Tiimi esittäytyy

Kuka olet?

Olen Erika Salonaho, intohimoinen ja kilpailuhenkinen golffari. Olen kotoisin Espoosta, kävin ruotsinkielistä koulua, ja muutin noin 10 vuotta sitten Lahteen. Harrastan golfia ja hiihtämistä. Golfaan ja matkustelen paljon avomieheni kanssa, ja kotona meidän seuranamme on kaksi karvaista Ragdoll-kissaa.

Mitä työtä teet, mistä vastaat Golf Plaisirilla?

Tärkein työni on asiakaspalvelu ja myynti. Vastaan kyselyihin mahdollisimman nopeasti ja tavoitteeni on, että asiakkaani ovat aina tyytyväisiä palveluuni. Teen myös markkinointia ja ylläpidän kotisivujamme. Kehitän uusia ideoita kollegani kanssa.

Mikä on parasta työssäsi?

Olen monta vuotta ollut töissä golfalalla, ja parasta tässä on, kuinka olen tutustunut niin moneen asiakkaaseen ja yhteistyökumppaniin, ja tulen varmasti jatkossa tutustumaan lisää.

Golf ja matkailu ovat minun kaksi suurta intohimoani, ja tässä työssä saan olla näiden kanssa tekemisessä.

Uutta ja jännittävää on olla mukana huipputiimissä, jossa kaikki kollegat ovat eri puolilta pohjoismaista.

Millainen on oma golftaustasi ja oma tapasi pelata?

Elämässäni on jo pienestä pitäen ollut golf ympärilläni. Vanhempani perustivat 20 vuotta sitten golfmyymälän Helsinkiin, jossa olin alusta alkaen innokkaana mukana. Suoritin myös green cardin nuorena, mutta kiinnostusta golfin pelaamiseen ei ollut juuri yhtään.

Vanhempani avasivat toisen golfmyymälän Lahteen, muutin perässä ja aloitin työni myymälässä. Golfia pelasin muutaman kierroksen kesäisin, mutta vasta muutama vuosi sitten innostuin golfista kunnolla.

Olen hyvin intohimoinen ja kilpailuhenkinen golffari. Joka kierroksella haluan tehdä hyvän tuloksen. Tasoitukseni on tippunut huimaa vauhtia alas, tällä hetkellä se on 12,7, kun se vielä viime vuonna oli yli 22. Tavoitteeni on ensi vuonna pelata Mid Tourilla ja pudottaa tasoitus alle 10.

Lopetin työt golfmyymälässä samalla kun vanhempani myivät sen pois, ja aloitin työt Golf Plaisrilla. Veljeni on myös golfalalla töissä ja vanhempani ovat ensi kaudella golfoppaina Golf Plaisirilla. Myös mieheni ja hänen poikansa ovat innokkaita golfareita.

Mikä on suosikki golfmatkakohteesi?

”Yögolf” Carya golfkentällä Belekissä on jäänyt mieleen. Golfia täysin valaistulla kentällä pimeään aikaan kannattaa kokeilla, jos on mahdollista.

Kävimme mieheni kanssa Roomassa viime keväänä ja pelasimme Marco Simone golfkentällä. Kokemus jäi mieleen, koska tiesimme, että kenttä toimii Ryder Cup näyttämönä vuonna 2023.

Kuka olet?

Olen Mathias Selin, urheilullinen monitaituri. Töitä olen tehnyt erittäin monella alalla, mutta myynti ja markkinointi on kaikissa tehtävissä ollut avainasemassa.

Vapaa-aika kuluu eri urheilulajien parissa. Talvisin keskityn lumilautailuun ja kevään tullessa valmistaudun jalkapalloiluun ja henkisesti myös golffiin.

Urheiluharrastusten lisäksi meneillään on uuden caddien koulutusprojekti.

Mitä työtä teet, mistä vastaat Golf Plaisirilla?

Olen mukana Golf Plaisirin myynnissä, asiakaspalvelussa sekä markkinoinnissa. Vastaan puhelimeen ja sähköposteihin. Hoidan varauksia ja informoin asiakkaitamme.

Mikä on parasta työssäsi?

Työssä yhdistyy kaksi kiinnostuksen kohdettani golf ja matkailu. Pidän tärkeänä myös sitä, että kaikki kollegat ovat erittäin ammattitaitoisia ja heidän kanssaan on erittäin mukava työskennellä.

Mukavat asiakkaat täydentävät päivän ja haluan pitää kiinni siitä, että pystymme tarjoamaan alusta loppuun hyvän palvelun ja asiakas on tyytyväinen.

