Citrus Golf
Yhden hengen huonelisä vain 1€ !

Citrus Golf

Upeaa golfia Tunisiassa kuuman auringon alla

Citrus Golf Hammametin ulkopuolella ei ole vain golfkenttä, vaan golfresort, jossa on 45 reikää ja runsaat harjoitusalueet. Tilojen sydän on klubitalo, joka sijaitsee ensimmäiseen tiiin, rangen ja ravintolan ulkoterassin vieressä

Citrus Golfilla ei ole suoraan golfkentän vieressä olevaa hotellia, mutta teemme yhteistyötä hotellien Phenician ja Sindbadin kanssa, jotka molemmat ovat golfkentän osakkeenomistajia. Tämä tarkoittaa, että ilmainen kuljetusbussi liikennöi molemmista hotelleista golfklubille. Hammamet ei ole pelkästään golfia, vaan on myös tunnettu hienoista hiekkarannoistaan ja tunnelmallisesta medinan basaarista. Kapeilla kujilla vanhassa osassa Hammametissa on helppo viihtyä. Tunisia on aurinkovarma kohde ha siellä upea ilmasto. Tunisiassa on täydellinen golfsää pitkälle syksyyn ja varhaiseen kevääseen saakka.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Etäisyys hotellista golfkentälle Ilmainen bussikuljetus n.15min
Etäisyys lentokentältä Tunisia 72 km n. 1 tunti 15 minuuttia
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.
Kilpailut Viikon aikan kaksi kilpailua. Voita 100€ lahjakortti
Maahantulosäännöt Tunisiaan matkustettaessa passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Väliaikaista passia ei hyväksytä Tunisiaan saapumiseen.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.165€

7 yötä kahden hengen huoneessa Sindbad tai. Phenicia hotellissa
Hotel Sindbad: 7 aamiaista ja 5 illallista ( joista yksi illallinen A la Carte -ravintolassa.)
Hotel Phenicia: all-inclusive hotellissa ( joista kaksi illallista A la Carte -ravintolassa.)
5 koko päivän green fee
Air France lennot
sis. matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan sekä käsimatkatavaran*
lentokenttäkuljetukset
golfkenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Golf Plaisir vinkkaa
Hintaan sisältyy matkatavaralaukku 23kg ja golfbägilaukku 23kg ruumaan, sekä käsimatkatavara 12 kg.
Vähennä matkan sisällöstä toinen laukku ruumaan käyttämällä kampanjakoodia NOBAGTUN24 ja saat 100 € alennusta.
Jos teitä on kaksi tai useampi matkustaja, niin voitte käyttää halutessanne kampanjakoodia yhdelle tai kaikille matkustajille.
Pesupalvelu Sentido Phenicia ja Sindbad hotellissa on edullista ja kätevää.

Lisämaksusta alk. hinnat / viikko
Sindbad hotelli
Yhden hengen huonelisä 1 € Tarjous voimassa 15.9. asti
Huone kolmelle hengelle yhteensä -42€
Korotus merinäköalahuoneeseen 322 € saatavuuden mukaan.

Phenicia hotelli
Yhden hengen huonelisä 1€
Huone kolmelle hengelle yhteensä -42€
Korotus merinäköalahuoneeseen 129 € saatavuuden mukaan.

Lisä green fee sis. kuljetukset 60 €
Ilman golfia vähennys -137 €

Lopullisen hinnan näet varauksen yhteydessä
Lue lisää Usein kysytyt kysymykset.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä..

Sää tällä hetkellä

weather-icon30.7℃

Les Oliviers

Les Olivies on toinen Citrus golfin 18-reikäisistä kentistä ja tarjoaa hieman helpompaa haastetta. Nimensä mukaisesti se on kauniisti sijoitettu vanhan oliivitarhan ympärille. Tuulisina päivinä kuulet lehtien kahinaa satojen vuosien ikäisissä oliivipuissa, jotka reunustavat väyliä. Joitakin strategisesti sijoitettuja oliivipuita on myös väylien varrella, joiden taakse ei halua eksyä. Vaikka sanotaan, että puut koostuvat pääasiassa ilmasta, oliivipuiden kohdalla tuntuu siltä, että ne täyttävät tilan täysin. Ensimmäiset yhdeksän reikää kulkevat osittain tasaisella maastolla oliivipuiden keskellä kauniissa maisemassa. Alku on suhteellisen helppo, mutta haasteita löytyy silti. On tärkeää pysyä väylällä, jos haluaa päästä takaisin klubiin yhdeksän reiän jälkeen hyvällä tuloksella. Kenttä muuttaa luonnettaan pelatessaan viimeiset yhdeksän reikää. Vaikka oliivipuita löytyykin edelleen, useat väylät reunustavat myös komeat palmupuut ja maisemassa on dramaattisempia korkeuseroja. Peli muuttuu hieman vaativammaksi ja jokainen virhe voi olla kohtalokas. Kentällä on useita upeita väyliä, joilta lyöt palloa korkeammalta ja voit nähdä kuinka väylä avautuu edessäsi. Hyvä esimerkki tästä on 15. väylä, joka on par 5. Hyvällä myötätuulella ja oikealla rullauksella pitkin väylää voit saavuttaa sen kahdella lyönnillä. Täytyy kuitenkin välttää uloslyöntejä vasemmalle ja lähestyessäsi griiniä, tulee olla tarkkana, sillä edessäsi on sekä vesieste että strategisesti sijoitettu bunkkeri, jotka tulee välttää. Les Olivies ei ole lyhyt kenttä, mutta suhteellisen leveät väylät tekevät siitä sopivan myös hieman korkeammalla tasoituksella pelaaville.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6106 5712 5290 4835
HCP-raja 54
Range Kyllä
Golfkentän suunnittelija Ronald Fream, 1992

