunteja että yksilöllisesti räätälöityjä tunteja kaiken tasoisille golfpelaajille. Aloitit sitten tasoituksesta 54, etsit vakautta 25 tasoituksen ympärillä tai tähtäät suoraan singlepelaajaksi – me autamme sinua.

Tuntuuko sinusta epävarmalta ensimmäisellä tii:llä tai kaipaat neuvoja lyönteihisi? Nyt sinulla on mahdollisuus parantaa tasoitustasi ja varata opetusta Golf Academyn kautta. Harjoittelu sopii sekä aloittelijoille että jo edistyneimmillekin golfareille. Tavoitteenamme on viedä sinut uudelle tasolle golfin maailmassa ja mitä parhaimmissa olosuhteissa. Opettajamme tarjoavat laadukasta opetusta ja räätälöivät tunnit juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Golf Academy tulee varata etukäteen, mutta maksaa vasta kohteessa. Maksu Golf Academysta tapahtuu suoraan golfpro-opettajalle kohteessamme. Jos tiettyyn kohteeseen ei ole tullut etukäteen varauksia, voidaan Golf Academy perua ja tällöin golfpro siirretään toiseen kohteeseen, jossa on varauksia.

 

Espanja, Fuerteventura

Caleta de Fuste

Fuerteventuralla aurinko paistaa sekä rannalla että valikoimamme kahdella upealla golfkentällä. Hotelli sijaitsee rannan vieressä ja kävelyetäisyyden päässä viihtyisästä Caleta de Fusten kylästä.

Espanja, Teneriffa

Golf del Sur

Teneriffan eteläisimmässä kärjessä Golf del Surissa on ihania merenrantahotelleita. Golf del Surissa on yksi saaren suosituimmista golfkentistä. Golf del Sur tarjoaa golfelämyksiä ja rentoutumista.

Arabiemiraatit, Abu Dhabi

Al Ain

Tuntematon ja rauhallinen Al Ain sijaitsee Abu Dhabin eteläosassa. Al Ainista on noin tunnin ajomatka suurkaupunkiin Dubaihin. Pelaa golfia auringossa erittäin korkeatasoisella Al Ain Equestrian Shooting & Golf Clubilla.

Portugali, Lissabon

Praia D'El Rey

Praia D’El Rey on arvioitu yhdeksi Euroopan parhaimmista golfkohteista. Kohde on nostanut yhä tasoaan luotuaan lähelle uuden ja nimeä saaneen kentän West Cliffs. West Cliffs antaa hyvän syyn jo aiemmin kohteessa käyneille vierailemaan siellä uudelleen.

Alk. 1.200

Espanja, Alicante

Villaitana

Villaitana on yksi Euroopan modernimpia ja parhaimpia golfkohteita. Melia Villaitana hotellin vierestä löytyy kaksi upeaa kenttää, jotka on suunnittelut Jack Nicklaus. Hotellilta on lyhyt etäisyys Benidormin yöelämään.


Golf Academy