Valescure

Valescure

Hurmaava kenttä Ranskan Rivieralla!

Valescure Golf sijaitsee lähellä Välimerta Kaakkois-Ranskassa, joka on yksi maailman suositummista golfkohteista myyttisellä Ranskan Rivieralla. Korkeatasoisten kenttien lisäksi kohde on henkeäsalpaavan kaunis meren ja vuorten ympäröimänä.

Ranskan Riviera on harvoista kohteista, joissa on tunnelmaa, eleganttia ja ylellisyyttä, jonka todella pystyy kokemaan vain paikan päällä. Täällä tulet viettämään erinomaisen golfloman ihanassa ilmastossa, taivaallisen hyvän ruoan ja juoman parissa, jossa kentät sijaitsevat lähellä. Unohtamatta upeita rantoja, kyliä ja kiinnostavia nähtävyyksiä. Valescure Golf oli suosittu jo 1800-luvulla etenkin englantilaisten keskuudessa. Suoraan golfkentän vieressä on ihastuttava Najeti Golf Hotel. Kentällä ja hotellilla on erinomainen sijainti St Raphaelin rannikkokaupungin yläpuolella Cannesin ja St Tropezin välissä – tämä on parasta Rivieraa!

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Etäisyys golfkentälle 0 m
Etäisyys lentokentältä Nice Côte d'Azur Airport, 63 km.
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 0€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 4 illallista
rajoittamaton 4 päivän greenfee
suorat lennot Helsinki-Nizza
sis. matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan sekä käsimatkatavaran
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä..

Sää tällä hetkellä

weather-icon33℃

Golf de Valescure

Valescuren golfkenttä perustettiin jo vuonna 1895 edellytyksenä tehdä siitä yksi englantilaisen yhteisön suosikkikohteista vuosisadan vaihteessa. Kohdetta ja kenttää on uusittu vuosien saatossa, mutta alkuperäinen ilme perinteisestä englantilaisesta puistokentästä näkyy pienine griineineen ja doglegeineen tai korkeuseroilla, jotka ovat kentän suurin haaste. Toinen alkuperäinen yksityiskohta on väylien vaihteleva pituus. Lyhyttä par 4.reikää voi seurata pitkä par 3.reikä. Kenttä on kokonaisuudessaan melko lyhyt ja helppo kävellä, jolloin golfautolle ei ole tarvetta. Täällä on monia mäntypuita, jotka reunustavat kauniisti reikiä mutta useimmissa on silti tilavat väylät. Pelatessasi historiallisella 1800-luvun kentällä voi tuntua sekä ainutlaatuiselta verrattuna kaikkiin supermoderneihin golfkenttiin, jotka on tehty usein samankaltaisiksi.

Ensimmäiseltä reiältä alkaen kenttä huokuu rauhallisuutta. Se alkaa lyhyellä par 4.reiällä ja leveällä vihreällä väylällä, jossa marginaali on vasemmalla puolella, missä 18.reikä kohtaa. Täydellinen aloitus ja saada kosketus peliin. Yksi suosikkiväylistä on 15, hieman kapea par 4:n tiiltä, joka sitten levenee. Siinä on kuitenkin strateginen vesieste vasemmalla puolella. Täällä on suositeltua pysähtyä kuuntelemaan hiljaisuutta ja vain nauttia hetkestä. Me todella pidämme tästä kentästä pelata ja se sopii erinomaisesti keskitason- ja kokeneemmille golfareille, jotka eivät toivo liikaa haastetta vaan voivat nauttia myös pelistä upean luonnon ympäröimänä. Ne, jotka haluavat pelata muuallakin Estérel Golf sijaitsee lähellä.

Klubitalo, joka sijaitsee hotellin vieressä hengittää historiaa. Se luo uniikin tunnelman koko golfklubille. Sinut vastaanottaa ystävällinen henkilökunta klassisella tammipuutiskillä, jossa on vanhoja mustavalkoisia valokuvia golfkentästä tässä historiallisessa golfklubissa.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Vanhempi puisto- ja metsäkenttä
Tietoa kentästä Par 68, 5030 5030 4742 4503 4302
Driving range Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Harry Shapland Colt

Najeti Golf Hôtel de Valescure

Najeti Golf Hotellissa, kuten missä vaan muualla Valescuressa, on kiinnostava historia. Alkuperäinen hotelli rakennettiin Pariisin Maailmannäyttelyn yhteyteen vuonna 1889 Norjan valtuuskunnan majoituksena. Nykyinen hotelli on todella golfhotelli sananmukaisesti. Se on pieni ja karismaattinen, jossa on 63 huonetta kolmessa kerroksessa. Najeti Golf Hotel de Valescure on vierivierssä kentän klubitalon kanssa. Kävele vastaanottoaulasta suoraan kentälle – helppoa, fiksua ja täydellistä!

Hotellihuoneet ovat remontoituja ja viihtyisiä. Kaikissa huoneissa on keskikokoinen parveke tai terassi. Osassa näkymä on allasalueelle tai kentälle ja osassa taas hiljaiseen puutarhaan. Huoneiden varustelu on kompakti. Hotellin henkilökunta on asiakaspalveluhenkistä ja ystävällistä. Ravintolaan ja golfklubille on erittäin lyhyt matka. Hotellin allasalue ja puutarha sopivat yhteen vihreän harjoitusalueen kanssa, mikä on tarkkaan harkittua ja vain pensasaidat erottavat alueen.

Ravintolan ruokailutila sijaitsee lähellä allasaluetta ja siellä on iso terassi, missä voi nauttia aamiaista. Ennen tai jälkeen illallisen voi nauttia juomaa klubitalon baarissa, joka on vastaanoton ja biljardihuoneen vieressä. Remontin yhtessä valmistui pieni spa-alue, jossa on sauna, höyrysauna ja jacuzzi. Hoitoja ja hierontaa on tarjolla lisämaksusta. Valescuressa on myös tennisklubi, heille joilla riittää energiaa golfin pelaamisen lisäksi.

Jos haluat tutustua alueeseen hotellin ulkopuolella, ota bussi tai taksi St Raphaelin keskustaan, jossa on pitkä kävelykatu ravintoloineen, baareineen ja kauppoineen. Toinen hyvä vaihtoehto on myös Frejusin keskiaikainen kaupunki, jossa on viehättäviä vanhoja kaupunginosia ja historiallisia rakennuksia. Ne, jotka haluavat pidemmälle retkelle, pääsee junalla helposti Nizzaan, Cannesiin tai Monte Carloon. Valescuren yläpuolella vuoristossa on upeita Provencen pieniä kyliä, viinitarhoja ja upea luonto, jossa on myös pituudeltaan ja haastavuudeltaan vaihtelevia vaellusreittejä.

Valescure Golf Resort on yksi Ranskan Rivieran parhaista, josta löytyy kaikkea onnistuneeseen golflomaan!

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Valescuren klubitalon vieressä
Huone 63 huonetta. Kaikissa huoneissa parveke tai terassi, ilmastointi, tallelokero ja minibaari.
Tietoa Ravintola, baari, ulkouima-allas, spa, tennis, jousiammunta ym.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Golf Hôtel Valescure

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.