La Forêt

Le Forêt, tai ranskasta käännettynä metsäkenttä, on vaihteleva ja hauska kenttä pelata. Se on ehdottomasti haastavampi kuin sisarkenttä Les Olivies ja vaatii myös enemmän strategista pelaamista. Astuessaan tiille tuntuu luonnolliselta valita draiveri useimmilla väylillä, mutta täytyy miettiä kahdesti, sillä odotettu birdie tai par voi nopeasti muuttua ärsyttäväksi tuplabogeyksi. Kentän nimikkoväylä on kuudes väylä, joka on erittäin hyvä par 3 . Tässä kokenut golfarkkitehti Ronald Fream on suunnitellut väylän pituuden sopivaksi lomagolfaajan tasolle. Siinä ei ole vesiestettä, mutta tuntuu siltä, että greeni on kuin saari. Keltaiselta tiiltä pelaajan on lyötävä rotkon ja bunkkerin yli ennen viheriötä. Väylä on vain hieman yli 120 metriä pitkä, ja naisten tiit on sijoitettu fiksusti siten, että rotkoa ei tarvitse ylittää, ja jopa vähemmän onnistuneella lyönnillä voi tehdä parin chipillä ja putilla. Heti tämän kauniin, mutta kuitenkin suhteellisen helpon par 3 -väylän jälkeen tulee kentän vaikein väylä, jossa on indeksi 1. Tässä on siis hyvä sekoitus erilaisia golfväyliä ja vaikeustasoja. Monille suosikkiväylä on väylä 12, jossa pitkälyöntinen pelaaja voi saavuttaa tämän hienon par 5 kahdella lyönnillä. Siihen kuitenkin liittyy tiettyjä riskejä, ja vaikka lyönti osuisi keskelle väylää, viheriö on hyvin suojattu ja siinä on peräti seitsemän bunkkeria ympärillään. Hyvän golfkentän tulee tietysti tarjota mieleenpainuva päätösväylä, ja niin on myös Le Forêt -kentällä.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6066 5693 5235 4804
HCP-raja 54
Range Kyllä
Golfkentän suunnittelija Ronald Fream, 1992

Hotel Sindbad

Sindbad on viiden tähden rantahotelli, joka on äärimmäisen suosittu. Tämä yksityisomisteinen hotelli ei kuulu mihinkään kansainväliseen hotelliketjuun. Omistajan Philippe’n puoliksi ruotsalainen ja tunisialainen tausta takaavat, että heillä on ymmärrystä ja tietämystä Pohjoismaisten vieraiden vaatimuksista ja odotuksista.

Päärakennuksessa ei ole hotellihuoneita, vaan täällä sijaitsevat aula, kylpylä, kuntosali ja eri ravintolat. Buffetravintolassa tarjotaan klassista buffet-ruokailua ja open-cooking -konseptia, mutta toisina päivinä se sekoitetaan a la carte -menuun, josta voi valita viiden alkuruoan, viiden pääruoan ja viiden jälkiruoan väliltä. Tämä on hieman erilainen konsepti, mutta se tarjoaa hotellin vieraille miellyttävän vaihtelun. Aulan yhteydessä on hotellin suuri baari, mutta suosittu paikka golfareiden keskuudessa on ”Hål 19”, jolla on vahva brittiläinen luonne. Siellä monet golfarit tapaavat toisensa lasin oluen äärellä ja keskustelevat päivän golfkierroksesta.

Hotellihuoneet sijaitsevat bungaloweissa puutarhan keskellä päärakennuksen ja rannan välissä. Huoneet ovat valkoisia perusväreiltään, mutta niissä on paljon värikkäitä yksityiskohtia, jotka antavat eloa ja luonnetta huoneille. Huoneet ovat 32 neliömetriä ja niissä on kylpyamme ja suihku, ja useimmissa tapauksissa erillinen WC. Jokaisella huoneella on oma terassi, josta on vaihtelevat näkymät, mutta on aina mukava istua ulkona ja nauttia tunnelmallisesta puutarhasta. Rannalle ei ole pitkä matka, ja siellä on myös lounasravintola aivan meren äärellä. Hotellissa on myös niin kutsuttu ”infinity pool” eli äärettömyysallas, jossa on suuri aurinkoterassi, jossa voi maata ja nauttia lämmöstä. Sindbad sijaitsee suojassa lahden keskellä, ja uuden niemekkeen kohdalla voi nähdä Hammametin vanhan osan. Jos haluaa tehdä hieman pidemmän kävelyn ja vierailla medinan basaarissa, kestää noin 20 minuuttia kävellä rannan suuntaan.