Millainen on oma golftaustasi ja oma tapasi pelata?

Golftausta on pitkä mutta samalla välirikkoinen. Mailat ovat löytyneet minun kädestä jo varhaisteininä mutta harvemmin siinä iässä tuli pelattua muiden harrastusten viedessä suurimman osan vapaa-ajasta. Into golfiin löytyi sitten nuorena aikuisena, kun huomasin että moni ystävä innostui pelaamaan enemmän ja ymmärsin sosiaalisen puolen lajista.

Oma tapa pelata on aika All-in tyylinen. Harvemmin kädestä löytyy se riskittömämpi maila vaan tavoite on aika usein iso kunnia, mutta yleensä hieman huonommalla menestyksellä. Tavaramerkki omassa pelissä on erittäin voimakkaat draivit jotka välillä myös tuottavat hittejä, välillä huteja.

Mikä on suosikki golfmatkakohteesi?

En ole vielä ehtinyt varsinaisia golfmatkoja itse kokemaan, mutta monta paikkaa on heti mielessä, mihin haluaisin matkustaa tulevaisuudessa. Jos yksi pitää valita, niin Slovenian Bled on jäänyt vahvasti mieleen. Lähitulevaisuudessa haluaisin päästä Arabiemiraatteihin, jo pelkästään pomminvarman sään vuoksi haluaisin sinne matkustaa, mutta myös huippu laatuiset golfkentät houkuttavat kohteeseen!

 

Kuka olet?

Olen Jenni Vellonen, golfmatkailun ammattilainen, kahden pojan äiti, positiivinen ajattelija, tunnollinen ja ratkaisukeskeinen sekä sosiaalinen elämysten ja palvelun tuottaja.

Mitä työtä teet, mistä vastaat Golf Plaisirilla?

Vastaan Golf Plaisirilla ryhmämyynnistä Suomessa sekä tuen myynti- ja markkinointi- sekä tuotteistustiimiämme moninaisten työtehtävien ja informaation avulla. Varmistan, että myyntitiimimme Suomessa toimii tehokkaasti ja itsenäisesti sekä asiakaslähtöisesti.

Mikä on parasta työssäsi?

Asiakkaat ja yhteistyökumppanit sekä Golf Plaisirilla koko upea golfmatkailun ammattilaisista koostuva motivoitunut tiimimme mukaanlukien golfmatkakohteissamme toimiva henkilöstö. Apollomatkojen upea henkilöstö täydentää vielä työyhteisömme täällä Helsingissä.

Tässä työssä pääsee todella tuottamaan palvelua ja iloa ihmisille, verkostoitumaan ja kehittämään toimintaa monipuolisesti.

Työ ottaa paljon, mutta antaa vielä enemmän.

Millainen on oma golftaustasi ja oma tapasi pelata?

Olen tutustunut golfiin ja golfareihin opiskeluiässä tehdessäni kesätöitä Nokia River Golfin ravintolassa. Pidin valtavasti tuosta yhteisöstä ja ihmisistä ja suoritin 2000 luvun taitteessa myös green cardin. Golfin piti olla minulle vasta eläkepäivien harrastus, mutta innostuimmekin perheellä aloittamaan golfharrastuksen asuessamme Sastamalassa. Pienet lapset kulkivat mukana Lakesidessa ja matkoillakin ja edelleen golf on koko perheen harrastus enemmän tai vähemmän.

Olen löytänyt vuosien saatossa rentouden, leikkisyyden ja golfin sosiaalisen puolen ja rakastan pelaamisen ohella myös tarinoida, valokuvata ja kisaillakin golfkentällä. En ole kovin aktiivinen harjoittelija tai pelaaja, mutta golf tulee varmasti olemaan tärkeä osa elämääni aina.

Mikä on suosikki golfmatkakohteesi?

Costa Navarino tulee aivan ensimmäisenä mieleen.

Niin mykistävän upea golfkohde, jossa saavutin sellaisen rentouden ja hyvän olon tunteen, että aina hymyilyttää, kun miettii tuota matkaa. Toki matkaseura näytteli todella tärkeää osaa ja lisäksi vaikutuksen tekivät hyvä ruoka ja kulttuurielämykset sekä majesteettiset maisemat ja koskematon luonto ja syvän jäljen jätti myös ympärillä olevien ihmisten aito läsnäolo ja yhdessä vietetty aika, joka sisälsi paljon naurua ja iloa.