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Rannan vieressä
Huone 156
Huonepäivitys Mahdollisuus päivittää "täysi merinäköala" lisämaksulla. Lisäpyynnöstä.
Palvelut Kaksi allasaluetta ja lämmitetty sisäuima-allas. SPA-hoidot, kuntosali, ravintolat ja baarit.
Kuljetus Bussikuljetus golfkentälle/golfkentältä säännöllisen aikataulun mukaan. 6,9 km / 13-18 minuuttia.
WiFi Hotellissa on langaton internetyhteys ilman lisämaksua.

Hotel Sentido Phenicia

Phenicia on viehättävä neljän tähden lomahotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla Välimeren rannalla noin 60 km etelään Tunisista. Hotelli tunnetaan upeista hiekkarannoistaan, kirkkaasta vedestään ja aurinkoisesta ilmastostaan. Se on myös suosittu turistikohde, erityisesti eurooppalaisten keskuudessa, kiitos rennon ilmapiirinsä ja rikkaan kulttuuriperintönsä. Phenicia on yleisesti hyvinvointia nauttiva alue ja sitä pidetään yhtenä Tunisian varakkaimmista alueista.

Hotellin pääsisäänkäynnin kautta astuessaan vieraat saapuvat päärakennukseen, jossa sijaitsee suurin osa huoneista sekä hotellin palvelut. Lisäksi majoitusta on tarjolla muutamassa matalassa, puolikuun muotoisessa rakennuksessa. Hotellialueella on myös kaksi uima-allasaluetta ennen rantaa. Tämä antaa hotellille tilavan ja puistomaisen ilmeen, joka on tyypillinen monille vanhemmille hotelleille rannikolla.

Phenician ranta ei poikkea Hammametin maineikkaista hiekkarannoista, ja se houkuttelee vieraita viettämään rentouttavia hetkiä auringossa ja nauttimaan Välimeren raikkaudesta. Uima-allasalueella on myös suuri lämmitetty uima-allas, joka jakautuu sisä- ja ulkotilaan. Uima-altaan vesi on lämpötilaltaan mukavat 28 astetta, joten vieraiden on helppo nauttia vedestä niin sisällä kuin ulkonakin, vaikka aurinko ei paistaisikaan kirkkaasti.

Hotelli on suurempi kuin saattaa aluksi vaikuttaa, sillä siinä on peräti 390 huonetta. Tyypillisenä lomahotellina Pheniciassa on myös viihderyhmä, joka järjestää monenlaisia aktiviteetteja vieraille, kuten boulekilpailuja ja iltaesityksiä. Suurin osa hotellin vierailijoista valitsee all-inclusive-paketin, joka sisältää ruokailut. Kuitenkin jotkut vieraat eivät valitse tätä vaihtoehtoa, joten hotelli käyttää ranneketta osoituksena all-inclusive-paketin omistamisesta.

Hotellissa on yhteensä kolme ravintolaa, jotka ovat avoinna sesongin aikana. Buffet-ravintola ja perinteinen à la carte -ravintola sisältyvät all-inclusive-pakettiin, mutta aasialaiseen ravintolaan syöminen edellyttää lisämaksua. Aamiaista tarjoillaan suuren uima-altaan äärellä, ja hyvällä säällä voit nauttia ateriasi ulkona.

Huoneet ovat viihtyisiä ja niissä on värikäs sisustus ilman liiallista räikeyttä. Kaikissa huoneissa on tilava parveke tai terassi, ja hotelli sijaitsee lähellä kaunista rantaa.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Rannalla
Huoneita 390
Palvelut Kaksi allasaluetta. Lämmitetty uima-allas (yhdistetty ulko/sisä). Tennis, SPA-hoidot, ravintolat ja baarit.
Kuljetus golfkentille Bussikuljetus golfkentälle/golfkentältä säännöllisen aikataulun mukaan. 5,4 km tai 10-15 minuuttia.
WiFi Hotellissa on langaton internetyhteys ilman lisämaksua.
Huonetyyppi Huone merinäköalalla lisämaksusta
All-inclusive Sentido Phenicia hotellissa sisältyy all-inclusive.
Lue tästä mitä se sisältää: Phenicia Hotel All Inclusive

Yhdistä golf ja tennis

Phenicia-hotellin asiakkaille sisältyy yksi tunti tennistä päivässä / huone. Phenicialla on peräti kymmenen massakenttää. Tennismailoja voi vuokrata, mutta Golf Plaisir suosittelee ottamaan omat tennisvarusteet mukanaan.

Citrus Golf

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.